Издөө
إما أنت أو لا أحد
МЭ
Махабат Эрмакова
1 пикир
Биз келечек реабилитационный центрде лечения алып журобуз Уч жыл болду лечениялары соонун баламда жакшы жылыштар болду жаткан жерибиз таза биз абдан ыраазыбыз
N
Nani33
2 пикир
Реабилитационный центр ”Келечек„ вполне нормальный там хорошая еда, процедуры хорошие, коллектив дружный, чистоту хорошо соблюдают прям приятно заходить в здание за это спасибо санитарам советую!!!
Далер Киёмов
1 пикир
Биз Келечек борборуна биринчи жолу келдик. Бизге логопедтери, тарбиячылар жакты. Баардыгы жакшы мамиле кылышат. Жакшы жылыш болду.
AM
Asel Mambetova
1 пикир
4- жолу келип лечение алып жатабыз. Бул жакта мүмкүнчүлүгү чектелген балдарга баардык шарттар түзүлгөн, жылуу, таза.Физ. лечение, массаж,магнит,парафин алдык. Логопед, пихолог,сенсор,окуу классы да кызматта. Иштеген баардык кызматкерлердин мамилеси жакшы, ыраазыбыз.Бизде бир топ алдыга жылыш бар.
НИ
Нурай Идирисова
1 пикир
Келечекке биз 2жолу келдик .жакшы тоска слышат.просудуралары жакшы тамак ашын жакшы беришет балдарга.кудай буюрса жылыш болуп атат.ыразычылык билдиребиз.жааматка
НБ
Нурайым Бердибек кызы
1 пикир
Саламатсыздарбы? Биз келечек реабилитационный центр ге 2чи жолу келдик, бизди абдан жылуу мамиледе кутуп алышат, учурдан пайдаланып ыраазычылык айтам, Рахмат баарынарга
GS
Gglmira Satariva
1 пикир
Келечекке мен биринчи жолу келдим врачтары аябай жакшы жумшак суйлоп кабыл алышты .Массаж жасаган кыздар да сонун жасады . Баары аябай Жогорку денгелдеги кызматкерлер экен . Рахмат ишинерге ийгилик Буйруса дагы келебиз.
ФЖ
Фатима Жузумкулова
1 пикир
Я прохожу реабилитацию в больнице «Келечек» с 2023 года. За это время у меня появился хороший результат. Сотрудники здесь добрые, внимательные и добрые всегда стараются помочь. Врачи и специалисты относятся с пониманием и поддержкой. Я благодарна этой больнице за лечение и отношение.
1 пикир
Хороший реабилитационный центр с внимательным и профессиональным персоналом. Тёплая атмосфера, индивидуальный подход и реальная помощь в восстановлении. Спасибо за заботу и поддержку.
Алтын Молдогазиева
1 пикир
Саламатсызбырыбы мен Бектемирова Аруукенин тайэнеси ДЦП смешенный форма отура албайт баспайт биз ушул борборго келип коптогон жетишкендиктер болду. Мойну кармачы эмес азыр шугур кичинеден отурганга бутун коюп суйлоп калдык.Эми ушу Келечек борборунда чон ыразычылык билдирем, ар бир иштеген кабыл алган врачтарга, тарбиячыларга, логопедтерге. Ушулар иштеген учун алдыга жылып жатат. Бул борбор заманбап турундо эн жакшы. Ар бир келген инсанды ушунчалык жакшы мамиледе тосуп алышат,биз ушул борбордон эн жакшы Деген корсоткуч корсотуп, жетишкендиктерге жетип жатабыз. Озумдун жана Ата-энелердин атынан терен ыраазычылыгыбызды билдиребиз.
Zeinegul Zhenishbekova
3 пикир
«Мы проходили реабилитацию, нам всё очень понравилось. К детям относятся с большим вниманием и заботой. Массажисты и весь персонал — настоящие профессионалы, хорошо знают своё дело. Условия хорошие, везде чисто и уютно. Огромное спасибо за ваш труд и отношение к детям!»
BM
Begimai Maratbek kyzy
1 пикир
Келечек борборуна экинчи жолу келдик бизге абдан жагат келечекте иштегендерге абдан ыразымын жылуу мамиле кылышат иштерине ийгилик
GB
Gulay Berdalieva
1 пикир
Хочется поблагодарить коллектив под руководством Чынары Айдарбековны за их труд за помощь особым деткам. Пожелать крепкого здоровья, успехов и конечно же благополучия
ЧА
Чинара Абдиева
2 пикир
Саламатсынарбы!!!Биз Келечек реабл.центрга биринчи жолу келдик.Мага баардыгынан эн биринчи тазалыгы абдан жакты👍врач, медсестра,массажисттерге,техничка эжекелерге соз жок,баарыныздарга терен ыраачылык билдирем.. Ишиниздерге ийгилик,Аллахым эки дуйно бактылуулуук насип кылсын🤲озгочо балдарыбызга сиздер себепчи болуп,Аллахым шыфаа берсин🤲
W
Wigga
1 пикир
Биз 10декабрь 2026жылы келечек балдар реабилитациясына келип балага керетуу болгон бардык занятияларды алдык .бардык специалистер балага жакшы жардам беришти мен ыраазычылык билдирем . Келечекте иштеген ар бир жумушчуга рахмат айтам ашканадагы жана санитарка кыздарга да ыраазычылык билдирем
Ахи
1 пикир
Салам алейкум всем мен мурун аксап басчум + жашом башкача эле бул Жака уже 6жолу келдим результат коп денсолугума аяабай пайдасы тийди всем советую
КН
Кушбакова Наку Кушбакова
1 пикир
Келечекте биз биринчи жолу келгенде боспатйт болчубуз азыр Аллага шукур азыр кичинеден басып калды кызым рахмат ушул жерде иштеген сатрудниктерге Мадина эже Аскар байкеге массажы аябай жакшы,биз келгенде жылуу мамиле кылып күтүп алат кыздар
Сайракан
1 пикир
Биз КЕЛЕЧЕК реабилитация борборунда азыр даарыланып жатабыз, үч жылдын бери келебиз. Баламда соонун жылыштар бар, балам жакшы сүйлөй албайт эле сүйлөп калды, отурганга арекет жасап жатат . Мен ушул жерде иштеп жаткан кызматкерлерге абдан ыраазымын биз келгенде аябай кубануу менен тосуп алышат, балдарыбызга жакшы мамиледе болушат, тамактарыды да соонун жасап берет тазалык жагынан да өтө таза жер. КЕЛЕЧЕК борборунун кызматкерлерине терээң ыраазычылык!
ZK
Zalimbekkyzy Kalsulu
1 пикир
Келечек сонун биз ачылгандан баштап личения кылабыз врачтардын мамилеси нянкалардын мамилеси абдан жакшы мен баарына раазымын баардыгы сонун
Айзада Аджибекова
1 пикир
Мы были 3 ноября со старшим ребёнком. Нам понравилось. Все чисто, очень хорошие питание. В этот раз со вторым ребенком очень вежливый персона.
ГБ
Галия Бейшеева
1 пикир
Мы были в ноябре в 2025 года. Нам очень понравилось . Хорошо приниле. Очень вежливый персонал и заботливые. Объясняют и на кыргызском и на русском языке. Всё чисто,питание отличное. И всё бесплатно а ещё моей дочери дали всякие витамины бесплатно.
Зоя борисова
3 пикир
Всё хорошо пока не начнёшь оформляется. Не знаешь кыргызский не оформится. И помогать ни кто не хочет.
1 жолу барган
1 жолу барган
Пикир текшерилген
Марсела Акунова
5 пикир
Полное дно, лишь бы вымогать денег, халатное отношение с пациентами, не дают еду, пациенты голодными остаются, медсестры всё время издеваются, есть электрофорель но говорят что сломался, грубое отношение, это был наше первое и последнее посещение данного места
Aisuluu Altinbek
1 пикир
Прекрасное место! Инициативу по заботе о детях с инвалидностью нашего президента Садыра Нуркожоевича подхватили и прекрасно воплотили и воплощают в жизнь, сотрудники РЦ Келечек! За неполные полтора года мой ребенок уже получил три курса реабилитации , и скажу, с полной ответственностью, что ни в одном центре таких результатов мы не получали. Мой ребенок начал самостоятельно ходить, поднялось настроение и общается с удовольствием со своими сверстниками! Всё это происходит благодаря профессионализму , добросовестностью и любви к нашим детям которые мы чувствуем от сотрудников. При каждом повторном курсе , мы узнаем о новых методах реабилитации , которые водятся руководством центра. Отдельное спасибо директору Туменбаевой Чинаркуль Айдарбековне за созданную атмосферу, доброжелательности и за высокое качество реабилитации!
PM
Peri Mairambek
1 пикир
Саламатсызбы номер кантип алсак болот
A
Anima_Beckham0727
47 пикир
Флаг верх ногами повесили, пожалуйста исправьте.
МЖ
Мурад Жолчу Уулу
1 пикир
Я хотел гулять но они не упустили нас, но ранее они говорили что можно тут гулять, но это чушь. Советую не переехать туда ребята....я думал что тут все круто и хорошо но оказалось что мы как в тюрьме
ЭТ
Элнур Тойтукова
1 пикир
Саламатсызбы телефон номер жазасыздарбы?
Лицензиялык келишим
купуялык саясаты