Brand Man
Магазин мужской одежды
ИМ
Иманбек Мусаев
В восторге
Абдан сонун кийим дүкөнү! Ассортименти кең, сапаттуу жана модалуу кийимдер көп. Баалары да жеткиликтүү. Сатуучулар абдан сылык жана жардам берүүгө дайым даяр. Дүкөн таза, ыңгайлуу. Бул жерден керектүү кийимди оңой табууга болот. Дагы сөзсүз келем! 👍
Abubakir
В восторге
«Магазин BRANDMAN приятно удивил своим огромным ассортиментом и по-настоящему доступными ценами — это именно то место, где можно одеться стильно и с ног до головы, не переплачивая. Здесь представлен отличный выбор обуви на любой вкус, качественные и удобные спортивки, а также большой ассортимент брюк разных фасонов, которые идеально садятся по фигуре. Особенно порадовали ветровки на любой сезон и крутые кепки, которых тут десятки видов — от классики до самых современных моделей. Самое главное, что в BRANDMAN можно найти, пожалуй, самые недорогие вещи в городе, при этом качество одежды и материалов остается на высоте, а вежливый персонал всегда поможет быстро определиться с размером. Рекомендую всем, кто ищет качественную одежду по лучшим ценам — теперь за обновками только сюда!»
Mk Samatow_1
В восторге
Реально хороший магазин в Бишкеке Вещи качественные, спортивка и кроссовки просто огонь Выбор большой всё четко Рахмат буду заходить еще
A0
Aftandil 09
В восторге
Недавно покупал одежду в магазине «Одежда Маркет». Остался очень доволен покупкой. Большой выбор одежды, хорошие цены и приятное качество. Персонал вежливый и помогает подобрать нужный размер. Магазин чистый и удобно всё расположено. Обязательно приду сюда ещё раз и рекомендую другим.
Н
Нурэл
В восторге
очень хороший ,магазин качество бомба советую сам покупал .
Alihan Toktogonov
В восторге
Ото жакшы магазин экен чынында тан бердим тейлоочулору дагы жонокой баасы дагы ынгайлуу экен🥳🥳🥳
8 посещений
IM
Iskhak Murzaev
Тейлөө жогорку деңгээлде экен 👍
Emir 77
В восторге
Brand Man качествасы өтө сонун экен розыгрыштарды ойнотуп Кыргызстанда биринчи жолу көруп жатам мындайды ишиңерге ийгилик келип кеткеткиле өзүңөргө кийимдерди алып тандап кетсенер болот жана өзүңөрдүн тааныштарыңарга айта кеткиле
ss ul
В восторге
BRAND MEN дүкөнү абдан стилдүү жана заманбап көрүнөт. Кийимдеринин дизайны жагымдуу, эркектер үчүн жакшы тандоо бар окшойт. Мындай дүкөндөр шаарда көбөйүп жатканы кубандырат. Келечекте барып, соода кылып көрөм деп ойлойм. BRAND MEN командасына ийгилик каалайм!✊✊👍🏻
Арнат Арстанбеков
В восторге
Мен бүгүн Brandmen дүкөнүнөн соода кылдым жана абдан жакшы таасир алдым. Дүкөндөгү кийимдердин сапаты жогору, материалдары да жакшы экен. Ассортименти кеңири болуп, ар кандай стилдеги кийимдерди табууга болот. Өзгөчө мага заманбап жана ыңгайлуу моделдери жакты. Кызматкерлер дагы абдан сылык жана жардам берүүгө дайыма даяр. Кандай өлчөм керек экенин тактап, туура тандоого жардам беришти. Мындай жакшы мамиле кардарга жагымдуу маанай тартуулайт. Дүкөндүн ичи таза, тартиптүү жана баары жакшы жайгаштырылган. Соода кылуу ыңгайлуу болду. Баалары да сапатына жараша жакшы деп ойлойм. Жалпысынан Brandmen дүкөнүн сунуштайм. Сапаттуу жана стилдүү кийим издегендер үчүн жакшы жер. Кийинкиде дагы сөзсүз ушул жерден соода кылам.
НО
Нурик Орозов
Ийгилик Аллах колдосун ,эки дүйнө бактылуу болгула
Азирет Султанов
В восторге
Очень хороший магазин с большим ассортиментом и качественными товарами. Персонал добрый и вежливый, всегда готовы помочь покупателям. Здесь проводят разные розыгрыши, поэтому можно ещё и испытать свою удачу. Рекомендую посетить!!!
A
Adilet
В восторге
BRAND NAN. Ото соонун магазин качествосу ото соонун кийимдин туру бар! Эмне издесен баары бар смело келип алып кеткиле баалары дагы ото соонун жарашыктуу коюлган баардыныздарга сунуштайм Так Жана даана иштейт!👍
Альмир
В восторге
Магазин ОЗУ Негизи жакшы магазин кийимдери жакшы жакшы качестводо силерге дагы советую барып алганга вапше классный магазин 10/10
АA
Амар Ashymov
В восторге
Качество ото сонун магазин,мен кийимдерди дайыма ушул жактан алам мага тейлоо, кийим алгынар келсе ушул жактан алгыла деп сунуштайт элем.
木漏れ日 積ん読
В восторге
Brandman - это место, где одежда говорит за тебя. Тот случай, когда заходишь за одной футболкой, а уходишь с полным образом, в котором чувствуешь себя на все сто. Качество тканей, идеальная посадка и внимание к деталям - здесь всё продумано до мелочей. Если нужен стиль, который подчеркивает характер, то только в Brandman. Рекомендую всем, кто ценит качество и сервис!
ЖА
Жанамир Абдыразаков
В восторге
Brandman кийимдеринин качествасы ото соонун жана ынгайлуу , айрыкча оюндарды уюуштуруп адамдардын конулун которгондору жакты , ушул жерди силерге сунуштайм , жакындарыныздарга да болушо кетиниздер .
Алибек Асанов
В восторге
Классный магазин мужской одежды 👔 Хороший выбор вещей, можно спокойно подобрать что-то стильное. Плюс часто делают акции и розыгрыши — приятно, когда магазин так радует своих клиентов. Захожу сюда с удовольствием 👍
🦈📞✨
В восторге
Все товары в лучшем качестве и сотрудник тоже хорошо работает 📌 и обслуживание хорошо. Советую вам Проспект Манас 26 приезжайте и наредитесь мне понравилось. Brend Man спасибо за хорошую обслуживание!📌✨
ГА
Гульзада Алтынбек кызы
В восторге
Brandman дүкөнүнүн ачылышы менен чын жүрөктөн куттуктайм! Жаңы дүкөнүңүздөргө ийгилик, көп кардар жана чоң пайда каалайм. Ишиңиздер өсүп-өнүгүп, ар дайым алдыга жылсын. Кардарларыңыздар көп болуп, элге сапаттуу кызмат көрсөтө бериңиздер. Ачылышыңыздар кут болсун!” 🎉
Иса Исаев
В восторге
Качественные вещи, друзья покупают барсетки на весну, ну всё чётко, где Дордой а где Brand Man🔥 Цена=Качество
КМ
Клара Маткаримова
В восторге
✨ @Brandman.kg — мырзалардын стили башталган жер! Чыныгы мырза ар дайым өзүнүн стили менен айырмаланат. @Brandman.kg дүкөнү дал ушундай мырзалар үчүн түзүлгөн. Бул жерде сапаттуу эркектер кийими, стильдүү бут кийимдер жана образды толуктаган аксессуарлар бар. Ар бир буюм заманбап дизайн жана ыңгайлуулук менен тандалган. Эгер сиз өз образыңызды жаңылап, ишенимдүү көрүнгүңүз келсе — анда Brandman сиз үчүн. Күнүмдүк стиль болобу же классикалык образ болобу, бул жерден керектүү нерсенин баарын таба аласыз. Стиль – бул деталдардан башталат, ал эми туура тандоо сизди башкалардан айырмалап турат. 📍 Дарек: Проспект Манас 26, Бишкек ⏰ Иштөө убактысы: 10:00 – 22:00 🚚 Кыргызстан боюнча доставка бар @Brandman.kg — мырзалардын ишенимдүү тандоосу.
Али Маккамбаев
В восторге
👔 @Brandman.kg — чыныгы мырзалар үчүн стиль дүйнөсү! Эгер сиз сапаттуу, заманбап жана өзгөчө стилдеги кийим издеп жүрсөңүз, анда @Brandman.kg сиз үчүн эң туура тандоо. Бул жерде ар бир мырза өзүнө ылайыктуу образ таба алат. Дүкөндө эркектер үчүн кооз жана сапаттуу кийимдер, бут кийимдер жана ар түрдүү аксессуарлар сунушталат. Классикалык стилден баштап, күнүмдүк заманбап образга чейин баары бар. Brandman — бул жөн гана дүкөн эмес, бул мырзалардын стилин толуктаган өзгөчө мейкиндик. Ар бир товар сапатка жана ыңгайлуулукка көңүл буруу менен тандалган. Стилди сүйгөн мырзалар үчүн мыкты тандоо! 📍 Дарек: Проспект Манас 26, Бишкек ⏰ Иштөө убактысы: 10:00 – 22:00 🚚 Кыргызстан боюнча доставка бар Өз стилиңизди бүгүнтөн баштап жаңылаңыз. @Brandman.kg менен ар дайым ишенимдүү жана стилдүү болуңуз!
tb
tima bekov
В восторге
Бул магазинден соода кылуу мага абдан жакты. Товарлар сапаттуу, баалары жакшы жана кызматкерлер абдан сылык. Кардарларга жакшы мамиле кылышат. Келгениме өкүнгөн жокмун, дагы сөзсүз келем!
elhan 077
В восторге
Хочу оставить отзыв о магазине мужской одежды Brend man. Это действительно одно из тех мест, куда хочется возвращаться снова и снова. Магазин приятно удивил меня своим ассортиментом, качеством одежды и обслуживанием.  Первое, что сразу бросается в глаза — это большой выбор стильной мужской одежды. Здесь можно найти вещи практически на любой вкус: от повседневных образов до более классических и элегантных вариантов. Особенно понравилось, что одежда выглядит современно и модно, но при этом остаётся удобной для повседневной носки. Видно, что в магазине тщательно подбирают коллекции и следят за трендами. Отдельно хочу отметить качество вещей. Материалы приятные на ощупь, одежда хорошо сидит по фигуре и выглядит дорого. После нескольких носок вещи сохраняют свой внешний вид, не теряют форму и цвет. Для меня это очень важно, потому что хочется покупать одежду, которая будет служить долго. Также приятно удивило обслуживание. Продавцы вежливые, внимательные и всегда готовы помочь. Они не просто продают вещи, а действительно стараются подобрать то, что лучше всего подойдёт по стилю и размеру. Благодаря их советам можно собрать полноценный образ, а не просто купить одну вещь. Сам магазин выглядит аккуратно и современно: всё разложено по категориям, легко найти нужную вещь, а примерка проходит комфортно. Атмосфера в магазине спокойная и приятная, поэтому шопинг проходит без спешки и стресса. В целом могу сказать, что это отличный магазин для мужчин, которые хотят выглядеть стильно и уверенно. Хорошее качество, большой выбор и приятный сервис делают это место одним из лучших для покупки мужской одежды. Однозначно рекомендую всем, кто ищет стильные и качественные вещи. 😍😍😍
Нурзада Каримова
В восторге
Аябай жакшы адамдар экен выбор дагы коп кол жетимдуу баа барыныздарга сунуштайм качественный кийимдер бренд атайын белектерди да ойнотуп атышат бар болунуздар элдин кызматына жарап Журо бериниздер рахмат сиздерге
ДД
Дони Дони
В восторге
Кийимдердин сапаты абдан жакшы, материалы жумшак жана ыңгайлуу. Кийгенде денеге жакшы отурат, стилдүү жана тыкан көрүнөт. Баары сапаттуу жасалганы көрүнүп турат. Кызмат көрсөтүү да жакшы экен — баары тез, сылык жана жоопкерчиликтүү. Дагы сөзсүз ушул жерден сатып алам жана досторума да сунуштайм. Воще мощно 👏👏
bknnv01 luv
В восторге
Недавно купила одежду папу в этом магазине и остался очень довольно Качество ткани приятное на ощупь, материал плотный и хорошо держит форму даже после стирки. Размер соответствует заявленному всё сидит удобно и не сковывает движения. Отдельно хочется отметить дизайн вещи выглядят стильно и современно, легко сочетаются с другой одеждой. Также порадовала аккуратная прошивка и внимание к деталям В целом впечатление очень положительное. Отличный вариант для тех кто ищет удобную качественную и красивую одежду. Обязательно буду заказывать ещё😍
Mamatov Miki
В восторге
Вчера заглянул в Brandman у нас в Бишкеке, давно хотел зайти посмотреть, что у них по ассортименту, и реально не пожалел. Классный магазин, выбор шмоток отличный, всё стильное и качественное, но больше всего зацепило, что они сейчас устроили нереальный движ для покупателей. Там прямо в магазине стоит Колесо Фортуны, и любой может испытать удачу, крутануть его и вытянуть какой-то бонус или даже бесплатную одежду. Фишка прикольная, там такие водостойкие шарики внутри, выглядит необычно и азартно, сразу видно, что ребята заморочились над подачей и реально хотят порадовать своих клиентов. Приятно, что в городе есть места с таким подходом, когда не просто продают вещи, а создают какую-то атмосферу и дают шанс получить крутой подарок просто так, без всяких сложных условий. Персонал очень адекватный, всё подсказывают, на позитиве, не давят на тебя, а дают спокойно всё примерить и выбрать, что тебе по душе. Короче, если ищете, где обновиться и заодно хотите попытать удачу с этим колесом, то залетайте к ним в Brandman, пока акция идет, это реально стоит того, чтобы просто зайти и посмотреть своими глазами на такой интерактив.
Азиз Темирбек
В восторге
Отличный магазин! ⭐⭐⭐⭐⭐ Очень стильная и качественная мужская одежда. Ассортимент хороший — можно собрать полный образ: от обуви до аксессуаров. Персонал вежливый, помогают подобрать вещи по стилю и размеру. В магазине приятная атмосфера и современный интерьер. Обязательно буду приходить ещё и рекомендовать друзьям! 👔✨
Na Mykioo
В восторге
Советую всем сходить в brandman там все качественнное в лучшем виде если сходить и взять вещи не пожалееешь
Kk .
В восторге
Бул дүкөн мага абдан жакты. Товарлары сапаттуу жана баалары жеткиликтүү. Сатуучулар кардарларга сылык мамиле кылышат жана керектүү нерсени табууга жардам беришет. Дүкөндүн ичи таза, товарлар жакшы жайгаштырылган. Баарына ушул дүкөндү сунуштайм
Давлет Камчыбеков
В восторге
Ассалому алейкум жакында эле Brand man магазининен кийинип кеттик эле дос балам экообуз аябай жакшы жерде жайгашыптыр кийимдердин качествосу аябай сонун баарыныздарга сунуштайм, Орозонуздар кабыл болсун 🤲
ББ
Байкелди Бактыгулов
В восторге
Недавно посетил магазин одежды Brand Man. В магазине хороший выбор мужской одежды: футболки, рубашки, брюки и верхняя одежда. Вещи выглядят стильно и современно. Персонал вежливый и помогает подобрать нужный размер. Цены в целом доступные, качество одежды нормальное. Магазин чистый и аккуратный, приятно находиться. В целом остался доволен покупкой и могу рекомендовать этот магазин тем, кто ищет стильную мужскую одежду.
Alihan Almanbekov
В восторге
«Brand Man дүкөнүнө кирип, абдан ыраазы болдум. Кийимдеринин сапаты жакшы, моделдери заманбап. Бут кийимдери да абдан ыңгайлуу экен. Сатуучулары сылык, өлчөмдөрүн тандаганга жардам беришет. Акциялары жана жеңилдиктери кубандырат. Эми кийимди ушул жерден гана алам!»
rR
relax Relax
В восторге
Бул дүкөнгө жакында эле кирип, аябай ыраазы болдум. Ичи абдан шилүү, жайлуу экен, кийимдердин түрү көп — өзүңө жакканды тандап алсаң болот. Өзгөчө ээсине ыраазычылык: аябай позитивдүү, сылык байке экен, өз ишин жакшы билет. Киргенде эле жабышпай, баарын туура түшүндүрүп, тамашалап жакшы тосуп алды. Кыскасы, сервис жогорку деңгээлде, баарыңарга сунуштайм, өкүнбөйсүңөр!
Quanysh •
В восторге
Здравствуйте хотел чуть рассказать о магазине очень нравится магазин brandman.kgg! Качественная одежда, стильные модели и хороший сервис. Всегда можно найти что-то классное. Рекомендую! 👍👍👍
im
iop mini
В восторге
Наткнулся на этот магазин и не пожалел, что зашёл. Атмосфера внутри очень уютная, по вещам выбор реально достойный — есть на что глянуть. Отдельно хочу выделить хозяина: мужик на позитиве, шарит в своём деле и, что самое главное, не навязчивый. Спокойно всё показал, пообщались по делу. Приятно приходить в места, где к тебе относятся по-человечески, а не просто хотят впарить товар. Однозначно рекомендую, заходите — не пожалеете
t0
tyty 0
В восторге
Заскочил сегодня в этот магаз и, честно, прям кайфанул. Внутри очень уютно, нет этой суеты, и выбора реально много — есть из чего покопаться и найти своё. Отдельный респект хозяину: максимально позитивный и приветливый мужик, не набрасывается с порога с дежурным "чем помочь", а реально шарит в своем деле и общается на лайте. Видно, что человек горит тем, что делает. В общем, ушел с отличным настроением, всем советую заглянуть!
a
ali
В восторге
«Эркектер үчүн эң мыкты дүкөндөрдүн бири! Кийим-кече, бут кийим — баары бар. Конкурстар көп болот, баалары да арзан. Сөзсүз келип кетиңиздер!»
J
Jehejd
Л
Лол
В восторге
«Абдан сонун дүкөн! Эркектер үчүн кийимдердин жана бут кийимдердин түрү абдан көп экен. Эң негизгиси — бул жерде тынбай ар кандай акциялар жана кызыктуу конкурстар болуп турат. Сапаттуу кийинип, ошону менен бирге белек утуп алганга да сонун мүмкүнчүлүк бар. Баарына сунуштайм!»
УА
Умар Акимов
В восторге
Найти магазин с нормальной мужской одеждой сейчас — тот еще квест: либо ценник улетает в космос за сомнительный бренд, либо вещи выглядят одноразовыми. В этот раз решил зайти сюда и, честно говоря, уровень сервиса и качества меня приятно удивил. С порога чувствуется правильный подход — интерьер стильный, свет настроен грамотно, а консультанты не набрасываются с порога, давая возможность спокойно осмотреться. Я искал базу на каждый день, но в итоге ушел с полным пакетом. Очень порадовало качество тканей: много натурального хлопка, плотной шерсти и льна, никакой скрипучей синтетики. Видно, что лекала проработаны — вещи садятся по фигуре ровно, не топорщатся в плечах и не висят мешком. все понравилось
Doolot Biyaliev
В восторге
Мужской кийим издегендерге , ушул Brand Man магазинди сунуштайм , баардык мужской кийимин ушул магазинден таба аласыздар , келгиле жаз келди кийингиле , ассортимент өтө толтура , 🔥🔥🔥 Аллах таала келечегиңерди кең кылсын , ишиңерге ийгилик Brand Man жааматы 🤲🏻
Иг
Иля гогля
В восторге
Очень приятный магазин одежды! Большой выбор стильных и современных вещей. Качество одежды отличное, а цены вполне доступные. Отдельно хочу отметить обслуживание — продавцы вежливые, внимательные и всегда готовы помочь с выбором. В магазине чисто, уютно и приятно находиться. Однозначно один из лучших магазинов, куда хочется возвращаться снова. Рекомендую!
Марат Маратович
В восторге
Чынында абдан жакшы кийим дүкөнү экен. Ассортименти стилдүү жана сапаттуу. Кийимдер заманбап, тандоо көп. Баалары да ылайыктуу. Эң жакканы — кызмат көрсөтүү: сатуучулар абдан сылык, ар бир кардарга көңүл бурушат. Дүкөндүн ичи таза жана атмосферасы жагымдуу. Бир жолу келсең, дагы келгиң келет. Сөзсүз сунуштайм
Saivic Mir
В восторге
Аябай сонун магазин,кийимдери баасы арзан качествасына татыктуу даже арзан го эркек кийимдерин турлоруу бар айтоор😻😻
Д
Давлатова
В восторге
Саламатсыздарбы Brand Man магазин Абдан жакшы магазин. Кийимдер сапаттуу, заманбап моделдер көп экен. Сатуучулар да жакшы түшүндүрүп, жардам беришти. Дүкөн таза жана ыңгайлуу. Сунуштайм. Бул менин 5 жылдым койгума арзыйт Кийимдеринин качество Су жакшы баалары деле кол жетимдуу
AB
Aliyar Beishembiev
В восторге
BRAND MAN — бул жөн эле дүкөн эмес, мырзалар үчүн чыныгы табылга! Кийимдердин сапаты абдан жогору, стили болсо өзгөчө. Өзүмө костюм жана күнүмдүк кийимдерди алдым, баары денеге жагымдуу жана заманбап көрүнөт. Тейлөө кызматы өзүнчө эле ыраазычылыкка татыктуу, жигиттер ар бир кардарды сый менен тосуп алышат. Эми кийим алсак, бир гана ушул жерге келебиз. Баарына сунуштайм!
Арзымат Толонбеков
В восторге
Brand Man дүкөнүнө рахмат, кийимдери абдан жакты. Сапаты жакшы. Эркектер үчүн эң сонун дүкөн, баарына сунуштайм!