Центр языковых курсов
Языковые школы
Айсулуу Шахматова
Ушул курска келип окуп жатканыма 3 ай болду, мага абдан жакты, чтение, аудирование, мультики на английском, песни на английском, носители языка, англис тилин бат жана эффективдуу уйронуу учун бут шарттары каралган.Баарынарга ушул курсту сунуштайм.
Жазгул Алымкулова
Мен ушул курска келип окуп жатканыма 5 ай болду. Беш айдын ичинде коптогон нерселерди уйрондум. Биринчи уровеньди бутуп экинчи уровеньге оттум. Жакшы окуйт деген сертификат алдым. Мугалимдерге ийгилик каалайм. Баарынарга ушул курсту сунуштайм, сабактар кызыктуу жана тушунуктуу отулот.
GK
Gulya Kamchybekova
Ушул курска менин балдарым келип окуп жатышат, сабактар ото тушунуктуу жана кызыктуу отулот экен. Балдарымдын английскийден чейректери мурун уч болсо, Кудайга шугур азыр беш деген бааларды алып калышты. Окуткан мугалимдерине чон Рахмат, иштерине ийгилик каалайм!
РА
Расул Алибеков
Жаман экен, өмүрү келбейм!! Баламды аяймын, көрүнуп турат аларды отзыв жаздыротты, келбегиле бул жакка! Жкман жер экен, бутум баспайт ал жерди.
SM
Spider Man
Курсі ужасніе не советую мне не нравится, я пошел на русский учить, вообще не научили, я не мог нормально віучить
IM
Invincible Mark
Плохое место, мне не нравится, место не очень, мало места, учат не очень хорошо, кормят детей какими то шоколадками, за 100 сом, я боюсь своих туда отправлять, уже был там не понравилось плохо, не советую
GG
G G
Люди не ведитесь плохое место, и как я заметил Нургуль накручивает отзывы!!
ПМ
Павел Моргин
Ребята, не стоит идти туда…
BI
BUFO IRIXx
Не советую!!! Лучше переплотить и найти курсы получше!(
NA
Nurgul Alymkulova
Станислав- наверное большой конкурент! Дети у них очень довольны, изучают не только английский но, и китайский. Сами преподаватели очень образованные, добрые, милые с зарубежным опытом. И мы сами родители очень рады, что благодаря такому прекрасному курсу, наши дети развиваются в лучшую сторону. Приходите изучать иностранные языки у профессионалов с зарубежным опытом! 🥳🔥🎉
Sg
Spyder918 ghost
Плохое место,администратор очень грубая, обучение плохое ужасный уровень знаний, очень грязно!!!!! Не советую
УА
Уулкыз Атабаева
Я изучаю китайский язык именно в этом курсе, здесь все интересно и хорошо объясняют мне все нравится очень довольна
𝙎 𝙆
Мен бул курска келип англис тилин уйронуп жатам, сабактар абдан кызыктуу жана эффективдуу отулот экен. Аудио/ видео сабактар, разговорный клуб с иностранцами баары ото соонун отулот. Эн башкысы курсту ийгиликтуу аяктасан, сертификат берилет экен. Силер дагы келгиле, англис тилин профессионалдуу мугалимдерден уйронгуло!
@english_courses25 English
Мы с сестрой ходим именно на эти курсы @english_courses25. Преподаватели опытные с зарубежным опытом, сами знают по 5-6 языков. Уроки проводятся очень интересно и эффективно. Всем советуем изучать иностранные языки именно здесь!