Атуш
Кафе
дт
даниел торобеков
Манас шаарында биринчи орунда даамду лагман бул атуш кафеде жасалат менин суйукту тамагым лагман тоюмдуу жана порция чон баарыныздарга сунуштайм 😜😍🥰🥰🥰😘🥰😍😍🥰🥰😘🥰😍😍
Арро
Мен атуш кафеден дайыма тамак заказ кылам бат келет достовкасы жакшы
Сталбек Кудайбердиев
Атуш кафеге биз дайыма барабыз тамактары ото сонун тейло сапатыда тез жакшы 🥰🥰😘😘😍😍😍😍😍😍😘😘🥰😍😍😘😍😘🥰😍Лагман Плов очен плотный мне очень понравилось
Di Di
Персонал очень медленный, невнимательный. Шашлыки невкусные, до сих пор берут за обслуживание, хотч уже отменили…Чай жалеют , заварки клажут совсем чут чуть, что даже незаметно , что это чай. Сахара на столах нет. Просишь кипяток, а его включают как чай в счет… Никогда болтше не пойдем!
Хороший кафе блюды мощные официанты тоже особенно официант азим хорошо обслуживает хороший парень
БА
Бегимай Абдулаева
Атуш кафе мага аябай жагат . 😍Тамактары даамдуу Жана озгочо бат келет. Тейлоо сапатыда жакшы ❤️ Баарыныздарга Атуш кафесин сунуштайм 💕😋😋😋😜😋😋😋😍😍😍👌👌😄😎😎😎😎 Атуш 🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😚🫡🤭🫢🫣
Strangers Странник
Шумно очень. Суетливо. Мастава не понравилась. В Оше намного вкуснее. Плов вкусный. Кафе нам очень расхваливали. Хорошее среднее кафе
Атуш кафе аябай уютный облусувания жакшы тамактары порциясы чон жана Арзан дайыма ушул жерге келип тамактаныбыз 🥰🥰🥰🥰🥰❤️😍😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
SV
Sergo Vladislavich
Атуш кафенин лагмандары ото жакшы Жана даамду порциялары чоон обслуживаниесы да ото жакшы менин суйукту кафем Бул Атуш ❤️❤️🩹🤭🤭🤣❤️❤️🩹❤️🩹😘😘😘🥰😍🤩😘
BN
Bermet Naralieva
Все вкусно👍
E.
Elenora .
Отличное кафе! Всё свежо, вкусно и по-домашнему. Порции большие, персонал доброжелательный. Рекомендую всем!👍👍✨
EA
Eraaly Almazbek uulu
Классный интерьер,вкусная кухня и быстро обслуживают🤩 Жото жилик и куурдак отменный вкус🤤
НМ
Нурзат Мизамидиновна
Все на высшем уровне! Ишинерге ийгилик 👍 вкусная кухня советую всем
ТK
Темурлан K
Добрый день,вчера были у вас,нам все понравилось 😍все было очень вкусно и красиво. Спасибо вам 👍
Адина Алмазбекова
Атуш кафенин Лагман,Жиз ханский Казан кебаб тамактары жагат ❤️🥳порциялары чон жана тоюмдуу Атуш кафени сунуштайм .❤️😘😘😙😍😍😻😻
AJ
Aidai Jakypova
Атуш кафеде завтрак кылдык мага озгочо каша жана ысык жумшак блинчиктери жакты🥰 Эми Буйруса эрте мн созсуз барып завтрак кылабыз . Аурасы да ото мыкты 😘💞🥰😘😍😍😘🥰
J
Jumakan
Биз бугун атуш кафеге келип тамактанып кеттик тамактары да тейлоода ото сонун баары мыкты
СМ
Суйунбек Маматеминов
Мм
Добрый день всем предлагаю а тушь кафе очень вкусно готовить а в служении очень хорошо такая приятная администратора очень хорошо готовит все хорошие официанты❤️
ТК
Талантбек Камчиев
Тамактары дамдуу мыкты обслуживания ото мыкты соз жок дайым жылуу мамиле мн кутуп алышат
ГМ
Гулшан Манаповна
Борщ классный
ЛО
Лунара Осмонова
Вечер добрый, видимо повар поменялся раньше блюла были вкуснее, да чистота столов оставляет желать лучшего, дождаться официанта тоже проблема, попросила девушку за кассой направить нам официанта, без результатно
.... ....
Раньше было вкуснее, и выведите пожалуйста мух , это все таки кафе где люди кушают.
Omurbek Rysbekov
жаровнясы жакшы
Ассаламу алейкум! Абдан даамдуу тамактандык, Атуш чайханасына чон рахмат,элге жакшы кызмат кылып оркундоп осо бергиле! 🔥
Ba
Burul amanova
Все на высоте! И еда и обслуживание !🫶🏻
СА
Сабина Абдурахимова
Очень вкусно приветливый персонал,обслуживание на высшем уровне .. очень уютно 🤩
JM
Jumakan Makambaeva
Все вкусно спасибо 🫶🏻
IS
Ilya Satybaldy
Тамакты жарым саат куттук, тамак келип кашык наны жок. Нан салган идишинин ичи кир. Экинчи тамак келгенда жок.
EO
Elnura Oskonbaeva
Өтө сонун, мыкты, тейлөө кызматтары да жакшы экен. Мындан кийин бир гана Атуштун тамактарын жейбиз!
Акжол Бакытбеков
БОСО ЛАГМАН СОНУН ЧОН ПОРЦИЯ Бардык тамактары даамду Тейлоо мыкты
S
Sabina.001
Биз дайыма ушул жерге келебиз ТАЗА ТЫКАН Тейло жакшы жылмаю менен кутуп алышат
MN
Myktybekova Nuraida
Тамактары даамду экен Порциясыда чоон Обслуживаниясы аябай жакшы жылмаю менен тосуп алышат экен бизге жакты бул кафе биз биринчи жолу келдик Эми дайым келип турабыз
РШ
Рукиййе Шаманова
Тамактары ото даамдуу обслуживание мыкты
Мээрим Касымова
Сервис ужасный и еда не вкусная
УМ
Умар Максатбеков
Биз атуш кафеге тамактанганы барганбыз Ото сонун болду баары. Бегимай деген кыз бизди караган ото мыкты ото жонокой жана жылуу мамиле кылды
Valentine Kudjo
Классное заведение, вкусно готовят Удачи вам ❤️
Р
Рус
Тейлоосу Жана тамак аштары мыкты денгээлде,😍
Мунайым Сардалбекова
Очень классная атмосфера,обслуживание,кухня все на высшем уровне. Нам очень понравилось.
KK
Kylych Keldibekov
Ужасное обслуживание. Персонал грубит и хамит.
Islam 🫡
Ужас!!! Просто нет слов, обслуживание хромает, блюда не вкусные в жаровне с овощами там вообще мясо кажется 3-4 день стояло в общем честно не советую никому!!!
ДЭ
Данакер Эргешов
Все норм
Iskender Murahmedov
Отзывтарды карап барганбыз, анча деле жакшы жер эмес экен. Столдору отургучтары кир экен. Тамактары деле анча эмес экен. Бир гана шашлык жакшы болуптур. Кафе болгондон кийин тазалыкты жакшы караш керек.
AB
Aaa Bbb
Впервые побывала,очень вкусно,очень приятно чисто,люблю теперь это место,прям все 👍 не дорого цена соответствует! Порции огромные.и место и другое,официанты приходят спрашивают все как нормально
Атататта
Respect поварам очень вкусно готовят ,хороший сервис 😍
Асан Ашыралы уулу
Вкусная еда,приветливые и внимательные официанты. Молодцы Атуш
.. ..
Отличное место с прекрасной атмосферой! Еда была очень вкусной,подача на высшем уровне. Особенно хочется отметить обслуживание внимательные и вежливые официанты. Спасибо за заботу и прекрасное настроение! Обязательно вернёмся снова!
ББ
Бекболот Бактыяр уулу Бекболот
Очень вкусная еда порции большие обслуживание на высшем уровне всем советую
Aiturgan Kurbanbekova
Кече Бишкектен конокторуму алып бардым. Ото даамдуу жана таза жер баарыныздарга сунуштайм. Конокторум ото ыраазы болуп кетишти.Атуш самый лучший 🔥🔥🔥 Баарыныздарга сунуштайм
БА
Бегимай Абдуллаева
Атуш кафеси Жалал-Абадта номер1 тамактары ото даамдуу Жана аурасы адамга жагымдуу уютно сыйлуу конокторду алып барсаныздар эч уят болбойсуздар