Уют
Janyl Aitalieva
👏👏
MK
Madina Kubanychbekova
Мне очень понравилось у вас очень вкусные шашлыки свежие пиво спасибо
Aisalkyn Karabaeva
Уют кафе эн жакшы жер экен эсалганы ынгайлуу кафе экен администратор жакшы кулуп тосуп алат экен обслуживание жакшы
ЖЖ
Житель Житель
Здравствуйте хочу оставить отзыв атына заты жарашкан жер экен точно уютно классно отдохнули 👍 рекомендую всем
TK
TV KARAOKE
Классно оформление жакты уютно 👍👋🔥
ДУ
Дастан Улан уулу
Уютно чисто мне очень понравилось
Ас
Асланбек саттаров
Шашлык самсалары жакшы экен магажакты
Мусулман Алиев
Жаштык кезди эстеп Бир эс алып кеттик ишинерге ийгилик🤲😊
Мухамадсыдык Махмади уулу
Сонун кылып коюпсунар жакты мага молодцы 👍
JJ
Jk Japarov
Ваще кайф, музыка тема обслуживание ваще мощный 😍🔥🔥 это просто 🆘Ка
Кайрат Кыдырбеков
🤏🏻
Aizirek emirovna
Лучше барбайле койгула Музыкасы эле жакшы болбосо шашылыгы анча мес обслуживание начар кухня бардак админ характери чёрт
Гs
Гохa s