Ansari
Магазин одежды
Дикий Арнал
Магазин хороший, цены очень приемлимые. Осення весення одежда все по доступной цене, хорошо что есть доставка по всему кыргызстану всегда берем товары
6 посещений
Ансарка 477
Самое лучшие товары
ЭМ
Элиза Мамырова
Эн мыкты магазин Ошто ушундай арзан баа качества мощный магазин ачканынызга сизге рахмат чоон Гульмира эже омурунузго береке берсин мындан да чоон чоон магазиндерди ачыныз
RR
Raima Rashitova
Ансари элди ойлогон магазин. Аллахым сооданыздарга береке берсин.🤲🤲🤲 Вы лучшие. Продавцы 👍👍👍. Просветание вашему магазину.
ЗЖ
Зарипа Жолдошова
Ош шаарындагы "Ансари" бутиги — сапаттын жана стилинин белгиси! Бул керемет дүкөндүн жүзү — Гүлмира Шарипова, чыгармачыл жана эмгекчил айым. Гүлмира айым сахнанын жылдызы гана эмес, сооданын да чыныгы устаты. Жолдошу экөө талантын бириктирип, сахнада мукам ырларын тартуулап, жүрөктөрдү багындырышат. Ошол эле учурда "Ансари" бутик аркылуу сиздерге эң сонун, сапаттуу товарларды эң ылайыктуу баада сунушташат. Келгиле, стилиңизди жаңылап, сапаттуу жана арзан баада соода кылгыңыз келсе — "Ансари" бутик өтө соонун тандаганыңыз жакшы. Мен өзүмө балдарыма ар дайым Ансари бутигинен аламын сапаты жакшы👍👍👍
Мээрим Таалай кызы
Классный, комфортный магазин, пользуется большим спросом у моей семьи уже много лет. 🛍️ Всегда приветливый персонал, всегда поможет подобрать нужный Лук👗🥿 Удобное месторасположение, советую посетить!📍 Качество одежды отличное, роскошное. Цена также низкая. Рекомендую, у них также есть одежда и обувь для детей. Качество обслуживания отличное.💁♀️
YY
Yahyo Yahyo
Самый лучший магазин в городе Ош. Качестве хороший всем советую. Цена очень понравилось. Всегда Суппер акции ... 👍👍👍
ЧШ
Чолпон Шакирбек кызы
Ишиниздерге ийгилик!!!
Aisuluu Ahunova
Кочество суппер👍🏻👍🏻🔥🔥
Айпери Бакыт кызы
Эн сонун магазин. Отзыв калтыр деген бала жагымдуу экен. Кийимдерди да соонун. Арзан баада кол жетимдуу баары. Мен сиздерди жакшы кором Кенеш тобу. Мен только сиздерден алам.
AB
Ainagul Boronbaeva
Кийимдери сапаттуу жана жаш ата энелердин капчыгына ынгайлуу.Жок дегенде 2,3 күндө товар алып турабыз,кыздарым Ансарини көрүңчү деп инстаграммга кирсем эле күтүшөт,алган обувь,кийимдери аябай жагат и өзүмө да кыздарымдын шылтоосу менен көп кийим алып алам
Назгуль Карат
Самый лучший магазин женской и детской одежды, все товары качественные, цены приемлемые, вежливый персонал, а хозяйка магазина просто прелесть, обожаю смотреть прямые эфиры😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
SJ
Sumaya Jusueva
Ансари дукону эн мыкты дукон,Элибиздин капчыгына ылайыктуу супер дукон Ишинизге ийгилик Сооданызга береке берсин.
JI
Jypargul Ismailkyzy
Эн мыкты магазин тейлеген кыздарыда ото сонун чонтоко ынгайлуу сапаттуу кийимдер дукону ишинерге ийгилик болсун 🎉🎉🎉🎉 Уй булоого ынгайлуу кийимдер
ЗА
Зари Абдырахманова
Ош шаарындагы эн арзан жана сапаттуу кийимдерди саткан магазин.Ишиниздерге ийгилик акчанар берекелуу болуп мындан да чон чон магазиндерди ачыныз. Ооомииииин
Мээрим Маматова
Магазиндин аурасы озгочо жагымдуу соз жок Гульмира эже озу болгон болсо магазин жон эле жайнайт кийимдери сапаттуу ото арзан
Марина Камилова
Рекомендую этот бутик всем. Самый лучший, вещи по низким ценам. Вещи супер качества. Посетите этот бутик не пожалеете.
Асел Кыдырова
Аллахым куч кубат берип магазининер оркундоп осо берсин🤲 .Аябай наушник алгым келип жургон бирок эч эле жете албадым.Аллахым буйруп мен утуп калсам аяабай суйунот элем😁
AT
Aydana Tabyldy Kyzy
Биз көптөн бери Ансари магазининен кийим кылабыз. Баалары сонун. кийимдердин качествосу да 👍 👍 . Иштерине ийгилик болсун . 2018 ден бери кийим алабыз
Миргуль Камилова
Элдин капчыгын ойлогон эн мыкты магазин. Товарлары сапаттуу,баалары ыңгайлуу, сатуучулары адамгерчиликтүү туш тарабы келишкен магазин. Өркүндөп өсө бергиле🌹🌹🌹
Д
Дили
Лучший магазин который я знаю 🥰🥰 удачи вам и процветаний открывайте ещё больше филиалов АНСАРИ 🥰🥰 счастье в семье мы вас любим💋
🌹 🌹
Ассаламу алейкум. Бул магазинде аябай сонун мүнөздөгү позитивдүү тобокелчи аял иш алып барат. Товарлары да өтө сапаттуу жана арзан. Сатуучулары да кичи пейил. Аллахым ыраазы болсун. Соодасына Аллахым берекесин берсин🤲.Гулмира Шарипова Кенеш тобу ишинизге ийгилик🤚
НА
Нургуль Анарбекова
Большое спасибо за профессионализм и индивидуальный подход клиенту магазин Ансари. Грамотные,внимательные, слышащие клиента. Спасибо,удачи и развития.
Алтын Арапов
Самый классный бутик в Оше, самые низкие цены а качество просто супер, я уже три года у них постоянная клиентка, уже перестала из других магазинах что либо покупать только у них так что в сем советую, ansari_ osh вы супер всем удачи :-))))
AJ
Ainagul Joldubaeva
Күзгүгө карап "ОО, мен киммин?-деп, Келтиргич образ менен өзүңдү сүйүп кет Бир кийим кийсең-той жаркырайт 2син кийсең-интернет жарылат😅 Ансари мыкты мооданын түрү😍👍
GA
Guliza Alimova
Ансари эң сонун бутик🔥🔥🔥 Соода кылабыз, Гулмира эже маанайыбызды да көтөрөсүз бар болунуз эжеке😘 Тилеген тилектериңизди эселеп берсин Аллахым 🤲🏼
ЭН
Элиза Насирова
Ош шаарындагы сапатту жана баасы да качыкка ынгайлуу бутик.Мындай баа эч жерде жок .Сооданыздардын берекесин берсин.Ишиниздерге Консультанттар да мамилеси ото жакшы,Тейлоо кызматы жогорку денгээлде.
EB
Eliza Bektasheva
Самый лучший номер 1 магазин в городе Ош это однозначно Ансари 👍 Цены почти оптовые, качество топ🔥Хозяйка магазина вообще золотая женщина 😍🤗Я и моя семья выбираем Ансари🥳🤩🫰
P JUMA kyzy
Чындыгында аябай соонун жана баалары да ынгайлуу магазин! Ошто номер 1 десем жанылышпайм! Себеби бизге да балдарыма да аябай жагат! Каалаган кийиминди чондорго да, жаш балдарга да арзан жана сапаттуу ала алабыз! Ишиниздерге ийгилик, точканыздар кобойуп, кардарларды мындан суйунтуп журо бериниздер! Биз жакшы коробуз сиздерди🥰😍💗💗💗
ЖЖ
Жанара Жунусова
Ансари магазин.ишинизге ийгилик Гулмира эже сонун айым ар дайым бар болун .баалары да сонун .ар дайым талыкбай иштей берин биз сизди дайым колдойбуз эже
MR
Malika Razhapova
Ваше крутой магазин ,всегда покупаем (Я хочу эти наушники)А так реально крутой магазин. С днём рождения вашему папе🎉
Айзирек Акылбекова
Сапаттуу кийимдер , бааларыда эн жакшы дайыма алам. Ишинерге ийгилик❤️❤️❤️
aa
asel abdyganykyzy
Сонун магазин! Сапаттуу, ЖАРАШЫКТУУ, чөгтөккө да ынгайлуу😍
Айнура Шайимкулова
Кийимдери сонун качество жана арзан, Аллах ыраазы болсун Гулмирже!
Нагиша Сабиша
Ансари эн сонун магазин. Баалары капчыкка ынгыйлуу ар дайым🥰
Гульнара Мамасалиева
Самый лучший бутик по выгодным ценам для всей семьи.
. .
Ошто жалгыз гана элдин чөнтөгүнө ылайыктуу ушул магазин. Ишиниздерге ийгилик!
ЭЭ
Элнура Эркинбековна
Ош шаарындагы эн мыкты магазин! Ишиниздерге ийгилик!
Анара Атамбаева
Ансари бутиги аябай сонун😍.Сапаттуу кийимдерди сатышат.Баалары да жөндүү
HB
Hshsh Bsgsgys
Не дорого но качество 🔥 кыска соз менен айтканда самый лучший магазин 😍😍
Айдайка Айданка
Качествосу сооооонун бирок кол жетимдүү баада укмуш кийимдертбар дайыма. Рахмат ишиңиздерге ийгилик.
G
Gulaim
Самые доступные цены и отличное качество одежды. Я всегда покупаю одежду для моих 5детей именно там.
N
Nuriza
Кочествосу сонун жаш балдардын жана чон айымдардын кийимдери арзан баада. Мен дайыма дайыма аламын❤️
КО
Кыргызстан Ош
Ансари магазинин кийимдеринин сапаты сонун тейлоосу мыкты баасы аябай арзан.
R
Rahat
Ансари Ош аты менен озгочо!!!Иштеринерге ийгилик!!Сапаттуу кийимдер только Ансари Ошто!!!
ЖА
Жыпаргул Алиева
Соонун магазин экен. Арзан жана сапатту. Тейлоо кызматы да мыкты. Магазинге келсенер окунбойсунор👌👍
АМИНА🧸 АБДАЗОВА
Соонун магазин баалары арзан, товарлары качество зынк .
Айгерим Артыкова
Классный магазин с самыми демократичными ценами 👍👍
ЫТ
Ырыс Таштанова
Ансари сонун магазин арзан Жана сапатту кийитин туру бар ишиниздерге ийгилик 👍
ЭО
Элиза Орозмаматова
Ишинерге ийгилик сооданарды берсин. Наушник утуп алганды насип эт аллахым.