Издөө
Өтүп кетүү
Олимп Трэвел
Компания по трудоустройству за рубежом в Турцию и Болгарию
24 баалар
Түркия, Болгария: мыкты мейманканаларда иштеп, карьера башта!
Жарнама акысында.
u1
user 1603
7 пикир
Компаниянын тандоосу
Спасибо компании Олимп тревел 🩷🩷🩷 это был самый лучший сезон, где я нашла новых друзей по всему миру и набралась международному опыту. Работала в отеле Orka Lotus 2025 году
22 жетинин айы 2025, расмий жооп
Большое спасибо за отзыв и высокую оценку 😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов…
Alif Alif
1 пикир
Olimp компаниясы аркылуу Турция олкосуно иштедим 😍 баардыгы жакшы болду жашоо шарт жана айлыгыбыз жакшы ! Тейлоо кызматы сонун жонокой жана сылык мамиле кылышат жакшы жардам беришет оз иштерин так аткарат жана тушундуруп беришет жеткиликтуу денгээлде ыраазыбыз ишиниздерге ийгилик ! Бара тургандарга сунуштайм❤️
28 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Алиф, жылуу создорунуз учун чон рахмат. Сизге Турция жагып ийгиликтуу иштеп келгениниз…
Бектур Умотбеков
1 пикир
Өз ишин так аткарган персонажлар иштейт жана жоопкерчиликтүү жакшы компания баардыгына жардам беришет жакшы отелдер менен иштешет барып жакшы ийгиктуу иштеп келдик жана жаңы бара тургандарга Олимп тревел компаниясын сунуштайм баары үчүн рахмат Олимп тревел
28 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Бектур 🌺 Сиздин ой-пикириңиз биз үчүн чоң мааниге ээ. Ушундай пикирлер биздин ишибизге…
Argen. .
1 пикир
Олимп тревел компаниясы менен барып Бодрум шаарында иштедим баары соонун болду сезонду ийгиликтүү аяктап келдим байланышта болуп жардам берип турушту Назира эже түркчө үйрөттү 😁 тил билбей барган жаны кезде байланышып турушту баардыгын өз убагында аткарышты сервис абдан жогорку деңгээлде баалайбыз баары үчүн рахмат 🥰 ийгилик каалайм жана жаңы бара тургандарга кеңеш берем тандасаңыз дар окунбойсуздор
28 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Арген 🌺, Пикириңизди жазып, убактыңызды бөлгөнүңүз үчүн чоң ыраазычылык билдиребиз. Ар…
Айжамал
1 пикир
“Olimp travel” менен Антальяда «Мегасарай» отелинде иштеп келдик. Аябай жакшы отелге туш болдук. Назира эже, Бекбол аябай жакшы жардам берип, дайыма байланышта болуп турушту. Көйгөй болсо дагы убагында чечип беришти. Чоң рахмат айтам жана сунуштайм❤️❤️❤️
28 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Айжамал 🌺 Пикириңиз биз үчүн чоң мааниге ээ. Ар бир жылуу сөз — биздин ишибиздин жолун…
ER
Erjan Rashiduulu
1 пикир
2024-2025 Олимп тревел компаниясы менен барып Турция олкосуно барып иштеп келдим … аябай ыраазымын иштеген эжелер жардам беришти собеседованиядан откорду Назира эже, барып келгичекти байланышта болуп турушту визаларымды дагы бат бутурушту прфессионалдуу Иш алып барышат баары учун рахмат ! Кийинки бара турган мекендештериме Олимп Тревелди сунуштайм! ❤️
28 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Эржан 🌺 Пикириңизди калтырганыңыз үчүн чын жүрөктөн рахмат айтабыз 🌺. Сиз учун ар дай…
AF
Alif Finance
2 пикир
Олимп тревелге рахмат жакшы мумкунчулукторду тузуп беришти оз иштерин жакшы денгээлде аткарышты жоопкерчиликтуу компания бара тургандарга кенеш берем танданыздар окунбойсуздор Сервис албай мыкты денгээлде иштеринизге ийгилик !
20 жетинин айы 2025, расмий жооп
Спасибо за добрые слова. Приходите к нам ещё 🌸
AT
Argen Talantbekov
1 пикир
Олимп тревел компаниясы ишенимдуу жакшы компания Оз иштерин убагында так жанатмыкты денгээоле аткарат персоналдар аябай жакшы жардам беришет Бекбол Жана Назира эже Ге ыраазыбыз
20 жетинин айы 2025, расмий жооп
Добрый вечер, Argen! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🔥 Ждём вас вновь 💛
AM
Amina Maksatbekova
4 пикир
Хочу поделиться своим опытом сотрудничества с Olimp Travel. Благодаря этой компании я не только путешествовала и работала в замечательных местах, но и познакомилась с множеством невероятных людей, которые стали моими друзьями. Olimp Travel создаёт комфортные условия, всегда готова помочь и сопровождает на всех этапах — от подготовки до самой поездки. Я очень благодарна команде за профессионализм, поддержку и возможности, которые они открывают. Определённо рекомендую Olimp Travel всем, кто хочет получить яркие впечатления, найти новых друзей и совместить работу с путешествиями!
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Добрый вечер, Amina! Большое спасибо за теплые слова 🤗 Были рады помочь!
Сезим Жээнбекова
1 пикир
Отличный сервис, всё понятно и без лишних сложностей.
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Здравствуйте, Сезим, спасибо большое за приятный отзыв 🔥 Будьте здоровы.
ЭД
Элдар Джусупов
Хорошая и надёжная компания 👍
Элдар! Большое спасибо, очень приятно получать обратную связь. Успехов вам 😁
ЗТ
Заебал Ты Пользуйся своим
1 пикир
Orange county отелинде бул сезон иштеп келдим, сезон аябай ийгиликтуу отту. Олимп тревел компаниясына терен ыраазычылык билдирем, Оз ишин аябай жоопкерчиликтуу Жана так аткарышат. Иш учурунда да биз менее байланышта болушту, аткарган так ишиниздерге чон Рахмат! Озгочо Назира менеджерге ыраазычылык билдирем. Жоопкерчиликтуу Жана ишеничтуу компания издеп жатсаныздар баарыныздарга сунуштайм!
Добрый день. Спасибо за отзыв 🙏👌 Всегда вам рады 💛
tb
traveler blog
1 пикир
Хочу выразить огромную благодарность компании за профессионализм и ответственное отношение к своей работе! 🙌 С самого начала сотрудничества чувствовалась поддержка — всё подробно объяснили, помогли с документами и нашли отличное место работы, полностью соответствующее моим ожиданиям. Отдельное спасибо менеджерам за внимательность, оперативность и доброжелательность. Они всегда на связи, помогают решить любые вопросы и сопровождают до полного трудоустройства. Благодаря этой компании я смог устроиться на достойную работу и начать новую главу в жизни. 💪 и не только я, и мои знакомые и родственники тоже) Рекомендую всем, кто ищет надёжную компанию и хочет работать в Турции без лишних переживаний! 🇹🇷
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Traveler. Большое спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏 Будем рады видеть вас снова ❤
Нурсултан Артыкулов
1 пикир
Олимп трэвэл компаниясы менен 2 жыл барып келдим. Абдан жакшы компания , Айжан эже жана Назира эжелер оз ишин профессионалдуу абдан так аткарышат персоналдары абдын сылык документтерди так жана оз убагында даярдап беришет жакшы отелдер менен иштешишет партнерлору коп Болгарияга да оз инилеримди жонотком баары жакшы иштеп келишти . Иштерине ийгилик каалайм!бара тургандарга ушул компанияны сунуштайм!
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Добрый день. Спасибо, Нурсултан, за отзыв и высокую оценку 🤗 Были рады помочь!
KA
Kanat Adylbaev
1 пикир
Эн жакшы жана эн мыкты адамдар эмгектенип,элге жардам берип жатышат .Чоон рахмат сиздерге, всем советую итти именно в Олим тревэл!
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Kanat, здравствуйте. Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь!!! Всегда рады вам ❤
TZ
Tursunai Zholdosheva
1 пикир
Хочу выразить искреннюю благодарность компании за возможность поехать на сезонные заработки в Болгарию.Это был мой первый опыт и я рада что всё прошло без проблем.Отдельное спасибо менеджеру Назира эже за внимательное отношение и ответственность.❤️
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Добрый вечер! Спасибо, очень приятно получать обратную связь 🤗 Были рады помочь!
Эркеайым Акжолтой кызы
1 пикир
Саламатсыздарбы мен Olimp Travel компанияга ыразычылык биллинги с келет озгочо Назира эжеге рахмат мага ото Чон мотивация берип жоноткон Турция олкосуно ал жактан мен кооз жерлерди коруп суктанып , туркчо тил уйронуп ( кругозором )чонойуп мындайча айтканда иштегени эле эмес эс алып дагы келдим буйурса дагы алдыда планда кайра барамын чоон рахмат ишеничтуу компание 😍❤️
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Эркеайым, сизге Турция жагып ишенчигинизди актаганыбызга кубанычтабыз, сизге ийгилик ка…
. .
2 пикир
Всем советую эту компанию!Спасибо большое менеджеру Назира за помощь и поддержку!Она всегда была на связи,поддерживала и подсказывала в нужный момент 🫶🏻
Здравствуйте. Большое спасибо 😌 И, конечно же, ждем вас снова ❤
АУ
Актан Урануулу
4 пикир
Болгарияга ишке орноштурууда көрсөтүлгөн жардам жана колдооңуздар үчүн Olymp Travel компаниясынын жамаатына чоң ыраазычылык билдирем. Документтерди даярдоо, жайгаштыруу жана маалымат берүү профессионалдуу деңгээлде аткарылды. Силердин кызмат менен өзүмдү коопсуз сездим. Эмгегиңиздерге рахмат! Компанияны башкаларга да сунуштайм.
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы Актан, чон рахмат жылуу создорунуз учун. Сизге да ийгилик каалайбыз, ар дайым жардам бе…
Bekbol Zhanybekov
1 пикир
меня зовут Бека.Компания мощь ! я сам 4 года улетал через эту компанию поэтому без проблем можете улететь и заработать 🤝😎
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Bekbol, добрый день! Спасибо вам за такой приятный отзыв 💛 Рады стараться.
NA
Nurdana Adylbaeva
Советую всем ! Олимп трэвел очень отвественные! Быстро оформляют! 🫶🏻
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Nurdana! Большое спасибо за высокую оценку! Приходите к нам ещё.
AI
Adilet Isabaev
1 пикир
Отлично отработали сезон. Оперативно помогли нам. Всегда на связи . Всем рекомендую
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Большое спасибо за приятный отклик, будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов ❤
Sakush 05
1 пикир
Олимп тревэл компаниясы аркылуу барып Турция 🇹🇷 да иштеп келдим ! ишеничтуу жакшы компания 🔥 баардык талаптарга жакшы жооп беришет лицензиядары бар, персоналдары абдан жоопкерчиликтуу ! Каалоочуларга ушул компания аркылуу барып иштегенди кенеш берем!
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
Саламатсызбы, Чон рахмат жылуу создорунуз учун. Сизди кайрадан көргөнүбүзгө кубанычта болобуз.
NA
Nurkhan Asel
3 пикир
Летали через эту компанию с 2022 года в Турцию. Профессионально делают свою работу, начиная с консультации также во время контракта на связи с кандидатом. Коллектив позитивный и ответственный. Всегда готовы помочь. Однозначно самая лучшая компания!
Добрый вечер, спасибо вам за приятный отзыв 😌 Рады видеть вас снова 💛
U2
User 2gis
3 пикир
Компания ответственная, самое главное они будут в связи с кандидатами и во время контракта. Айжан и Назира они профессионалы своего дела. Улетела через эту компанию в 2022 и 2023👍
16 жетинин айы 2025, расмий жооп
User! Спасибо вам за приятный отклик 🔥 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов!
Fateema T
4 пикир
Так и не отправили никуда. зря прождали 7месяцев.
Лицензиялык келишим
купуялык саясаты