Агентство по трудоустройству за рубеж в Москву
Трудоустройство за рубежом
Eazy Good
Не советую первые 2-3 месяца с вами будут обращаться хорошо а потом как с собакой на встречу не идут постоянно ругань с начальством что вы не делаете ничего хотя по факту вы фоткаете и отправляете в группу рабочую то что сделали типо фото отчет но все равно вы не работали скажут хазахах проработал тут 1 год 2 месяца по факту полный трэш👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Nurkyz Asakeeva
Ушул фирмада иштейм жакшы ишеничту алдабайт во время получаем зарплату жашаганга хостель берет
БМ
Буузия Мамадалиева
Фирмада 2 жылдан бери иштеп жатам коллектив ынтымактуу маяана убагында берилет Айдын 10 айлык 25 аванс толонот
ЭД
Эламан Джоомартов
Мен бул фирмада 6 жылдай иштейм, айлыгыбыз убагынта берет, коллектив. Абдан жакшы . Больничный отпуск толонот. Иштегиси келгендер келгиле , мындан ары дагы иштейм.,🥳👍
ЖМ
Жанара Мухтарали кызы
Мен бул фирма да 6 жыл болду иштегениме Сусанна аябай жакшы айлыкты убагында берет коллектив аябай жакшы больничный отпуска толонот менеджер бизди колдойт.мен иштегениме кубанычтамын.
AM
Astra Mambetomurova
Добрый день. Я работаю в компании около 5 лет Самое главное что меня радует это зар.плата во время , без задержек и коллектив хороший всегда, руководство всегда нас поддерживает. Работа официальная, больничный, отпуск всё оплачивается . И планирую работать дальше в этой компании 😊
Айтолкун Мухамедиминовна
Компанияда иштеп жатканыма торт жыл болду, эн башкысы айлыгы убагында, иш графиги ынгайлуу, баардык шарттар тузулгон. Менеджерлер жакшы, карьерный рост. Бардык тараптан колдоолор бар. Келип катарыбызга кошулуңуздар.
Айгул Айгул
Мен. Медербекова Айгуль рыскуловна. Кыргыз... Республикасынын. Ысык.. Обласынын балыкчы шаарынын тургуну. Боломун мен азыр.. Москва шаарында. Каммунарка.. Больницада.. Иштеймин биздин. Компаниянын.. Аты.. Арни. Бизде айына... Акчаны.. 2 . Жолу берёт биздин компанияга. Келип иштеймин десенер. Келе турган жолунарды
Елена
Добрый день, работаю в компании уже год и 6 месяцев. Коллектив хороший, компания честная, заработная плата два раза в месяц. Так же оплачивается больничный, отпускные. Форма бесплатная, есть обучающая платформа. Есть карьерный рост, каждый может расти по карьерному росту. Всех приглашаем к нам!
KM
Kenny Mac
Развиваюсь на этой работе как в личном, так и в профессиональном плане! Если работать честно и не гнаться за «легкой» наживой - лучший вариант в Москве! Работодатель честный, все в белую, зп вовремя. Задержек ни разу не было!
Max Maxxz
Всем добрый день работаю в эту сферу более год всё устраивает всем советую не пожелейте
SD
Saikal Dzhetymysheva
Почему мы выбираем Арни 1.официальное трудоустройства 2.Хостел на 1 месяц бесплатно 3.Билет бесплатный 4.коллектив дружный 5.зарплата плотят вовремя 6.больницный лист обеспечивается 7.мед.книжку во время бесплатно проходят по всем направлением 8.декретный и отпуск оплачивается 28 раб.дней
ЗТ
Замира Термечиковна
"АРНИ"компаниясы өтө жакшы компания,келип иштесеңиздер болот, айлык өз убагында берилет, официалдуу трудоустройство,отпуск 6ай сайын,больничный,декретный төлөнөт.Келип биздин компанияга кошулуңуздар, мүмкүнчүлүктү колдон чыгарбаңыздар.Убакыттан уттурбастан келиңиздер.
Жылдыз Мусаева
Саламатсыздарбы мекендештер! Компания Арниде мен 3 жылдан бери эмгектенем. Айлык акыны оз маалында бир кун дагы кечиктирбей берилет айына 2 жолу,отпускной,больничный,декретный толонот.Каалоочулар байланышыныздар!
ЖМ
Жылдыз Мусаева
Саламатсыздарбы Кыргызстандыктар. Москва шаарына кыз-келиндерди ишке чакырабыз. Мен Арни компаниясында 3(үч) жылдан бери эмгектенем.Айлык акыны өз убагында айына эки жолу төлөнүшү берилет. Арни компаниясынын кызматкерлери каалоочулар күтөт ,келиниздер иштеп кетиниздер!
Айгул Кудайбердиева
Мен Кудайбердиева Айгуль Кадамжай шаарынан болом , Арниге 2021ж уборкага киргенмин. Компания алдабай, акчасын бир айда эки жолу картага тушуруп берет. Жумуш официально , трудовой договор берет, отпуска толонот. Эн негизси ынтымактуу коллектив. Карьерный рост. Мен азыркы учурда администрация болуп иштеймин . Мобильная бригада .
Абдуллах Мирзалиев
Ассаламу аллейкум озум Оштон болом бул Арниде иштеп жатканыма 6 ай болду бул ишкана ишенимдуу докментерге жардам берет премия да алабыз ар айда жакшы иштегендерше 3000-5000 р дери алабыз
Абдуллах Мирзалиев
Д
Дилнарахан
Ассаляму аллейкум туугандар озум Оштон болом Арниде иштегенимде 2 жылдан ашты айлыктарды оз убагында берет премияда алабыз и докментерге жардам берет премия ар айда алабыз жакшы иштегендерге премия берилет 4000-5000 ₽ алабыз
Арапат Асанбай кызы
Ассалому аллейкум туугандар озум Оштон болом Арниде иштегениме 7 ай болду айлыктарды оз убагында берет докменттерге жардам берет премяда берилет жакшы иштегендерге мен ар айда премия алам 3000-5000р дери
НД
НУРИЛА Джанышбекова
Саламатсынарбы туугандар мен бул компанияда иштегениме 2жылдан ашты. Ишеничтуу компаниялардын бири десем жанылбайм. убагында айлык.аванс берилип турат будан тышкары отпускной .декретный толонот корпой эле келип иштеп кеткиле
НИ
Назира Ибраимова
Мен ушул компанияда иштейм, Айлык оз убактысында берилет. Эки жыл болду иштегениме. Келип иштесенер болот.
Сохиба Султанова
Ассалому алайкум мен москвани Арни компаниясида ишлаганимга 1 йил болди иш яхши каллефтик зоор ойликлар вактида берилади отпусной берилади алдашмайди пули вактида бериладиии мен ошликман
СЮ
Суйорбек Юнусов
Ассаляму аллейкум туугандар озум Оштон болом Арниде иштегениме 6 ай болду айлыктарды убагында берет докменттерге жардам берет премяда берилет жакшы иштегендерге мен ар айда премия алам 3000 -5000 ге дери
Тинатин Шукурканова
Кандайсынар! Кыргызстандык туугандар Арни компанияда 1 жыл болду иштегениме. Жакшы ийгилтктерге жетиштим. Айына 2 жолу айлык. Алдабайт. Честная компания. Озум Бишкектен болом
Алтынай Кузиева
Саламатсыздарбы жаамат. Мен Кузиева Алтынай Компания Арниде иштегениме 7 ай болду келгиле иштегиле официально оформления баары толонот айлыйк маянасы убагында
A
Anara
Я работаю компания Арни. Зарплата вовремя дают . Официальный работа все оплачивают
ls
lolik sad
Хорошее место работы. Зарплату не задерживают, руководство отличное, рекомендую
БИ
Бурулкан Исмаилова
Саламатсыздарбы мен бул Арни компаниясЫкомпаниясынды иштегенииштегениме коп болду ишеничтуу зарплатаны убагында берет менеджерлери дагы жакшы
Ш
Шаботоева
Саламатсыздарбы мекендештер!Бул Арни компаниясында мен 4 жылдан бери иштеймин. Иничтүү,ыңгалууу график, өз убагында айлык төлөнөт. Ойлонбой ушул компанияга келип иштеңиздер!!!Күтөбүз сиздерди.. көөп мекендештер иштейт
КМ
Курбанай Мадалиева
Мен ушул компанияда иштеп келем коп жылдан бери бул компания аябай жакшы жана докменттерге кварплаттага жана Билеткеда акча бере алат.келип иштесенер болот акчанарды убагында аласынар 1 кунда кечиктирбейт биздин колектив аябай соонун.🕊
Азамат Исабеков
Здравствуйте жаамат,нужны ответственные люди ,в наш дружный коллектив ,работа в больнице ,в новой больнице ,хорошие условия ,патент оплачивается ,первый месяц бесплатного жилья ,вместе с регистрацией,работа за уход больными ,сутки 4600,день 2300,с 07:30 до 19:00 ,если приведите с собой друга ,у нас акция 8000-10000 рублей ,оформления по ТК РФ ,официальная заработная плата ,аванс 25го зарплата 10го,отпускные и больничные оплачиваются ,звоните +0553 744 046 Кандайсыздар жердештер мен иштегениме 3-5 жыл болду, Арни компаниясында управляющий , менеджерлердин отношениялары жакшы айлык убагында берет бир айда да эки жолу берилет , иш официальный отпусной, больничный толонот келип иштесенер болот! Ушу номерге чалсанар болот +0553 744 046 Андрей
Динара Кашбаева
Кандайсыздар жердештер мен иштегениме 3 жыл болду, Арин компанияда управляющий, менеджерледин отношениялары жакшы айлык убагында берет бир айда эки жолу берилет, иш официальный отпусной, больничный толонот келип иштесенер болот
ЛШ
Лаззат Ширинханова
Саламатсыздарма мен 2022 жыл тамыз айынада жумыска орналастым осы компанияга жал акысын алдамастан береди кешиктирмей. Мен Казакыстан Республикасы Шымкент каласынан боламын уйге оралып кайта жумыска осы компанияга орналастым
ЖС
Жамиля Смаилова
Добрый день друзья я работаю в компании Арни могу вам рекомендовать зарплату во время получаем коллектив дружный
I
Isamilovna
Добрый вечер я Конурбаева Уруниса из кыргызстана работаю московсксм больнице буфетчица унас дружный многонациональный коллектив, зарплата выдает во время , оплачиваемый отпуск , декретный Добрый вечер
НД
Николас Дзен
Работаю в Компании 3 года. ООО Арни это большая семья. Где каждый переживает друг за друга и готовы помочь в любую секунду. Очень рад что я работаю именнно в этой компании и буду рекомендовать всем своим знакомым устраиваться Работать именно ООО Арни.
ЗА
Зарина Алтаева
Добрый вечер,меня зовут Зарина работаю в компании Арни давно,дейтвительно очень честная и надежная компания. Оплачиваемые отпускные,декретные и больничные,а самое главное официальное трудоустройство и заработная плата во время без задержек и без штрафов.
V
Venera
Меня зовут Жазгуль. Я из Киргизии. Работала в Москве во многих местах. Уже больше года работаю в компании Арни младшей медицинской сестрой. Зарплата и аванс у нас вовремя и достойная. Коллектив отличный. Работа мне нравится. И самое главное у нас понимающее начальство. Всегда выслушает, поймёт и поддержит
Айнура Маматова
Мен ушул компания Арниде иштеймин. ГКБ 13 да 4 жылдан бери. Зарплата убагында . 1айдв 2жолу аванс менен. Начальниктер жакшы. Каалаган сменде иштейсин. Жатаканасы бар. Мага отто жагат озумдун ишим.Официалный трудостройство, медкнижка, форма берилет. Отпускной декретной толонот. Алдамай жок
Камилла Кани
Работаю в компании, ни разу не пожалела!! Официальное трудоустройство, есть перспектива карьерного роста, за полгода работы ЗП выросла) есть подработки) коллектив и начальство хорошее
НА
Надира Абдрасулова
Спасибо компании ООО"Арни" я работаю уже 4 года и не пожалела. Зарплата без задержек, официальное трудоустройство, карьерный рост.
Мая Белекова
ОО Арни компания отто жакщы зарплатта оз убагында берилет алдамчылык болбойт .
ГА
Гулмира Абарбек кызы
Урматтуу мекендештер биздин Компания жакшы👍 Трудовой договор берилет Отпускной, больничный толонот ж/а кийген форма да бекер берилет. Коллектив ото жакшы менин иштегениме 3жылдан ашты, келип иштесениздер болот. 🫶😇 Гулмира …😇
ИР
Ирода Рустамовна
Мен хам шу компанияда 4 йилдан бери ишлайман. Шароитлари яхши. Ойликлари вактида берилади. Етокхонаси хам бор.
IT
Iskender Turkbaev
Ассалому алейкум жердештер.Мен бул компанияда бир жылдан бери эмгектенип келемин.Официально баары.Айлык убагында берилет.Айына эки жолу.Коллектив жакшы.Управляюший,менеджерлер жакшы мамиле жасашат.Келип иштесенер болот.
GA
Gulasem Ametullaevna
Я Курбанова Гулнара из Узбекистана работаю компани Арни в мобильном бригаде почти 1 год 7 месяц мне очень нравиться своё работа ездим других объектам вес москвы и Подмосковье вовремя дает зарплаты аванс 25 число 10 число расчёт без обмана не каких разговоров я приглашаю на работу кто хочется работать в этом компани приходите
Махбуба
Я работаю Абдуллаева Махбуба город Таджикистана 1 год и 4 месяцев в компании Арни мобильный бригада мне очень нравится кататься по Москве зарплата без задержек и без обмана
ГМ
Гулнара Минбаева
Я уже работаю в этом компании уже год. Кампания для меня стала ностоящий школой и в профессиональном, и в жизненном плане. Коллектив хороший дружный, зарплату во время платят. В этом компании не кокой обмана нету. Я сама с Киргизии город Джалал-Абада. Есть ещё карьерная лестница. Приходите работать с нами мы всегда поможем и поддержим вас. Будем вместе работать и дружно!