Кок-Жангак
Эламан М
👍
ТМ
Толгонай Маратбековна
Менюдагы тамактардын жарымы жок, мен эмне сурасам баары жок! Атайын келгенбиз, нан эски! Экинчи келбейбиз!
SB
Ssss Bbbb
Классно, мне нравится, всегда после кросса тама кушаю👍🏻👍🏻
Элмар .
Блюда не свежие заказали кусковой шашлык он вообще пришел на половину сырым бивштекс как будто готовили уже вчера и уже сегодня разогрели в микроволновке и забыли его на несколько часов. Блюда не такие как раньше.
ГЖ
Городской Житель
Вот эту cтapyю шaлaвy админа Жылдыз надо проучить. Дайыма өзүнү nиздec сезет го мамилесине караганда: кекетип, какшыктап, ныктап берет с собой заказга келсен. Татынакай кыз-аялдар келсе өлүп эле калат баштан аягына чейин сындап карап, мүмкүн болушунча унижать этип. Жакшы дагы саткан нерсеси болгону крылышки (мындай нерсе шаарда толтура жакшы сервиси менен). Бир күнү сенин айыңан өрттөнүп кетпесин ошол кафең элди көп нааразы кыла берип, каргышына калып, абайла. P.S.: Люди, если не хотите себе мотать нервы, не приходите в эту тошнотворную забегаловку с хамским отношением персонала во главе с админом Жылдыз!
ОП
Обычный Пользователь
Женщина с кирпичной poжeй на приеме заказов на вынос (имя Жылдыз вроде) всегда ведет себя так, словно ее муж нeдoeбал.. 4-мая 2025 г. тоже хамила, язвила и испортила настроение, что после нее попали в ДТП. Сегодня, 07.07.2025 осмотрела с головы до ног, еле приняла заказ с собой. Отказалась выдать наши 2 соуса к крылышкам, якобы можно только 1 бесплатно (ХОТЯ МЫ ЗАПЛАТИЛИ ДО ЭТОГО ЗА ЭТОТ ДОП.СОУС). Потом мы попросили добавочно черный пакет - отказала, сказав что черных не осталось. Ок, можно любой пакет? Сделала вид что не поняла лишь бы не давать любой одноразовый пакет, пока рядом покрытая девушка не помогла получить этот сpaный пакет. Маңка Жаляп-Абадтык кыкендер, качан адам болосунар? Силердей башка эл, жер көрбөгөн кемчонтой дөөпөрөстөр тойгозушту го. Тредске ушундай мамиленерди жазсак - заматта рейтингинер нөлдөн түшөт. Пакетти көтүңө тыгып, артынан соусту куюп ал, ичи тар эшek! Эл төлөгөн акчасына адамча мамиле менен тамак каалайт.
ЖС
Жумагул Султанова
Не убирались 10 минут, убрались за столом сами, официанты не оброщяли внимания когда мы их звали, ждали пока нас нормально обслужат, тарелки не чистые, вместо боакалов нам дали пиалу, суши ждали 30 и более минут, Также надо улучшить сервис, в двух словах кок жанкак желает оставлять лучшего.
Диана Каратаева
Кафенин менеджер Билбейм Ким, Жылдыз деген аял аябай грубиянка клиенттерге кандай мамиле кылышты билбеген, акчага гооп калган Мал экен!!! Биз айла жок эле балдарыбыз менен барып алган учун калып кеттик игровая зона жакта! Айылский вариант менен клиентке жаагынды сындырып коем деп суйлогон колхозка биринчи жана акыркы жолу келишибиз болсун👎👎👎👎👎силерге да не советую!!!!!!!
Жеңиш Байзаков
Слабо. Кафе сыртынан сонун көрүнөт экен. Бирок Официанттары кызыктай экен. Кофе менен диссерт заказ кылдым. Кофеси келсе шириндиги жок, шириндиги келсе кашыгы жок 😃. Аны да кечке күтүп. Же мага ушундай официант туш болдубу билбейм. Убакыт текке кеткендей. Кафенин башкаруучу, менеджерине "2".
N
Noname
Крылышки вкусные
ДД
Джжж Джейй
Крылышки топ
Samsung Galaxy
Обратите пожалуйста внимание на сервис и обслуживание.