Лови момент

Терс пикирлер гана
Оң пикирлер гана
SS
Saadat Sydykbekova9 пикир
Лови момент компаниясына жана гид кызы Асельге чоң рахмат айтабыз! Бул сапар жөн эле тур эмес, чыныгы эмоциялардын саякаты болду. Ташкенттин заманбап деми, Самарканддын тарыхый керемети, Бухаранын жомоктогудай атмосферасы — баары бир бүтүн картина болуп эсибизде калды. Асель — жөн гана гид эмес, ал ар бир адамды жүрөгү менен сезген адам экен. Сапарыбызды кызыктуу, жандуу, жеңил жана унутулгус кылды. Өзү дайыма камкор, жоопкерчиликтүү, ар бир туристке өзгөчө көңүл бурат жана мучулуштукторду тез чечет.(Самаркандда отелде кичине кемчиликтер болду,отелдин персоналдары тараптан) Лови момент командасы баарын эң майда деталдарына чейин ойлонуп, комфортту жана позитивди камсыздаптыр. (Биз 7 адам озунчо журдук Асель менен.Ылдам журуучу поъезд,жатып кетуучу автобуз болгон учун жолдон бир дагы жолу кыйналбадык).Ушундай деңгээлдеги уюштуруу сейрек кездешет. Бул сапар — биздин эсте калчу эң сонун кундорубуздун бири болуп калды. Кийинки саякаттарда да сөзсүз сиздер менен болобуз!-деп ДЗОТ бизнес компаниясынын коллективи.❤️🔥😘
БТ
Бегимай Таштанова5 пикир
Съездили на новогодние выходные в Алматы вместе с «Лови момент», с гидом Асель, и остались в полном восторге ✨ Мы путешествовали с 3-летним ребёнком, и для нас было особенно важно, чтобы всё было комфортно и безопасно — и здесь об этом действительно позаботились. Маршрут был продуман так, чтобы было удобно и взрослым, и детям, делали остановки, никто не торопил, всё проходило спокойно и с пониманием. Отдельная благодарность Асель — очень внимательный, заботливый и профессиональный гид. Она всегда интересовалась самочувствием, подсказывала, помогала и создавала тёплую, семейную атмосферу. Было ощущение, что думают о каждом, даже о самых маленьких участниках поездки 💛 Спасибо «Лови момент» за отличную организацию, заботу и незабываемые новогодние выходные. Это тот формат путешествий, куда спокойно можно ехать всей семьёй 🤍
Санжар Станбеков4 пикир
АN
Айканыш Narmatova1 пикир
НТ
Нуржамал Турдалиева2 пикир
Nafiye Özcan3 пикир
С удовольствием хочу оставить отзыв турагентству «Лови момент». 🤍🕊️ Я была в Ташкенте на три дня, и это путешествие стало для меня по-настоящему особенным. Отель мне очень сильно понравился — уютный, чистый, комфортный, с тёплой атмосферой, где действительно приятно отдыхать и чувствовать себя спокойно. Отдельно и с большим удовольствием хочу отметить гида Аселю — она просто нереально классная. Очень внимательная, искренняя, душевная, всегда рядом и всегда готова помочь. С ней тур был не просто интересным, а живым и наполненным эмоциями, благодаря чему каждая экскурсия запомнилась. Сам тур «Лови момент» полностью оправдал своё название. Эти три дня пролетели незаметно, но впечатления, эмоции и атмосфера Ташкента останутся в памяти надолго и в сердце. Огромное спасибо турагентству за такой тёплый и красивый опыт 🤍
Уларбек Жаныбеков4 пикир
Туратбек Шабданбаев1 пикир
А.
Аминоу .1 пикир
Айчурок Жумабаева3 пикир
Аида Нурланова3 пикир
Отдых в Узбекистане с компанией "Лови Момент" — это незабываемое путешествие в мир восточной культуры, исторических памятников и ярких эмоций! 🌍 С самого начала организации поездки я почувствовал заботу и внимание к каждой детали. Гиды и сотрудники компании — настоящие профессионалы, которые не только хорошо знают свою страну, но и делают все возможное, чтобы путешествие было комфортным и познавательным. 🌟 Узбекистан поразил своей атмосферой: великолепные древние города, такие как Самарканд, Бухара , живописные пейзажи, а также вкуснейшая национальная кухня. 🍽️ Программа тура была продумана до мелочей — каждый день был насыщен интересными экскурсиями, но в то же время не перегружен, что позволило наслаждаться отдыхом и культурными открытиями без спешки. 🕌 Отель, в котором мы остановились, стал настоящим оазисом отдыха. 🏨 Уютные номера, стильный интерьер и, конечно, комфорт на высшем уровне. Особое внимание заслуживает бассейн — он идеально подошел для того, чтобы расслабиться после долгих экскурсионных дней. 🏊‍♂️ Особенно хочу отметить заботу о комфорте туристов: трансферы всегда вовремя, отели — чистые и уютные, а в ресторанах нас всегда встречали с традиционным узбекским гостеприимством. 👏 Впечатления от путешествия оставили только положительные эмоции! 😍 Если вы хотите почувствовать восточную атмосферу, насладиться комфортным отдыхом и погрузиться в историю, я однозначно рекомендую "Лови Момент". Это путешествие останется в памяти на долго! ✈️
БА
Бегайка Абдыкадырова1 пикир
"Лови момент" тур фирмасына жана гидибиз Фатимага ыраазычылык билдиребиз! Биздин Ташкентке болгон саякатыбыз унутулгус таасирлер менен коштолду. "Лови момент" бардыгын мыкты деңгээлде уюштуруп, ар бир майда-баратына чейин кам көргөн. Ал эми биздин гид — ак көңүл, билимдүү жана кесибине берилген Фатима айым бизди өзүнүн жылмаюусу менен тосуп алып, Ташкенттин тарыхы, маданияты жана жашоосу тууралуу кызыктуу маалыматтар менен бөлүштү.🌹🌹🌹 Фатиманын адамгерчилиги, жумшак мүнөзү жана кесипкөйлүгү саякатыбызды дагы да өзгөчө кылды. Ар дайым биздин суроолорго жооп берип, көңүлүбүздү көтөрүп жүрдү. Ырдап биийлеп жыргап саякат ойдогудай уланууда. Мындай сонун сапар үчүн "Лови моментке" жана Фатимага чоң рахмат! Жаңы тажрыйбаларга бай, көңүлдүү жана коопсуз саякат кылгысы келгендерге бул тур компанияны чын дилибизден сунуштайбыз! Урматтым менен Бегайым!!! Кийинки саякатка ушул фирманы тандайм. Буюрса планда Самарканд ♥️♥️♥️
ФЭ
Фаина Элеманова3 пикир
Если честно, я вообще не ожидала, что гид может настолько повлиять на всю поездку… но Алдияр - это просто отдельный уровень! Это не тот гид, который просто «рассказывает факты». Это человек, который реально влюбляет в место, атмосферу и каждую деталь вокруг. С ним даже дорога превращается в часть приключения 😄 Невероятная энергетика, чувство юмора, лёгкость в общении - создаётся ощущение, что ты путешествуешь с хорошим другом, который знает абсолютно всё и ещё чуть больше. При этом всё чётко, организованно и без единого напряга - идеальный баланс. Отдельный респект за то, как он чувствует группу: где пошутить, где дать отдохнуть, где рассказать что-то реально интересное, а не скучную «энциклопедию». Честно - если бы не Алдияр, поездка была бы просто хорошей. А с ним она стала незабываемой. Теперь понимаю, что хороший гид - это 50% успеха всего путешествия. Рекомендую на 1000%, если попадёте к нему, считайте, вам уже повезло!
AO
Azima Omurnazarova2 пикир
Лови момент менен эс алуу бул жөн эле саякат эмес, бул чыныгы приключение! Башында жөн эле барып келебиз деп ойлогом, бирок баргандан кийин түшүндүм — бул жерде эмоциялар чемоданга батпай калат экен 😄 Баары эң сонун уюштурулган билет, мейманкана, трансфер баары даяр. Бизге болгону чемоданды жыйнап, жакшы маанай алып баруу гана калды. Айрыкча Лови моменттин командасы ар бир майда чүйдөсүнө чейин ойлонуп койгону абдан жакты. Суроо берсең дароо жооп, жардам керек болсо дароо колдоо.Саякат учурунда ушунчалык көп күлдүк, ушунчалык кооз жерлерди көрдүк телефонумдагы сүрөттөр эми бүтпөйт го деп корком 😅 Досторум да сурап баштады-Кайсы тур менен бардың?деп. Албетте, мен сыймыктануу менен Лови момент деп жооп берип жатам. Эгер сиз да чарчап, күнүмдүк жумуштан бир аз качкыңыз келсе — көп ойлонбой эле Лови момент менен саякатка чыгыңыз. Бир эскертүү гана баргандан кийин кайра баргыңыз келип калат!Жакшы эс алуу,сонун эмоциялар учун Айганышка озгочо ыраазычылык❤️
КД
Козукеева Динара1 пикир
Ташкентке болгон саякатыбыз чындап эле унутулгус болду ✨ Бул кооз шаар өзүнүн тазалыгы, кең көчөлөрү, жашыл бак-дарактары жана меймандос эли менен абдан жагымдуу таасир калтырды. Ар бир көргөн жериң тарых менен заманбап жашоонун сонун айкалышын көрсөтүп турат. Экскурсия жогорку деңгээлде уюштурулуптур. Өзгөчө гидибизге чоң ыраазычылык билдиребиз. Ал абдан билимдүү, сылык жана өз ишин сүйгөн адис экен. Шаардын тарыхын, кызыктуу фактыларын ушунчалык таасирдүү жана түшүнүктүү кылып айтып берди. Анын энергиясы, көңүл буруусу жана жылуу мамилеси саякатыбызды дагы да жагымдуу кылды. Мындай мыкты гид менен саякат кылуу — өзүнчө чоң бакыт. Бул сапардан көптөгөн жакшы эмоциялар жана кооз эстеликтер менен кайттык. Ташкент — кайра-кайра баргың келген керемет шаар! 🌿TENTI TPAVEI менен барыныздар. Айганыш эн мыкты гид. Рахмат, терен ыраазычылык, оркундогуло оскуло💐💐💐💐💐💐
Нурай Саткынбек Кызы3 пикир
Биз cookies колдонобуз кененирээк