Мустанг
детейлинг-центр
Bekjan Ibraimov
Кто хочет качество , вам сюда👍🏼
azat akmatov
Ассалам алейкум, ушул жерден сатып алган унаамды тазалап беришти, озум олтургандан жиркенип аткам, ойлонбой унаанарды калтырсанар болот таптаза ойдогудан да таза кылып жылтыратышат экен, Рахмат Жигиттер абдан раазымын сиздерге, ишинерге ийгилик, шалтак кожаный болуп келип велюр таза салон эстиманын эсси!
AE
Aiman Erkinbekov
Хорошие ребята хорошие проверенный специалисты Советую всем
ЖС
Kanybek Abylkasymov
👍👍👍👍👍
MK
Manas Kadyrbekov
Химчистка Номер 1 всем советую !
D
Ddddd
Отличный сервис и качество 👍 Всё понравилось, результат превзошёл ожидания. Спасибо за профессиональный подход!
Бурул Исакова
Сонун экен. Азаматсыңар👍 Буйруса дагы келип турабыз.
ЭЖ
Данияр Салмоорбеков
👍🏻👍🏻👍🏻
NU
Nurmanbetov Ulan
Мне все понравилось. Обслуживание, вежливость, самое главное профессионал своего делв
AB
Alish Bakytbekov