Беш казан
Плов супер
JS
Janka Sydykova
Совсем не понравилось
Ужасно ,не компетентные , час прождала свой заказ, не рекомендую заказывать у них!
ЗЖ
Зарина Жакыпова
Совсем не понравилось
Ужасный плов , мясо вообще нет . Только жир . Научитесь готовить сначала !!! Ждали доставку 3 часам привезли непонятно что . Не рекомендую это место
АK
Аdina Kushtabekova
Совсем не понравилось
Аябай жаман жер экен. Акцияңарды өткөрө албагандан кийин жөн эле койбойсуңарбы. Боорсогуңар катуу экен, албайбыз десек эле администратор бы же кожоюну бу, билбейм, өтө чатак аял, каргап-шилтеп кыйкырып өлтүрүп коёюн дедиго. Жумушка кимди алганыңарды ойлобойт экенсиңер. Эч кимге сунуштабайм. Тамакты жасаганды билбейт, каргаганды эле билишет
Dilmurat
Не советую 👎🏻
Ты где? Хай
Совсем не понравилось
Ото начар аш заказ берсен кашык жок чай айтсан пияла жок
Андрей В
Совсем не понравилось
Если хотите что бы вас пооскорбляли и накормили протухшим мясом вам туда. Проклятое место.
НА
Неизвестный Автор
Ужасное место Отвратительное обслуживание Хамят
ИА
Инсан Амангелди
Совсем не понравилось
Ужасное место! Обслуживание на нуле,администратор и персонал не следят за речью,угрожают. Не советую.
MN
Maftuna Nazirova
Совсем не понравилось
Что за отношение к клиентам зачем делаешь акцию если не можешь нормально ее провести? Женщина которая бросается на клиентов орет и угрожает Вам нужно лечится😤 по акции плов и в подарок борсоки и Компот пытаются вам впихнуть твердые старый борсок а на не довольство клиента ведет себя не адекватно как она утверждает хозяйка
ББ
Бекболсун Болотбеков
Понравилось
Хороший чайхана👍😍
RK
Ruslan KR
Совсем не понравилось
Тамактары начар экен. Плов заказ бергенбиз, чайканадан эмес үйдөн эле келди муздак плов. Минтип алдашат элди. Уялсанар боло. Акчасын алган сон жакшына тамак жасап бергиле да. 😡😡😡👎👎👎
Талип Ж
Совсем не понравилось
Плов эмес эле шоля келди го заказ кылсак,нормальный повар алгыла. Тамагынарды жеп болбойт
НА
Жакшыы
so
slmn ov
Совсем не понравилось
отправли не полноценный заказ и не умеет разговаривать с людьми
Айжан Азаматова
Обслуживание👎🏻👎🏻👎🏻 Безответственный администратор 👎🏻
E.
Es .
Gaz
5 посещений
Ummu Kulsum
Совсем не понравилось
Рекламада укмуш корсоткон бирок тамагын Ит да жегис экен.Ифтарга конокторго деп заказ берип уят эле болдук. 1,5 саат ачка отурушту кутуп. Заказ кылбагыла ото начар экен. Муздап калган начар даамы жок экен.
Саид .
Жооп керчилик такыр жок 👎🏻
Надира Темирбекова
Совсем не понравилось
Я заказала за ранее, за день просила подтвердить заказ. Итог плов не привезли, гости остались голодные. На контактное телефоне никто не знает про заказ. Курьер не брал телефон. Если не хотите опозорится перед гостями. Не заказывайте
Нурсултан Мизанов
Обслуживание 0 Плов өтө начар
НМ
Нурмырза Максатбек уулу
Совсем не понравилось
Заказал,сказали что отправили,жду уже третий день
УН
Урманбетова Нури
Совсем не понравилось
Эң начар чайхана. Эгер ашказаныңарды ооруткуңуз келбесе ,бул чайхананы эки метр эмес беш метр алыс айланып өткүлө. Тейлөө өтө начар бугун ата-энебизди ооз ачтыралы деп келсек тамактары муздак эски экен, келгенибизге өкүнүп калдык. Официанттар кайсы тамак кандай экенин билбейт,залда отуруп алып кыйкырып суйлоп эртен ким иштейт деп талашып отурушат ошондон көрө меню жаташпайбы столдорду тазалап,администратор эчтекени чече албайт Жок дегенде кечирим сурап койгондун ордуна залга поварды жонотуп койуп өзү ары жакты жашынып отурду. Повар болсо келип алып бизге догурунат биз деген тамакты эртен менен жасап койобуз анан келгендерге жылытып беребиз деп. Тамагы жылытма эмес бир жума мурун жасалган окшойт. Мындай иштегенден көрө жабып эле салгыла элдер силерге тамак жегени келишет силердин муздак эски тамагынарды жегени барбайт. Бекер берип атсанар да бул тамакты эч ким жебейт. Минус койгонго болсо минустан миллионду койот элем
Akyl Kamchybek uulu
Совсем не понравилось
Все что вы видите на фото меню это кажется скачано с интернета. Ужин был ужас . Принесли курицу не свежую , замороженную , кое-как подогретую . Это был жожо куурдак. Кусочки курицы обжаренные на старом масле и потом замороженные. Админ женщина с кривым платком сама не знает где находится. Когда сделали замечание по поводу блюд , она крикнула Абу , сени чакырып атат. Хотя нам он и ненужен был этот повар. Так вот вышел Абу в грязном кителе , с немытой башкой и не совсем свежим видом . Так и не понял в чем дело этот Абу. Администрация даже не извинилась. Шорпо одна вода прозрачная , плов старый вчерашний, пельмени с запахом старого жира, жожо куурдак замороженный . В зале бардак и базар-вокзал. Не ходите туда. Если до утра желудок так и будет болеть , поеду в больницу зафиксирую и навешу этих горе бизнесменов с сан эпидем станцией…
MT
Mirlan Tynybekov
Совсем не понравилось
Вообще без ответственные. Ифтарга деп саат 14:00 заказ кылынган тамакты, саат 21:00 алып келишти. Шакарап дегени, помидорду кесип эле салып койгон.
Эрнис Сагыналиев
Совсем не понравилось
Ассолому алейкум,албагыла убагында жеткизе албайт экен 2 саат куттук ооз ачкандан кийин ,муздак Аш алып келишти ещё ,компенсация да жок экен ,акчасы да туура келбейт экен 1599 Деген бирок 1700 сурашты уялбай
ДТ
Дастан Т
Совсем не понравилось
Биз заказ кылдыртып алдыртканбыз компоту Бузулуп кетиптир, плову куйуп кетиптир Ото начар!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Жей Албайт Адам 3»4 Кун держик 21 кг Аш
Гулзина Бейшенбаева
Совсем не понравилось
Что за беспредел?заказала еду на ифтар,девушка сказала за 40 минут доставит,жду уже 2 с половиной часа,звоню а она трубку не берет.Что за обслуживание😡
Руслан Орунбаев
Совсем не понравилось
Заказ береин десен адам тоготпосукпу же кандай на вынос эчким заказ аобай койду стойканы жанында минут 10 15 жон эле туруп кетип калдым азыр деп коюп телефон до суйлошуп же оздоруменен суйлошуп тура берет экен. Через доставку заказ берин десен жооп бербей коет экен 🤣. Не советую тут гордыны работают если не хотите испортить себе настроение и день то лучше сюда не идите.
АA
Аyana Alikova
Аллахым ыраазы болсун!❤️ Сонун болду! Жанара,вообще классная!🌙👍🏻
AT
Adilet Talantbekov
Совсем не понравилось
Блиин впше чё это Конок чыкырып алып куттум кечке уят эле болдум 3саат болду кутконум 🙄🙄🙄🙄
Doni
Обслуживание ноль доставка вапще молчу 0% организации вообще не советую
Sanjar Turdiev29
Плов не очень
Free Man
Совсем не понравилось
Клиенттердин нааразычылыгын угуп, тейлөө деңгээлин оңдосоңор жакшы болот эле. Анан, тамак-ашты, рекламада кандай көрсөтсөңөр - так ошондой кылып, алып келишиңер керек!
КР
Камалов Раатбек
Тамактары ото дамдууу сунуштайм 👍🏻
ОМ
Омурбек Мамытов
Совсем не понравилось
Обслуживание ото начар, ичи муздак, рекламада пловдун баасы башка, келсен такыр башка, плов аябай начар жасашыптыр, лучше барбайле койгула
Han
Совсем не понравилось
Очень сильно разочарован в этом заведение. Заказал плов,плов приехал через час. Абсолютно холодный! В начале я всё чётко спросил,если изюм и.т.д,приезжает курьер через час, Плов холодный,изюма нет,борсоки твёрдые. Очень слабо, ребята! Не советую.
Мурат Абылкасымов
Менимче жакшы эле 200сомго плов чай наны менен эң жакшы эле
Муктарбек Сарыкеев
Супер
Жума Белов
Совсем не понравилось
Это не куурдак! Отвратительный мясо Не рекомендуется к употреблению Боюсь подумать но может это мясо ослинное или готовить не умеют но это явно не говядина
Э А
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание! На доставку им пофиг! Отправили контейнер с пловом весь в масле и даже в пакет не удосужились положить, это все скользкое естественно упало на землю, место вашего плова! Курьер город не знает, русский язык презирает, стоит как истукан и не может понять где он
AŞ
Abdurrahim Şan
В восторге
Nurgiza Her şey teşekkür ediyorum.ilk geldim ama çok güzeldi herşeyden önemlisi güler yüzlü olmaları çok etkileyiciyd sıcak kanlıydı . Yemekler güzeldi.mantı pilof şaşlık salât....ifsye Kusni. Allah'a emanet Kırgız güzeli
Tynchtyk. Myrza
Совсем не понравилось
Тейлоо ото начар заказ берсен так убагында аткарышпайт биз саат 8ге заказ берип барсак биздикин башларга берип бизге 9жарымда Берген
НМ
Аш ото сонун
ЗТ
Захина Турдалиева
Совсем не понравилось
Вапше рекламадагыдай карабайтке вапше сунуштабайм беш казанды
БМ
Бекболот Мурабдуллаев