Издөө
Терс
a!
aibiyke !!
2 пикир
Плюсы: Учителя, особенно по математике. Объясняют все доступно и понятно. За 2 недели интенсива по подготовке к ОРТ я даже подтянула оценки в школе. Минусы: Грубые админы. Вечно недовольные, клиентоориентированность «0», к сожалению. Туалеты в плачевном состоянии, особенно на 3 этаже. Поместится туда ну вот просто чудо
Индуууууус акаң
4 пикир
Анча эмес экенсинер
mm
merim mansyrova
1 пикир
Секом курссу абдан жакшы сонун экен . Мугалимдер так жакшы тушундурот жана алардын үйрөткөн методдор абдан жакшы. Секомдо окуучунун маанайың жакшы карашат экен , алар ыңгайлуу,жакшы шартта окутканга жардам беришет. Мугалимдердин окутканы кызыктуу жана түшүнүктүү. Мен үчүн Секом абдан жакшы сонун курс
АО
Азамат Озгонбаев
1 пикир
Курс аябай жакшы. Баарыныздарга сунуштайм. Сабактары аябай сонун, баарын терең түшүндүрүп окутуп , үйрөтүп беришет. Мурун мен математика жана кыргыз тил сабактарын түшүнбөй жүрчүм, Секом курсуна катталып окуп баштагандан кийин, оңой экенин түшүндүм. Мен Секом курсуна окуганыма эч качан өкүнбөйм, жаңы досторумду таптым , мен аябай кубанычтамын. Баарыныздарга сунуштайм🔥
Акылай Баратбоева
1 пикир
Всем привет ребята, я тут училась ровно 2 месяца. Там очень уютная атмосфера , классныйе ребята, учителя повнимательнее, всем советую секом 😌❤️✨
stbkv • off
1 пикир
Мен СЕKОМ ЖРТга даярдоочу курсуна катышып, абдан жакшы билим алдым. Сабактар түшүнүктүү, пайдалуу өтүлөт. Мугалимдери абдан тажрыйбалуу, боорукер жана ар бир окуучуга көңүл бурушат. Ушул жерден көп нерсени үйрөндүм жана жыйынтыгына абдан ыраазымын. ЖРТга даярдангысы келгендерге СЕKОМ курсун сунуштайм!🤍Айбек агай, Гулсанам эже 🫶🏻 кучтуу мугалимдер🫰🏻
KO
Kanykei Orozalieva
3 пикир
Самые лучшие учителя.Все понятно и ясно обьясняют.Особенно Айбек агай и Гулсанам эжей.До математику никак не понимала,а тут поняла что все просто😂 Нашла новых друзей.Я рада что выбрала что именно Secom а не другие курсы.Secom в сердечке💘💘
Kema Wayne
Чёткое место
Айжамал Туралиева
1 пикир
Secom это один из лучших курсов! 💯 Преподаватели объясняют всё понятно и интересно, всегда готовы помочь и поддержать. Атмосфера на занятиях очень дружелюбная и мотивирующая — хочется учиться! 📚 Благодаря Secom я стала увереннее в своих знаниях и теперь чувствую, что действительно готова к ОРТ. Рекомендую всем, кто хочет сдать ОРТ на высокий балл — Secom это лучший выбор! 🌟
Сабина Эмильева
2 пикир
ЖРТге даярдоочу эн мыкты билим берүү мекемеси.Мугалимдер окуучуларга болгон мамилеси,методикасы,түшүндүрүү жолдору жогорку денгээлде!Гулсана эже,Айбек агай лучшиеее
Folomo
5 пикир
Лучшее место, которое не только учит, но и оставляет тёплые воспоминания. Персонал и преподователи очень приятные, не пожалел, что пошел
SD
Shanghai Dreamer
39 пикир
Здание опечптано
2 аяк оона 2025, расмий жооп
головной корпус рядом работает. Второе здание опечатано по другим причинам, которые касаются хозяина здания.
Айзирек Джолдошова
3 пикир
Эн соонун билим борбору👍🏻 жрт даярданам десенер СУНУШТАЙМ!!! Бул жакта жртга гана эмес кошумча сабактарга окуйалат экенсиздер хим/био, математика, тарых, физика👍🏻 бардык шарттары менен❤️🫶🏻 Гульзада Эже лучшаааааааяяяяя 💕 Спасибо вам , я получила высшее бал, и поступила на бюджет 🥹🫶🏻
Aiperi .
преподаватели самые лучшие 🫶
DK
Dastan Kubanychbekov
Кондиционеры не работают. Туалеты в плохо качестве особенно на 3 этаже
С К
2 пикир
Лучшие курсы по подготовке! Благодарю всех учителей за их труд особенно по химбио - Жамилю эже и Аиду эже 💗 Итоговый балл по химбио- 220+
Аэлина Тилекбекова
Секом лучший😍❤️🩹
A S
5 пикир
жамиля эже, дастан агай просто лучшие из лучших 🫶🏻🤍🤍 очень благодарна им 🥹🫶🏻🤍🤍
Баина Лаура
почему печеньки перестали давать 😢
Asyia Abdyganieva
1 пикир
Очень хорошее учебное заведение, учителя просто шикарные, особенно Гульзада эже и Акмөөр эже💕✨хорошо и понятно объясняют, харизматичные, and so adorable
Айжан Бактыбекова
1 пикир
Хорошее учебное заведение. Особенно мне понравились учителя, которые нам преподавали. Акмоор эже и Гульзада эже - профиссионалы своего дела и хорошо преподают свой предмет.
КА
Карина Акушева
Хорошее заведение ,хорошие учителя. Особенно Гульзадаи Акмөөр ❤️❤️❤️❣️
NK
Nefise Kanji 👀
3 пикир
Здравствуйте, мы записывались на англ курсы.Первый день у нас была преподавательница «Анжелика».Она вообще,от слова совсем не знала англ язык,она нам давала задания и потом сама искала ответы в интернете.Мы отвечали на англ,но она ни единое слова ни сказала на англ.Потом мы обратились к администрации и она нам поменяла учителя.Спасибо еййййй))..
29 чын куран 2025, расмий жооп
Здравствуйте, спасибо, что поделились. Мы примем необходимые меры обязательно.
ЭТ
Эрбол Т
Отличное учебное заведение 👍👍🤝
Раимбек уулу Рамазан
10 пикир
Если бы не поучился здесь и не подготовился бы то, на ОРТ было бы сложно и порог бы не прошел. Набрал 116, да мало но порог прошел и на том спасибо👍🏼🫶🏻
КН
Кубанычбек Нукунов
3 пикир
Фигово учат вообще, не советую
Сезим Абдимомунова
8 пикир
Саламатсыздарбы 🤗 Секомдо 3 айдан бери окуйм жана чын журогумон ыраазычылык билдиргим келип турат себеби мен бул жактан билим гана албастан андан башка коп нерсеге уйрондум, коп адамдар менен тааныштым баардыгы аябай жакшы адамдар, адамгерчиликтуу, ак көңүл дайыма абалыны тушунушуп жардам бергени аракет кылышат (калганын соз менен айтып жеткире албайм) , озгочо мени окуткан агай эжейлерге ыраазымын Айбек агай, Мурок эжей, Тилек агай, Гулсинат эжей жана ошондой эле мени окутпаса дагы Секомдун директору Канат агайга дагы🥰💋 буга чейин коп курстарга барып коргом жана мындай мугалимдерди биринчи жолу корушум себеби бул жакта мектептеги эжейлердей ушунчалык аракет кылышат сабак окугула деп, башка курстарда андай эмес, келдинби келбединби айырмасы жок акчаны толосон болду. Дайыма сабактан кийин калып дагы бир курссум бар болчу (онлайн) анан бир кабинетте 2,3 саат отура берчумун баардыгы дайыма ооба кир отура бер дешет эле, кээде агайлар кофе, печенье алып келип берип жабылайын деп атышса деле сен бутсон анан жабабыз деп менин шартыма карап турушчу. Бунун баары менен эмне айткым келип атат, Секомге келиниздер чындап окуйм уйронуп кете алам десенер аракет кылып ушул агай эжейлердин группасына отконго аракет кылыныздар🤗 Чоон рахмат дагы бир жолу 💋🫶🏻 (дагы практикалык курска калгым келди бирок региондон келгениме байланыштуу айылга кетиштм керек болуп атат) ошол дагы коп соз калып кетти бирок ото эле узун болуп кетет окшойт😅
UA
Urmat Abdukarimov
1 пикир
Секом мага өтө жакты. Мен биринчи келгенде менде 107 баллдан баштаган азыр 170 + Силерге айтарым ЖРТ ге даярданам десеңер Секом эң ыңгайлуу вариант!!! Мугалимдерине чоң ыраазычылык билдирем. Гүлсана эже,Тилек агай жана Айбек агай жана Асия эжеге чоң рахмат.
𝓝𝓪𝓰𝓲𝓶𝓪 .
1 пикир
Эн мыкты билим беруу мекемеси, менин оюмча Кыргызстандагы эн кучтуу окутуучу мекеме, мугалимдер окуучулар менен на одной волне, с ними очень комфортно. Советую всем
Seyil Jeonse
1 пикир
"Секом" билим берүү мекесине ыраазычылык билдирем!Мыкты мугалимдер,окутуусу, сабакка болгон кызыктыруусу жогорку деңгээлде.Секом аркылуу мен өзүмө жаңы нерселерди ачтым, жаңы досторду таптым.Гүлсана эже,Айбек агай,Тилек агай лучшие!
БМ
ESENBAEVA 🤍
Лучшие из лучших 📖👍🏻
Данчик Жанышбеков
1 пикир
Преподают не плохо, но это зависит от того, насколько вам повезло с преподавателем, как я понимаю, я был в нескольких группах, и где-то преподаватели были действительно хорошими, а где-то слабыми и грубыми Что касается теста ОРТ, то он вроде не плохой, проблема в том, что многие преподаватели, которые проводили тестирование, были грубыми. Я понимаю, что проводить тестирование сложно и очень стрессово, но нужно немного себя контролировать, поэтому пробный тест неплох 👍🏻
Umar U
Отличное место
Айбийке
1 пикир
Честно ,ни разу не пожалела о потраченных деньгах на эти курсы.Обожаю как учителя с любовью относятся к своему делу.Но всё зависит от самого ученика.Баллы действительно поднимаются после прохождения 3х книг.У меня с 141 поднялись до 200+. Спасибо Тилек агаю,Айбек агаю и прекрасной Гулсана эже которая выполняет свою работу на все 100.❤️❤️❤️❤️🙏❤️🔥
12 пикир
Короче Учат отлично , домашки много Цена нормальная с учётом места и инфляции!!
AI
Adilet Ibraev
1 пикир
Секомдо мугалимдер жоопкерчиликтүү, 3 китепти окугандан кийинки результат менин окуганыма чейинки результаттан айырмасы чоң болду, албетте акыркы результат жогорку жакка кетти. Секомдо өздөрү китептерди жазышат, китептерди өздөрү чыгарганы эле профессионалдуу экендигин көрсөтөт эмеспи..
BA
Bermet Abdyldaeva
1 пикир
Хочу поделиться своим опытом прохождения курсов подготовки к ОРТ. К сожалению, осталась разочарована качеством обучения. Уроки всегда начинались с опозданием, учителя часто уходили после того, как давали задание, и нас оставляли ждать более 15 минут. Однажды урок начался с опозданием на 25 минут, так как учитель играла в мафию с другой группой. После этого она быстро дала задание, ушла, а затем вернулась, чтобы озвучить ответы и завершить урок. Такая ситуация повторялась на каждом занятии, и уроки всегда заканчивались раньше, чем должно было быть по расписанию. Это создавалось впечатление, что учебный процесс не является приоритетом. При таких условиях сложно поверить, что можно получить золотой сертификат. Очень хотелось бы улучшения в организации и подходе к обучению.
8 жалган куран 2025, расмий жооп
Спасибо, что поделились опытом. Мы всегда за качество образования в нашем центре. Расскажите пожалуй…
Бардык комментарий
B.
Beisheeva .
1 пикир
Просто не очень хорошая группа попалась 🙄
10 жалган куран 2025, расмий жооп
напишите мне о своих проблемах детальнее по ватссапу +996555255849. Мы решим вашу проблему.
Akbermet Asankanova
Все классно!!
Элнура А
Лучшие из лучших! ✅
Асыл Аманбаева
1 пикир
У них сервис ужас , не можем уточнить звоним не отвечает ! Сколько раз написали ответов ноль 👎🏻👎🏻. Кампания же должны же уведомлять своих клиентов.
AO
A. O.
2 пикир
A place where future leaders are prepared. Подготовка к золотым сертификатам ОРТ и поступления в высшие учебные заведения Кыргызстана и зарубежные ВУЗы.
ТА
Секом лучший👍👍👍
sS
shamirbek Sov
1 пикир
Секом жакшы китептер жакшы агай эжейлер
Kalybekov N
9 пикир
Тилек агай и Гулсана эже, мастера своего дела👍👍
Айназик Акматбекова
2 пикир
Очень нравится, прекрасные учителя особенно Асия эже🥰👍🏻👍🏻🔥
Дагы жүктөө
Лицензиялык келишим