Air. moto

Магазин мотозапчастей
Диагностика и масло бесплатно! Четыре филиала по городу
РекламаНа правах рекламы.
Филиал временно не работает
Baiel Abykanov6 отзывов
Гитлер Младший3 отзыва
AT
Altynbek Tezekbaev4 отзыва
NK
Nurjigit Kemelbekov5 отзывов
Мен мото дүйнөсүнө кызыккан адам катары көп жерден запчасть издеп көрдүм, бирок Айр Мото сыяктуу толук ишеним жараткан жерди жолуктурган эмесмин. Бул жер чыныгы мото сүйүүчүлөрдүн жайы десем болот. Бирок ар ким эле чат жпт дан көчүрүп жазып коюшат утуш үчүн. Буну аддуши жаздым.Ар кандай скутер жана мотоциклге керектүү тетиктер, шиналар, диска, мотор бөлүктөрү, тормоз системалары, электр жабдууларынан тартып майда-чүйдө болт-гаекаларына чейин баары бар. Эң жакшы жагы – сапаты ишенимдүү, ар бир товар текшерилген жана кепилдик менен берилет. Шлемдери өзүнчө суктандырбай койбойт. Түрлөрү көп, дизайны ар кандай, коопсуздук талаптарына толук жооп берет. Мото айдаган адам билет – шлем бул өмүрдүн кепилдиги. Айр Мотодон алган шлем жеңил, ыңгайлуу жана көзгө жагымдуу. Кызмат көрсөтүү деңгээли өзгөчө. Кызматкерлер жөн эле сатуучу эмес, тажрыйбалуу кеңешчи сыяктуу. Кайсы тетик жакшы, кайсысы узакка жетет, кайсысы акчаңды үнөмдөйт – баарын түшүндүрүп беришет. Сурооң жоопсуз калбайт, издеп жүргөн нерсеңди табышат же буйрутма менен да алып келип беришет. Бул кардарга болгон чыныгы кам көрүү. Баалары да жеткиликтүү. Башка жерлерде кымбат сатылган нерселер Айр Мотодо арзан жана адилеттүү баада. Бул көптөргө чоң жардам. Ошондой эле аксессуар, коргоочу кийимдер да сапаттуу жана стилдүү. Мотоң менен көчөгө чыкканыңда өзүңдү ишенимдүү жана сыймыктуу сезесиң. Айр Мото – бул жөн эле дүкөн эмес, бул ишенимдин жана сапаттын символу. Бир жолу барган адам кайра-кайра келе берет. Мен жеке тажрыйбамда ушул жерди эң мыкты деп эсептейм жана бардык мото сүйүүчүлөргө сунуштайм. Ишиңерге ийгилик ✊ раднойлор өркүндөп өсө бергиле Кыргызстанда көп эле Мото запчастьтар бар бирок эң эле чоң окукконну айр Мото себеби төрт точкасы бар Кыргызстанда и дагы айта кетчү нерсе Кыргызстанда дагы бир чоң Мото запчасть бар Мото стронг деген аларды жаман дебейм себеби алар дагы аябай жакшы иштеген балдар бирок баарыбир айр Мотого жетпейт 😮‍💨 жазганым аз болсо да чын жүрөктөн жаздым 🥲
БК
Байел Касымбеков3 отзыва
Айр Мото десе эле мотосу бар адамдын жүрөгү жылып кетет. Себеби бул жер жөн гана дүкөн эмес, бул чыныгы мото сүйүүчүлөрдүн жайы болуп калган. Кыргызстан боюнча 4 чоң точкасы бар экен, кайсы аймакка барба, сөзсүз Айр Мото көзүңө урунуп турат. Өзүң менен мотоңо эмне керек болсо баарын ошол жерден табасың. Шлемден баштап, дискага чейин, сапаттуу запчасть, аксессуар, май, абдан керектүү майда-чүйдөсүнө чейин бүт бар. Айр Мотого киргенде өзүңдү кичинекей баладай сезесиң – баары көзүңө жагат, колуңа кармагың келет, алгандан алгың келет. Айрыкча, алардын товарлары сапаттуу болгону менен гана эмес, баасы дагы элге ылайыкташкан. Башка жерден издеп убара болбойсуң, Айр Мотого кирсең эле табасың. Кызмат көрсөтүүсү дагы өзүнчө мактоого татыйт. Сатып алып жатканыңды жөн гана товар эмес, пайдалуу кеңеш кошо аласың. Кайсы бөлүк сага туура келет, кайсысы узакка чыдайт – баарын түшүндүрүп, туура жолду көрсөтүп беришет. Бул жерден алган буюмдарга ишенсең болот, сапатка кепилдик бар. Дагы бир нерсе – Айр Мото дайыма кардарлары үчүн акция, розыгрыш уюштуруп турат. Элди кубантып, кызык кылып, мотосүйүүчүлөрдү бириктирип турат. Ким көп отзыв жазса, баалуу белектерди утуп алуу мүмкүнчүлүгү бар экен – бул өзүнчө чоң мотивация. Кыскасы, Айр Мото – бул жөн гана дүкөн эмес, Кыргызстандагы мото дүйнөнүн жүрөгү десек аша чапкан болбойт. Барган сайын өзүңдү мото атмосферада сезесиң, мотого болгон сүйүүң. Чынын айтсам кээ биро чат жптдан карап туруп көчүрүп жазып коюп атышат алардыкы көрүнүп эле турат сызыкча пызыкча болуп эми аларга эч нерсе дей албайм проста оддуши чын жүрөктөн жазгыла да
MK
Myrza K4 отзыва
AIR MOTO – это именно тот магазин, куда хочется возвращаться снова и снова🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥. Здесь я нашёл не просто широкий выбор запчастей и экипировки, а по-настоящему профессиональный и человечный подход. Отдельно хочу отметить сотрудников: они всегда встречают с уважением, внимательно выслушивают и помогают подобрать именно то, что нужно. Ни разу не сталкивался с навязчивостью или попытками «продать подороже» – только честные советы и реальная помощь. Чувствуется, что ребята сами живут мототематикой и знают всё изнутри.👍👍👍👍👍 Качество товаров отличное, цены адекватные. То, что купил здесь, всегда служило долго и без проблем. Понравилось и то, что дают советы по установке и уходу за техникой – это реально экономит время и деньги. Атмосфера в магазине особенная: заходишь – и понимаешь, что попал в место, где мото любят так же, как и ты. AIR MOTO – это не просто торговая точка, а место доверия, куда можно обратиться с любым вопросом и быть уверенным, что тебе помогут. Спасибо, AIR MOTO, за честность, качество и отношение к клиентам. Таких магазинов должно быть больше! 💯🔥❗️❗️❗️
Alisker а6 отзывов
Недавно решил пройти полное обслуживание своего скутера, так как начал замечать мелкие проблемы — то двигатель заводится не с первого раза, то появился странный шум. По совету друзей обратился в Айр Мото. С первых минут было видно, что здесь работают профессионалы: осмотрели технику, сразу нашли несколько проблем, на которые я сам бы даже не обратил внимания. Объяснили всё простым языком, показали, какие детали изношены, что требует замены, а что можно ещё оставить без лишних затрат. Такой честный подход сразу располагает. Ремонт сделали очень быстро — буквально в тот же день. Все запчасти оказались в наличии, поэтому не пришлось ждать неделями. В процессе мне даже подсказали, какие расходники лучше использовать в будущем, чтобы скутер служил дольше и работал стабильнее. После обслуживания техника едет совершенно по-другому: двигатель работает мягко, пропали лишние звуки, чувствуется лёгкость и надёжность в управлении. Теперь я уверен, что мой скутер в полном порядке. Хочу выразить благодарность Айр Мото за профессионализм, честность и отличный сервис. Здесь не просто чинят технику, а реально заботятся о клиентах. Теперь всем знакомым буду советовать обращаться только сюда!🫶🏼
Нурсултан Сапарбеков10 отзывов
ЭМ