Медицинская диагностика
NJ
Nurdin Japarov
Норм
Айдана Кошматова
Сотрудниктери слишком грубый мамиле кылышат экен,даже больного Кире албайт экенсин,и киргизбегендин себебин айтта алышбай зорго инфекция кирет деп.хотя оздору без маски без чепчика журушот.Раз уж частный клиника богондон кийин маска,халат,чепчик коюп коюшбайбы больного келгендерге.
DO
Djeck Osh
Всё отл... И врачи хорошие...
Burulcha Ybyshova
Всем рекомендую
9 декабря 2022, официальный ответ
Спасибо Вам за оставленный отзыв! Желаем Вам крепкого здоровья и всегда рады помочь
Алишер Раимжанов
Здравствуйте тут очень не приятно пахнет во первых во вторых в одном кабинетно принимают два больных один врач осматривает первый больной а второй врач сидит и вторым больным сидит смеются мешают первому больному
Василина Петровская
Здравствуйте! Очень хотела бы связаться с Анарбай Пазыловичем, который меня оперировал в 2005 году, я очень ему Благодарна, он и его коллега, на тот момент не помню имени, помню отчество- Талибович решили мою Судьбу, прооперировав меня, очень хочу связаться с Анарбай Пазыловичем 🙏моя почта vasilina-petrovskaya@mail.ru Вы дали мне Вторую Жизнь🙏Я давно переехала в Россию, но Врачи даже здесь удивляются той операции, которую Вы провели со мной. Низкий Вам Поклон. Дай Бог Вам здоровья🙏🙏🙏Очень хочу с Вами связаться Анарбай Пазылович🙏🙏🙏
Динара Джудемишова-Айдарбекова
Эн сабаттуу врач Анарбай аке. Менин перзенттуу болушума умутум узулуп, кыдырбаган жерим калбаганда Анарбай Пазыловичтин назначениеси натыйжа берип, кыз кучактап отурам азыр. Узист бала башында мага да жакпаган. Копол экен дегем. Азыр только ошол балага УЗИге тушконду туура табам. Оз убактысын аябай, тыкыр коруп-ар бир пациентке майдалап тушундуруп берет.
6 февраля 2021, официальный ответ
Рахмат ! Куттукбайбыз !Сиздин кубанычыныз менен МЦ "Мамасейитовдун" жааматы терен болушот. Бизге бол…
ГЖ
Гулум Жунусбаева
Саламатсыздарбы! Мен Анарбай Пазылович тин озуно жолгуушум керек болуп жатат! Мед центр дин номерине гудок кетип, албай жатат! Телефон номерин алууга болобу, Анарбай Пазыловичтин?
Гулзар Азимбаева
Узи врачы ото корс маданиятсыз билими томон бала клиенттерге мамиле кылышын билбейт
6 февраля 2021, официальный ответ
Саламатсызбы! Кандайдыр бир бизге белгисиз себептер менен пикир келишпей калган учур болгон болсо кечирим сурайбыз.
Адилет Бурканов
Здраствуйте можно узнать цену узи +доплер 19-20 недель?
А Zhusubalieva
Өттө жаай көрөт экен очередде турганыма 3 саат болду тобооооо
24 июня 2020, официальный ответ
Саламатсызбы ! Рахмат коментарий жазганызга. Ынгайсыз абал болгон болсо кечрим сурайбыз. Сиздин кутк…
Niki Tashtanova
Обслуживание класс! И уютно и приятно главное самое лучшее лечение. Спасибо вам за все и желаю успехов в работе!
Спасибо !
Bektur Manabaev
Узи врачы аябай кичипейил, баардык нерсени так, туура жана жеткиликтүү кылып түшүндүрүп берди. Баалар деле андай эле кымбат эмес экен.
Рахмат!