Нарын №1
точка продажи фастфуда
2.4
2.4
Talgat. IK09 Т.Т.Р
30–50 мүнөт күтүп алган гамбургерди ачсаң: нан, майдаланган эт, майонез… болду 😅 Калган ингредиенттер отпускта окшойт. Кээде заказ дагы толук болбой калат. Мурда жакшы болчу, азыр сапаты түшүп кетиптир.
M
Medina
Кроме мяса в шаурме нет нечего,чуть картошки , но где сыр? Я заказала ведь сырный .А так шаурма вкусная!
ЭЬ
Эрбоо Ь
Пропустили заказ и ждали 2 часа мы каждые 10 подходили и спрашивали говорят что готовится и нет
Абонент недоступен
в последнее время мясо стала сухой и слишком много мяса,не советовал бы любителям шаурмы
Aika Kanatbekova
Тут все класссссноооооо ❤️
Isa Omurov
1 саатта аран даяр болду тамактар, отстой поварлар, кассир кыздар вообще иштегенди билишпейт экен 👎👎👎
ЖА
Жибек Алмазова
Ждать слишком долго!😡
ЖК
Жумагул Каримбекова
Мен бул жака Рамен ичкени эле келем бары сонун ичи таза май жыттанбай копко чейин отура эле бергим келет кассадагы ночной смена да иштеген козунун алдында калы бар сулууу чачы сары кыздын мамилеси кулуп жооп берип барына бирдей мамиле кылганы мага аябай жакты 🥹🫶❤️😍😍😍😍 Нарын номер 1 иштериниздерге Ийгилик ☺️
ТИ
Табылды Исаков
ждать конечно много , но мне понравилось, хоть и шаурма суховато , но я ем только рамен , рамен конечно вкусный мне нравится ассорти но очень мало нори
АЖ
Аниса Жапарова
Ужасное обслуживание,вообще ужасная еда и долго ждать !не советую туда ходить
Марат Омуркулов
Шаурма 🌯 сухая маленькая без майонеза не рекомендую !!!!!!
NK
Nurel Kenjegulov
Очеееень много масло не советую,прям очеееень много есть противно меня тошнило!!!
EB
Era Bostonbaev
Шаурмаларчы кечирип кой болуп калыптыр эт жок май пияз жесен оозун ачышат еще копко кутосун келип алып не стоит келип бул жака
EE
Es Es
Очень понравилось заведение НАРЫН.Атмосфера уютная приятно заходить и проводить время. Еда очень вкусная
Асия Тургунбекова
Очень вкусно готовить 😍 Особенно Бир косу тосток сакалчан бала бар иштегени прям шикарно жазаганы да очень вкусно и приятно проста без слов 👍❤️❤️
9 посещений
ГА
Гулмира Айталиева
Тазалыгы жагат соонун жер ичинин кооздугу да жагат баргын Келет Кайра Кайра,😍
Сс Кк
Бул жактын Обслуживаниясы жаман экен без майонез менен бергиле десем майонез бар кылып кетчуп кошпой койюшуптур келбей эле койгула
Musa Garanovs
Обслуживаниясы жаман келбей эле койгула не советую жесенер кускунар келет
РА
Роо Ак
Обслуживаниясы жаман кирбей эле койгула только кетчуп кошкула десем майонез бар кылып кетчуп кошпой койюшуптур жуз жолу келдим жаттай албай койюшту
КА
Каныметова Айлин
Здесь всё вкусно😍🤤
Частый гость
Айжана Кубатова
Здесь всё очень вкусно и уютно у них много клиентов по этому у них очередь Не понимаю клиентов которые пишут такие плохие отзывы я у них постоянный клиент и тех людей которые пишут плохие отзывы их тоже не сколько раз видела если вам не нравится почему приходите и цены тоже адекватные в отличие от не которых фас футов
6 посещений
Азамат Карабеков
Здесь очень вкусно, особенно пицца шаурма,мы семьой каждый день приходим здесь приятно сидеть и кушать,повара шаурму очень вкусно готовить и пиццу, внутри заведении очень красивый
Nazi Baiyshovvva
Созум жок эй😤
Азамат Салмоорбеков
Очень долго готовят. Для фастфуда ожидание неоправданно большое. Готовят так, будто это блюдо от шеф-повара. Ждал дольше, чем рассчитывал.
Сталбек Кыргызбаев
Коп келет болчум Замеченный шаурма жакшы болчу, бирок азр, даярдаганды билбей калыптыр, дагы жаман коп кутот екенсин 30 минут отту, шаурма дагеле даяр емес
Иско .
Запечоный 🤗🤗
БР
Б Р
все фигня 🤢🤢🤢🤢
Хализа Уланбековна
Сотрудниктери клиентке грубый отношения кылышат Клиент отуруучу дивандарга жатышат адамды козго илбей эле бири бир менен каткырышып суйлошуп…. Помещениянын ичинде вытяжка жок.
М.
М .
Телефон номеринерди жазып койсонор доставка кылалы десек чыкпайсынар