Купянская улица, 30а
720047
В здании
Даниель
В восторге
√20 лицей Бул лицей билим беруу жагынан абдан жогорку денгээлде мугалимдери тажрыйбалуу,окуучуларга жакшы мамиле кылышат жана ар биринин осушуно конул бурушат.Окуу шарттары ынгайлуу,тартип жакшы сакталат 👍💯
НЗ
Нурболот Зухриддинов
20 лицейде абдан мыкты мугалимдер иштешет👍👍
Nurel Ablasov
Жакшы лицей 👍
Nurlan. Abduhashimov
В восторге
20-лицей ✨ Бул жер — кыялдар башталган, максаттар ишке ашкан өзгөчө лицей Ар бир окуучу бул жерден өз келечектеги кесипин тандай алат жана ишенимдүү кадам таштайт. 20-лицей — биздин сыймык! ✨
Nurzamat_
20-лицей жакшы буйруса баары. Келип окууну сунуштайм
s
sabyrov
В восторге
Хорошее место , Хорошие учителя !
Almaz..
В восторге
Литцей абдан жакшы мугалимдер абдан жакшы сабак отушот 👍🏻👍🏻
ㅤ Имрашка
Там учится моя подруга Айназик (Нази) По этому лицей шикарный 10/10
ay 0017nnay
Понравилось
Лицей хороший, учителя классные и образованные, а еда в столовой вообще огонь! Короче, там всё супер!
РА
Руслан Абусаитов
В восторге
Столовой очень вкусно кормят блюдо бесплатная
Нур Б
В восторге
Биздин N0 20 кесиптик лицейде жогорку билимду тажыйырбалуу эжей агайлар сабак берет👍
РК
Жакшы мугалимдер айрыкча Майранбек Кадырывич
КБ
Кенже Байбекова
Совсем не понравилось
N°20 лицей там очень холодно сидим с Курской ,отопление очень плахой, ужас , невозможно сидеть на уроках
Эсен Azamatov
Хочу отпуск. И каникулы