Уют
Кафе
4.3
4.3
Aisalkyn Karabaeva
Уют кафе эн жакшы жер экен эсалганы ынгайлуу кафе экен администратор жакшы кулуп тосуп алат экен обслуживание жакшы
TK
TV KARAOKE
Классно оформление жакты уютно 👍👋🔥
7 посещений
Aizirek emirovna
Лучше барбайле койгула Музыкасы эле жакшы болбосо шашылыгы анча мес обслуживание начар кухня бардак админ характери чёрт
Гs
Гохa s
😍😍😍
ЖЖ
Житель Житель
Здравствуйте хочу оставить отзыв атына заты жарашкан жер экен точно уютно классно отдохнули 👍 рекомендую всем
MK
Madina Kubanychbekova
Мне очень понравилось у вас очень вкусные шашлыки свежие пиво спасибо
Мусулман Алиев
Жаштык кезди эстеп Бир эс алып кеттик ишинерге ийгилик🤲😊
JJ
Jk Japarov
Ваще кайф, музыка тема обслуживание ваще мощный 😍🔥🔥 это просто 🆘Ка
ТТ
Танко Танков
У(ка км м а а
ТМ
Таиров Марлен
Очень не приятный
ДУ
Дастан Улан уулу
Уютно чисто мне очень понравилось
Ас
Асланбек саттаров
Шашлык самсалары жакшы экен магажакты
Мухамадсыдык Махмади уулу
Сонун кылып коюпсунар жакты мага молодцы 👍
Janyl Aitalieva
👏👏