Издөө
Шерболот Аскербек уулу
Супер
Мося Ким
8 пикир
Берегите нервы ,время и деньги ! Эта компания не компетентна. Обещяют золотые горы, по факту не смогут выполнить даже базовых условий
Kurt
7 пикир
Не переживайте, а лучше не идите.
MK
Meerimbek Karimov
1 пикир
отличная способность заработать молодым ребятам и не только. Авемлис подскажет, поможет, отправит и встретит👌🏻 отличная компания! успехов и спасибо вам💜
3 үчтүн айы 2019, расмий жооп
Мээримбек, спасибо Вам большое !
FK
Fatih Karakaya
1 пикир
Авемлис-это отличная компания!В прошлом году через эту компанию отправлял на работу своего знакомого и он очень доволен,потому-что есть поддержка и с турецкой стороны.
1 үчтүн айы 2019, расмий жооп
Большое спасибо за ваш отзыв ! Мы всегда стараемся поддерживать наших Соискателей !
КЗ
Канаатхан Закиржанкызы
1 пикир
Чынында эле эн соонун компания. Жыл сайын жайкы эс алууда коптогон студенттерге мумкунчулук тузуп берип, легалдуу турдо 5* отелдерге эн соонун жумуш ордуларына орноштурушат. Кун сайын жумушка кийчуу таза формалары, тамак-ашы, жатаканасы бекер, айлык маянасы да оз убагында берилет, шарттары да абдан ынгайлуу. Жумуш менен кошо коптогон жаны нерселерди уйроносун, опыт аласын. Мен да жыл сайын каникулда "Авемлис" компаниясы аркылуу Турцияда иштеп, эс алып да келем. Компаниянын иш алып баруусу абдан жагат жана ишеничтуу! Компаниянын жалпы жамаатына жана директору Шерболот Аскарбековичке ыраазычылыгымды билдирем! Достор, Турцияга барып туризмде иштеп, опыт алып, кругазор кенейтууну, эс алып келууну пландап жатсанар "Авемлис" компаниясына кайрылгыла👉! Анткени жумушуна так, бир гана ишеничтуу компания!💪
30 бештин айы 2018, расмий жооп
Канаатхан ой пикириңиз үчүн ыраазычылык билдиребиз! Биз ар дайым жардам берүүгө даярбыз!
Azamat Amatov
1 пикир
Эң сонун жана ишенимдүү компания, баарыңарга сунуштайм!
Чоң рахмат Азамат мырза!
Belek Berkinbaev
1 пикир
Учурунда мага көп жардамы тийди. 4 жыл бою бул компаниянын кызматын колдондум. Өз ишин мыкты алып барган компания. Ишиңерге ийгилик!
30 бештин айы 2018, расмий жооп
Белек мырза биздин туруктуу кардарыбыз жана досубуз! Спасибо, что выбираете нас !
ok
omurbek kasenov
1 пикир
я думаю это лучшая рекрутинговоя компания которая думают о своих клиентах . профессиональная активная команда и особенности хотелось поблогодорить Обозов Шерболота за работу и за нахождения хороших ваканции .
Всегда рады Вам помочь !
УТ
Улан Т
1 пикир
Авамлис надёжная компания. Моя сестра через нее работала в Турции. Они не бросают своих клиентов и после трудоустройства
30 бештин айы 2018, расмий жооп
Мы сопровождаем наших клиентов до окончания трудовой деятельности! Спасибо, что доверились нам !
Myktybek Jeentaev
2 пикир
Кээбир Коро албас, ичи тар, эч нерсе жактырбаган жашоосуно нааразы болгон адамдар да болот. Андайлар оозуна келгенди оттой берет. Ары урунуп бери урунуп айланып алып жазында кайра келет эмеспи подаркасын которуп алып, кечирим сурап...
Myktybek Jeentaev
2 пикир
Авемлис компаниясы ар дайым алга! Чоон рахмат, ыразычылык билдиребиз. Анткени Авемлис аркылуу коптогон мекендештер Турцияда иштеп, бир чети Эл Жер коруп, акча топтоп, Уйу жоктор Жер алып уй салганга ж.б жетишти. Авемлис Кыргызстанда гана эмес Турцияда дагы Кадыр баркка ээ болгон Авторитетту ишеничтуу компания.
30 бештин айы 2018, расмий жооп
Ой пикириңиз үчүн ыраазычылык билдиребиз! Биздин жарандарга жардам берүүгө ар дайым даярбыз!
Aijan Kalieva
1 пикир
Были в агенстве Авемлис, отличный сервис, приветливые и вежливые сотрудники, работают одной командой, дают доходчивую и быструю консультацию, желаю процветания в вашем деле!
Азамат Карымшаков
1 пикир
Спасибо, за то что эта компания даёт возможность работать молодежи и зарабатывать деньги, так как у нас в Кыргызстане нет хорошей работы.
Кылычбек Мавлянов
3 пикир
Авемлис компаниясы эң алдыңкы сапта турат десем болот.. анткени миңдеген адамдар жумуш менен камсыз болуп,жаштарга келечеке чоң үмүт менен кадам таштоого шарт түзүп берет... Алга АВЕМЛИС!!!!!!
ТБ
Темирлан Баялиев
1 пикир
Компания Авемлис работает хорошо добросовестно относится к своей работе.Через эту компанию наши ребята нашли работу.Успехов во всем.
Тилек Нурланов
Агенство АВЕМЛИС дает работу в Турции по дешевым ценам
Турдубек Сулайманов
1 пикир
замечательный сервис ,отличная консультация ,приветливые сотрудники ,мне нравится и хотелось бы пожелать всего самого наилучшего
Айбек Исаев
1 пикир
Спасибо за предоставленную возможность увидеть Турцию и заработать, молодцы ребята успехов в работе
Nurislam Joldoshov
1 пикир
Ишиңизге ийгилик,сиздей жигиттер Кыргызымда көп болсун,сизге жана команданызга ийгилик каалайбыз..жакшылыктарга кызмат кылып жүрө бериңиздер.
TB
Tatyana Belysheva
5 пикир
Замечательное агентство! Работают честно, открыть! Спасибо огромное за помощь в трудоустройстве племянника в один из лучших отелей.
Адилет Абишов
Укмуштай компания! Алга!
Азамат Бедельбаев
1 пикир
Суперская команда. Очень слажено работают. Отзывчивые, и само главное делают то что обещают. Мы братишку отправляли подзаработать. И в этом году тоже уже прошли. Так что надеюсь и в этом году он улетит с Авемлис. Директор (Шерболот) сам всё объяснил, это так приятно. Когда директор лично выходит и разговаривает. Это говорит о его человечности. Спасибо вам!!! Пусть ваша компания развивается!!!
БК
Балгарт Кенешов
1 пикир
Агентство "Авемлис" один из самых учпешных агентсв в современном Кыргызстане который отправляет соискателей работы в Турцию... За годы работы я не разу не увидел проблем,все уезжали с улыбкой в Турцию,и приезжали обратно с двойной порцией. Я лично поехал в Турцию с этим агентсвом за то, что сотрудники агентсва "Авемлис" помагают работающим людям в Турции.Они всегда выходили на связь с нами,интеросовались нашими делами,если возрикали проблемы с отелем решали проблемы на месте события... За это я поставил 5 звезд,спасибо "Авемлис"!
28 бештин айы 2018, расмий жооп
Большое Вам спасибо Балгарт за позитивный отзыв! Мы всегда рады помочь нашим Соискателям !
Касио Вода
3 пикир
Классная Агенство Авемлист! Дают быструю консультацию! Работаю по минутам, как часы! Я очень рад что: нашёл такое агентство!!!!
28 бештин айы 2018, расмий жооп
Стараемся качественно и вовремя обслужить всех клиентов!
Mr Prosecutor
1 пикир
Офисине барсаң укмуш, баардык шарттары бар отелдерге жиберебиз деп 400$ + 500 сом дагы перводко, жол үчүн деп толтура кошумча акчаларды алып, анан эч кандай жашоого шарты жок отелге жиберишет ыссыкта жөн эле кыйналасың, айлыгы да айына 400$ аласыңар деп алдайт. Бирок Турцияда жашоо андай эмес. Авемлистен башка деле Турцияга жөнөтө турган фирмалар бар кызмат акысына 240$, 250$ эле алат. Саматка алданбай башка фирмаларды да карап көргүлө туугандар!!!
28 бештин айы 2018, расмий жооп
Чон рахмат ой пикириниз учун ! Биз менен миндеген жарандар жыл сайын аман эсен барып келишет! Кызмат…
Эрмек Аскарбеков
8 пикир
Приветливый, отзывчивый и доброжелательный персонал, которые всегда готовы рассказать все нюансы роботы в Турции.Не первый раз пользуюсь услугами этой компании 👍. Всем рекомендую 🇹🇷
28 бештин айы 2018, расмий жооп
Эрме, спасибо за вашу рекомендацию !
ШО
Шер Обозов