Элетком
ОсОО Ноокат-Интернет
1.4
Тайный А
Совсем не понравилось
Абдан начар провайдер, колдоо кызматы такыр иштебейт, кайсы күн болбосун! Дүйшөмбү болобу же дем алышпы — чалсаң жетпейсиң, жазсаң жооп жок! Менимче, бул уюмду Кыргыз Республикасынын мыйзамдарын сактоо боюнча текшериш үчүн жогорку органдарга арыз жазууга убакыт келди! Анткени алардын компаниясында керектөөчүлөрдүн укуктары жөнүндө мыйзам сакталбай жатат!
NR
Nursultan Rahmanberdiev
Совсем не понравилось
27-марттан бери интеринет жок чалсам албай жатышат бир жолу папал болду авария болуптур ондоп жатышат деп
Аселя Осмонова
Совсем не понравилось
Связь отвратительная, вай-фай постоянно «падает» и может не работать часами. Но самое бесячее — это поддержка. Дозвониться невозможно, трубку просто не берут. Такое чувство, что на клиентов им наплевать сразу после оплаты. Не тратьте деньги и нервы, ищите другого провайдера.
TA
Toichubek Aliev
Совсем не понравилось
Самый слабый интернет. Обслуживание на низком уровне , как ранее говорилось часто у них какие-то неполадки . Не рекомендую этот провайдер!
A
Asema
Было средне
Бугун 24саат бою алдыры албадык.
K
KOROL
Телефон чалса албайт
ЖЭ
Жыргалбек Эргешов
Совсем не понравилось
Акча аласынар интернет аттыкыям жок
Ден Ким
Совсем не понравилось
Биз Кадамжайдан, эки жумадан бери кутобуз, вай фай койгондор эч эле келишпейт, Элетком начальниги карап койсонуз
Мирлан жусупбаев
Совсем не понравилось
Нооката эң жаман интернет, байланышы дайыма үзгүлтүккө учурай берет, чалсаң эч алышпайт
EA
Eldiiar Almazbek
Совсем не понравилось
Сервиси эң жаман!!! Чалсаң албайт. Чогулуштан кийин байланышат деп алдашат. Интернети катып туруктуу иштебейт. Мен 3 ай колдонуп аябай нааразымын!!! Арыз жазайын десең, өздөрүнүн сайты иштебейт... 5 күндөн бери бир ишимди бүтүрө алышкан жок.