Издөө
N1 авто школа в Оше!
Ж
Жениш
1 пикир
Окуу методикасы просто супер экен. Келип пробный сабакка катышып коргуло. Окунбойсунор.
Айнагул Исмаилова
1 пикир
Кызым Гений автомектепте окуп правасын алып суйунуп журот. Агай эжекелерине рахмат. Кем болушпасын.
ЧА
Чолпонай Ашимова
1 пикир
Хочу выразить огромную благодарность автошколе «Гений» за профессионализм, поддержку и качественное обучение! Отдельное спасибо инструкторам и преподавателям за терпение, чёткие объяснения и дружелюбную атмосферу на занятиях. Теория была подана доступно и понятно, а на практике чувствовала себя уверенно благодаря грамотному подходу инструктора. Сегодня успешно сдала экзамен с первого раза! 🎉 Если вы ищете автошколу, где действительно учат — вам точно в «Гений». Рекомендую всем!
_
_NAGACHIKA_
5 пикир
Очень грубое обращение,не знаю кто там сидит по телефону,но такое общение неподобающие
ЖЖ
Жанибек Жапаров
1 пикир
Мыкты автомектеп! Агайлар зынк уйротот! Гарантиясы менен!
II
Islambek Irisbekov
1 пикир
Чынында мыкты окутушат экен! Баарынарга сунуштайм.
М А
9 пикир
Сонун окутушат, B категорияга 3 ай окудум, теорияны дагы практиканы дагы биринчи жолкусунда тапшырып, права алдым .
1 жолу барган
Пикир текшерилген
Отлично
Канат Кырманбаев
1 пикир
Я хочу узнать знать Китайиский язык
Aidan A
1 пикир
Обучение в этой автошколе настоящее удовольствие! Преподаватели теорию объясняют интересно и доходчиво, а инструкторы по вождению очень внимательны и терпеливы. Особая благодарность инструктору Исабек за терпение и профессионализм. Спасибо всей команде за качественное обучение и поддержку
16 бугу 2025, расмий жооп
Aidan, добрый день! Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе. Мы рады, что вам всё понрави…
Эркин Нарибаев
Гений баары учун рахмат.
16 бугу 2025, расмий жооп
Эркин, добрый день. Спасибо большое за отзыв 🤗 Ждём вас вновь 💛
Кыялбек Абдыкааров
1 пикир
Мен ушул авто мектептен Е категориясын 1,5 ай окуп алдым, азыркы учурда Европа мамлекетинде эмгектенип журом, чынында тажрыйбалуу окутуучулар бар экен, жогорку денгээлде уйротуп окутушат экен, кимде-кимге жаныдан права алыш керек болуп жатса жээ болбосо категория керек болсо ушул Гений авто мектебин сунуштайт элем, рахмат айтам < Гений> авто мектебинин жаалпы жамаатына.
3 бирдин айы 2023, расмий жооп
Кыялбек, здравствуйте, большое спасибо за отзыв и высокую оценку ❤ Рады сотрудничеству 🤗
Сергей Ким
10 пикир
Здравствуйте, кто у вас отвечает на звонки , грубо общение и не знание русского языка , не давно приехал и знанием кыргызского языка проблемы у меня, попросил ответить на русском и грубый ответ услышал, ещё позвонил на оба и просят перезвонить на другой номер , такой высокий рейтинг, а общение с будущими учениками , такое хамское !
НБ
Ник Бегалы
1 пикир
Автомектеп чындыгында мыкты уйротот. Озус инилерим менен кошо окудум.
11 жетинин айы 2022, расмий жооп
Ник, спасибо вам большое, что оценили 🔥 Нам очень приятно ❤
СТ
Сапарбек Тойгонбаев
1 пикир
Да, действительно лучшая автошкола г.Ош
HD
Hdhf Dhdu
1 пикир
Автошкола Гений это лучший автошкола.Я советую всем.Я очень благодарен учителям этой автошколы.Они научили водить машину и правил дорожного движения.
БО
Бакыт Орманов
1 пикир
Авто школа Гений это лучший автошкола в Оше. На юге кыргызстана. Советую всем,обучится вождению и не только,тут есть и языковые курсы,курсы кулинарии и домашней медсестры. Приходите и обучайтесь!
21 баш оона 2022, расмий жооп
Большое спасибо за добрые слова!!! Были рады вас видеть 😁
Азизбек Тайлаков
1 пикир
Гений автошкола Ош шаарындагы эң мыкты окуу борборлордун бири. Бул жерде окуугандар мыкты билим алып жатышат.
19 баш оона 2022, расмий жооп
Добрый вечер, Азизбек, спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку 🙏 Рады сотрудничеству!
Султанбек Сарыгенеев
1 пикир
Гений авто мектеби мыкты билим беруу мекемеси. Зор
BZ
Bermet Zakirova
1 пикир
Очень благодарна за педсостав автошколы "Гений". Они вверили в нас, то что сами мы можем пройти без ничьей помощи. Я прошла сама, главное принимать и использовать те знания, которые преподаватели давали. Никогда не думала что в автошколе дают знания лучше, чем в университетах. Желаю вам, чтобы вы и дальше выпускали грамотных водителей, ведь это очень ответственная профессия.
КЙ
Кубаныч Йлубаев
1 пикир
Мен Ошто коп автошколдорго барып акыры Гений окуу борборунун автомектибине токттолдум. Анткени техникалык базасын Жана сабагы аябай жакты. Агай эжекелер сылык мамиле жасашат экен.
Саша Кураш
1 пикир
Современная автошкола г. Ош. Спасибо педколлективу автошколы.
КА
Курманбек Асанов
1 пикир
В категоричны жакында бутом.
ЖБ
Жанара Бозланова
1 пикир
"В" категорияга 2,5 ай окуп теория жана практикадан экзамен тапшырып айдоочулук куболукту алдым.
RK
Rasulbek Kadyrkulov
1 пикир
Гений окуу борбору эн мыкты окуу жайлардын бири, анткени 15 жылдык тажрыйбасы бар экен.
12 баш оона 2022, расмий жооп
Добрый вечер, Rasulbek. Большое спасибо 😌 Ждём вас снова.
Алмаз Абдивалиев
1 пикир
Ош шаарынын тургундарын Гений автомектебине чакырып кетем, анткени бул автомектепте баардык техникалары бар экен.
MT
Musa Tolobaev
1 пикир
спасибо учителям что они есть
5 баш оона 2022, расмий жооп
Добрый вечер, Musa. Благодарим за доверие. Нам очень приятно.
Арстанбек Анарбаев
1 пикир
Автошкола "ГЕНИЙ" самый лучший автошкола. Всему коллективу огромное спасибо!!! Учить по новейшими технологиями, современный автотренажорный зал, современный автопарк. Автошкола #1
6 теке 2022, расмий жооп
Спасибо, Арстанбек, за добрые слова 😉 Очень приятно ❤
Мавлян Керимбаев
1 пикир
Мага кечки автошкола жакты. жумуштан чыгып кенириокуп кетесин.
Автотест онлайн Автошкола
1 пикир
Да, действительно в Оше #1 автошкола!
АЮ
Абубакр Юлдашев
1 пикир
Выучи уже, наконец, английский, ты, инертный лентяй! Или: как заставить себя идти в ногу со временем Сейчас настало такое время, что если ты не учишься чему-то новому, то ты очень скоро можешь оказаться на скамейке запасных в этой безумной гонке под названием «ЖИЗНЬ». Английский язык супер язык 👅😛
Ali Aliev
1 пикир
Гений Ош шахрида эн зур автомактап, менин опа сингиларим укитип. Права олишти.
БА
Бектур Аманбаев
1 пикир
Туура мындан 2 жыл мурун Гений окуу борборунун автомектебинде С категория да окуп. Ийгиликтуу аяктап оз кучум менен экзамен тапшырып айдоочулук куболук алдым. Гений окуу борборуна сунушум Онлайн сабактарды кобойтуну сунуштайм. #генийош
7 бугу 2022, расмий жооп
Сиздей студенттерибиз бар болгону менен сыймыктанабыз! Сиздин да ишинизге ийгиликтерди каалайбыз.!
ГЕНИЙ АВТОШКОЛА
Онлайн автошкола барбы
SC
Sam Cum
1 пикир
Гений окуу борборунун автомектебинде Д жана Е категорияга окуп, экзамендерди ийгиликтуу тапшырып. Айдоочулук куболукту алып. Оз тиричилигимди кылып жатам. Сиздерге чон рахмат.
EI
Elish Isabekov
1 пикир
Гений окуу борборунда орус тил курсун окуп жатам. Апам болсо автошкола да окуп жатат. Бизге аябай жакты.
15 чын куран 2022, расмий жооп
Здравствуйте, Elish. Спасибо большое за добрые слова о нашей работе 💛 Ждём вас в гости снова 😉
УК
Уланбек Кулматов
1 пикир
Чындыгында Гений автомектеби ото жакшы окутат экен. Ош шаарында торт беш автошкола га барып алардын арасынан Гений окуу борборунун автомектебин тандадым. Сиздерге да сунуштайм. Материалдык базасы, машиналары да жаны экен!!!! Окуусанар окунбойсунор.
17 жалган куран 2022, расмий жооп
Уланбек, добрый день! Спасибо вам большое за теплые слова 😌 Приходите к нам ещё, всегда рады 💛
НЖ
Нурлан Жумабек
1 пикир
Ураа жакында Гений автомектептен экзаменди ийгиликтуу тапшырдым жана права алып суйунуп жатам. Гений автошколасына чоон рахмат.
14 бирдин айы 2022, расмий жооп
Куттуктайбыз айдоочулук куболук алышыныз менен!
MN
Mairambek Nurlanbekov
1 пикир
Гений окуу борборунун английский язык курсу абдан кызыктуу отот. Феруза эжекеге чон рахмат.
17 жалган куран 2022, расмий жооп
Добрый день! Спасибо, что уделили время и написали отзыв 🙏👌 Приходите к нам ещё ❤
Бардык комментарий
hh
huawei huaweip18
1 пикир
Правага канча жаштанокууса болот.
Мика Балтабаева
2 пикир
Мульти современная 👍👍👍
Мавлян Мавлян
1 пикир
Ош шаарындагы номер #1 автомектеп экенине чындап күбө болдум. Анткени өзүм ушул автомектепте окуп айдоочулук күбөлүк алдым . Сиздерге да сунуш кыламын.😎🥳🥳
26 чын куран 2021, расмий жооп
Чон рахмат. Сизди кутуп калабыз.
РБ
Расул Борубаев
1 пикир
Гений окуу борборунда Машина айдаш учун баардык шарттар тузулгон... Коллективке чон ырахмат..
17 жалган куран 2022, расмий жооп
Расул, добрый день, спасибо за приятный отзыв! Приходите к нам ещё 😁
Ra Kad
7 пикир
Акция -10% скидка пользователям 2гис все еще действует?
Сейчас 5% скидка есть
РА
Расул Алишер у
1 пикир
Гений Ден Кытай тилин окуп Кытайга жолдомо алгыла...
Алманбет Данияров
4 пикир