Мой телефон
SM
Sherzod Makhmudov
Обслуживание
Samat Baziev
Понравилось отзывчивость персонала что в этом офисе что в другом. Спасибо что вы есть в нашем солнечном городе!!))))
Олег Дудка
дороговато, но качественно
JZ
Jele Za
👎 алдамчылык менен сатышат бул магазин
ВГ
Вован Гайсаров
Ни фига се,беспредел.Вроде нормальный магазин был🤔.Гарантия как понятие,уже пустым словом стал?!
АA
Аza Aza
Бул жерден албагыла телефон гарантия Бир жыл деп 4айда бузулуп.телефонду очуруп кайра жандырсак жанбай койду алып барсак Самсунг сервиске алып бар дешти алар ичин ачып коруп ондой албай койушту кайра мой телефонго алып барсак алар Бишкеке жиберишти Эми алар биз ондойбуз бирок ремонтуна акчаны толойсунор дешип жатат.дагы деле телефонду Берген жок кутуп журом
Чынгыз Камалов
Все супер, цены ниже рыночных, кредит оформляется в течении 1 часа.