Равза
Чайхана
Gul Mai
Вкусно очень, спокойно уютно, приветливый и доброжелательный персонал!
Аян-Нура Турдашова
🤗👍👍👍
Akylbek Abdurasulov
Тамактары аябай даамдуу, обслуживание 👍👍👍. Ишинерге ийгилик! Ардайым барып тамактанып турабыз буйруса
I
Iliaz
Тамактарыныздар жакшыкен дайыма чалып заказ сабой алып кетебиз тейлоочу кызматчыларга рахмат даярдап беришет эн даамду кылып 👍
ГЧ
Гулжигит Чынарбек уулу
«Чолпон, вы — настоящий свет в работе коллектива: внимательная, отзывчивая и всегда находите решение в любой ситуации. Благодаря вам порядок, уют и доброжелательная атмосфера становятся нормой. Вы — украшение команды!»
СР
Сумайка Рыбка
Тамактары таттуу, баасы жеткиликтүү. Тейлөө 555. Особенно Чолпон.
МM
Максат Mamatov
Блюда всегда вкусные, обслуживание отличное , управлявший кружит по залу и следит за всем молодцы аккуратно и чистый молодцы спасибо 🙂
Асан Арыков
Бугун равзадан тамактандык эле, аявай сонун тейлешти сылык сонун официантар экен тамактардыда бат алып келип беришти, тамактарыда дамдуу ыразы болдук, кийинкисиндеда созсуз келебиз чоон рахмат!
21 ноября 2025, официальный ответ
Жылуу сезимдерди сизге да тартуулайбыз. Рахмат
АЖ
Асель Женишбекова
Шашлыктары абдан даамдуу, эт жумшак! Официанттары сылык жана тез тейлейт тейлолору мыкты! Айрыкча администратор кыз мамилеси сылык жоопкерчиликтуу кардарларга озгочо конул бурат ар дайым жылмайып тозуп алат козомолдойт кызматты жогорку денгелде 😍👍🏻Азаматсынар
21 ноября 2025, официальный ответ
Биз абдан бактылуубуз. Күн сайын күтөбүз
Айжамал Бектурбеков
Баары сонун тамактары жакшы экен озгочо тейлоо кызматынарга ыраазы болуп кеттик мыкты тейлоо кызматкерлерине ыраазы болдук озгочо Администратор жолукчан кызыныздарга рахмат ишин так билген клиенттердин тилин тапкан туура тамактары сунуштап дастарконубузду биз ойлогондон да эн мыкты кылып даярдап беришти барган жериме Чайкананы туура тандаганыма эч окунбодум рахмаат баарыныздарга Администратор кызыныздарга рахмаат
21 ноября 2025, официальный ответ
Кубанычыбыз койнубузга батпай калды. Жакшылыктарда биз кызматтабыз!
АЖ
Айзада Жумакунова
Вкусный шашлык
Благодарим вас, что выбираете нас 🙏 Всегда рады вам 💛
Toktosyn Shambetov
Еде вкусно, но кабинки холодные.
21 ноября 2025, официальный ответ
Toktosyn! Спасибо вам за доверие!
BS
Bektur Sabyrbekov
Равза баштагыдай болбой калды качан Барба тамак жок . Чай сурасан нан алып келет нан сурасан чай алып келет
21 ноября 2025, официальный ответ
Келтирилген ыңгайсыздык шарттарды жою максатында иш алып барып жатабыз
ТА
Турсунайым Абдыраманова
Равза чайкананын тамактыр жакшы экен плов өзгөчө экен тейлөө кызматынан жолук салынган кызыныздар рахмат Ыраазычылык билдирем ЧОЛПОНАЙ АЗАМАТСЫН КЫЗЫМ
Биз абдан бактылуубуз
УА
Урмат Айталиев
Жакшы
Сизге рахмат
Мээрим Токтобекова
Тамактарынар жакшы биз дайыма доставка мн сабой заказ кылабыз жакшы кылып даярдап беришет +бонустары мн кошуп салып жиберишет 😍🥺 рахмаат ыраазы кылышат улам улам заказ бергин келет . Бугун биз атайын барып тамактанып кеттик сонун экен тамактарынар озгочо тейлоонор вышей уровень 🔥😍 улам улам келип сурап турушат экен Администратор кызындар мн бугун таныштык жылдыздуу клиенттин конулун алган жоопкерчиликтуу ишин так билген кыз экен молодец жеке ойумду айткым келди рахмаат силерге официанттарынар мн Администратор кызыныздар молодцы 🙏🏻🥰
Аш болсун. Биз абдан бактылуубуз
BB
Beka Bekturov
Салам Алейкум жамат 🤝 Равза чайканага жөнүндө сиздерге кыскача оюмду жеке малымат бергим келди көп жолу барып жүрөбүз тейлөө эң жогорку денгелде башка чайканаларга салыштырмалуу тамактары даамдуу тейлөө кызматы мн эн мыкты мурункуга караганда ! Поворлорунарга жана ошондон эле Администратор жолукчан кызыныздарга ыраазычылыгыбызды билдиребиз уй булобуз мн жана жаматыбыз мн көп жолуу барып отуруп кеттик вапше соз жок өзгөчө Администратор кызыныздар ишин так билген мынты кызматчы жоопкерчиликтуу айтылган убакта даярдап мыкты кызмат корсотушот ар дайым ! улам кирип карап тейлоо кызматын эн жогорку денгээлде корсотуп узатышат Сунуштайм сиздерге дагы барган жерине уят болбойсун жааматтарынарга 🤲🏻🤝👏 Админ жолукчан кызыныздар мн поварлары күчтүү ишин так билген баардык мейманга бирдей мамиле кылышат азаматсынар 🤝🤲🏻Равза чайкананын кызматчылары
МЖ
Мирбек Жапаров
Тамактарынар жакшы экен Админ жолукчан кызыныздарга рахмат Тейлоонор жакшыкен шашлыктарына эн жогорку денгелде даамы бойунча соз жок сунуштайм сиздерге
ШЭ
Шаршембиев Эрнис
У меня сын отравился после вашего шашлыка
Руслана Руслановна
Сегодня у вас побывали. Очень вкусно шашлыки очень понравились заранее забронировали стол кабинку шашлыки очень вкусные но чуть чуть мясо говядины твёрдое а так все очень хорошо, администратор покрытая девушка подходила спрашивала всё ли хорошо, нравится ли нам, очень приятно было! Спасибо большое....роста вам....
Руслана! Спасибо вам за теплые слова!!! Будем рады вам всегда 🙏🏼
ЖЖ
Жумагул Жыргалбекова
Сегодня были в шашлыки обслуживал официант Нуртилек очень внимательный и доброжелательный парень! Всё быстро принёс, помог определиться с выбором ,шашлык горячий и вкусные. Спасибо за приятное обслуживание , обязательно придём ещё Отдельная благодарность администратору Чолпонай молодцы 😍🤲👏👏👍
Большое спасибо за отзыв 🙏 Ждём вас в гости снова ❤
НН
Нур Нур
Аллах ыраазы болсун!!! Баары соонун особенно Чолпон эжеге
Рахмат , дайыма кызматтабыз
___mmd1vaa .
Сегодня были в вашем заведение, нам все очень понравилось, все блюда приготовлены с любовью ... очень вкусно 😍😋 Отдельная благодарность администратору Чолпон, приятная отзывчивая девушка! Спасибо вам большое! 😍🤗 мыкты кыз ишин так билген 👍🏻
2 ноября 2025, официальный ответ
___mmd1vaa! Огромное спасибо за такой приятный отзыв ❤ Приходите к нам ещё.
AD
Aiperi Dzholchueva
Рахмат!!! баары соонун болду тамактары даамдуу экен. Биз күткөндөн да жакшы болду шашлыктарына басым жасап айта кетейин даамы укмуш жумшак оозго киргенде эрийт😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤🤤🤤🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘
Gulmairam Baimatova
Рахмаат 🤍🩷❤️ тейлоо соонун Чолпонай сага рахмаат)) кызматынар га соз жоок дагы да келебиз, эмкиде кобуроок келебиз чтобы жакшыраак жана кенээнирээк олтурганга❤️🔥
Asel Lee
Заехал случайно, просто с дороги свернул пообедать. И не пожалел. Взял шорпо, шашлыки. Все понравилось, все очень вкусно. Ценник гуманный более чем. Рекомендую.
28 октября 2025, официальный ответ
Добрый день, огромное спасибо за приятный отклик, мы старались 😁
m3
millionaire 312
Не рекомендую, не вкусно
26 октября 2025, официальный ответ
Вы можете оставить на WhatsApp номер голосовое оповещение 703883237
Акони Марселовна💖
Ислам байке самый лутчий🫶
13 октября 2025, официальный ответ
Добрый день. Благодарим, что выбрали нас 🙏 Приходите к нам почаще!
Администратор грубая экен😏
13 октября 2025, официальный ответ
Прощу писать менеджеру на вотсап 0703883237
КА
Курманжан Айбекова
Шашлыктары чындыгында аябай даамдуу экен, эттери жумшак, маринады озгочо экен👍🏻👍🏻👍🏻 тейлоо дагы жогорку денгээлде экен, особенно официант Айтенирге рахмат, жакшы, жана сылык официант экен👌👌👌👌👌🎉🎉🎉🎉
1 октября 2025, официальный ответ
Биз абдан Кубанычтабыз, сизге чоң рахмат!
Adilet Joldoshbekov
Айтээнир красавчик укооо бар бол мощный экен атак откулоооо ииииии
1 октября 2025, официальный ответ
Uli, здравствуйте! Спасибо вам большое за отзыв и оценку 😉 Всегда рады вам!
С Мукашева
Шашлыктары сонун экен, официант Айтенир батбатан тейлейт экен сонун рахмат
1 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, огромное спасибо за доверие, будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
Nurperi Nurlanova
Дали бесплатно чай, очень приятный вежливый персонал
Здравствуйте, Nurperi! Спасибо вам, что выбрали нас 😌 Нам очень приятно ❤
Айбек Султанбек улуу
😍соз жок сиздерди мактасам башка чайканалар таарынат 🤣😂тамаша Сонун баары биз ойлогондой баарынан кызыныздар Чолпонай жакты дайыма жыймалып журот аа 😁 Корсонле кайра кайра келе бергин келет 😇
Спасибо вам большое, что выбираете нас 🙏👌 Успехов вам 💛
ГБ
Гулжамал Бекболотова
Маша Аллах шугурлор болсун адал тамак мыкты кызмат корсоткон тейлоочу кыздарына балдарына эн башында турган ээсине бизге адал жерден адал тамак берип эн жогорку дээнгелде кызмат кылган уул кыздарына рахмат бардыгын козомолго алган бизди телефондон жылуу кабыл алып келгенде жузу жаркырап жылуу кабыл алып тозуп алып жайгаштырган жанындагы тейлочулорго тапшырып контрол кылган кызынызарга ыраазы болуп кеттик бугун чынында мындай жай мындай даам мындай кызмат эч жерден таппайсын Кыздар атын сурабай калыпбыз админби же контрол кызбы ишин так билген кызкен рахмат кызым Аты ким жазып койунуздар озунор чын дилимден ыраазычылыгымды билдирем кызым
Гулжамал. Благодарим за добрые слова 💛 Ждём вас в гости снова 😉
ЗА
Зарина Абдымомунова
Биз үй бүлөөбуз менен биринчи жолу бул кафеден тамактандык. Тамактары абдан даамдуу экен жана тейлөө жогорку деңгээлде экен. Өзгөчө официант Айтенирге терең ыраазычылык үй бүлөөбуздун атынан билдиребиз
Зарина, здравствуйте. Благодарим вас, что оценили!!! Мы старались 🤗
Askar Samatov
Уууууу были вчера Равза шашлык круто все вкусно особенно шашлык и острый салат мощные ,сочный, а обслуживание вообше классс внимателбные общительные короче все понравилось 😍🥰 Советую свем . Самое главное Администраторша хорошоя Каждый рас сама встречает с улыбкой с искренней улыбкой
25 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам за добрые слова о нашей работе! Нам очень приятно.
KD
Kerim Dos
14 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Kerim. Спасибо вам большое, что оценили 🤗 Будем вас ждать!
Аяна Ибраева
Вчера сидели вместе с семьей очень понравилось , шашлыки вкусные также как манты и плов , цены приемлемые, обслуживание топ👍🏻 Рекомендую!!
1 сентября 2025, официальный ответ
Аяна, добрый день, большое спасибо за такой приятный отзыв 🤗
Оштуктар айтмакчы МАЗЗА ЖЕР ЭКЕН 😂 Сегодня посетил этот кафе хочу сказать было очень все вкусно ,приходите советую мммммм соз жок Админ кимкенин билбедим бирок управляющий кызыныздарды коп байкайбыз вапше опытный экен молодец 👍
Городская. Благодарим, что оценили, будем вас ждать 😁
K
Kapitan
Тамактарынар жакшыкен бир калыпта чыгаргылачы шашлыктардын осортиментинер аз калбай калат атак жакшы тамак шашлыктарынар сонун мурункуга караганда озгоруу бар тейлоонор да мыкты экен управляющий ким жолукчан кызбы мыктыкен мурдале ушунтип иштесенер болот болчукен
1 сентября 2025, официальный ответ
Абдан Кубанычтабыз:) Жылуу сөзүңүз бир үчүн чоң дем берип жатат :)
Alina Kokoeva
Салаттар ачып кетиптир
1 сентября 2025, официальный ответ
Келтирилген ыңгайсыздык жараткан үчүн кечирим сурайбыз, 703883237 бизге байланышып койсоңуздар, маселени чечүү жолдорун издеп чарасын карап көрөлү
. Isabekova
Там прохладно, дверь сломанный, вкус еды 5/10 слишком маслено
26 августа 2025, официальный ответ
Приносим свои искренние извинения, прощу писать либо оставить голосовое оповещение на вотсап номер администратору чайхану 703-883237
Ali Kytaibekov
Арча бешик боюунча самый лучший чайкана Равза чайканагоо бир эле минюс оссортимент аз атак тамактары мошный и сочный и рабочилерге да спосибоо жакшы кызмат корсотушту баардыгынан хиджапчан кызынар жакты кленттер мн отношенясы мыкты опытный робочий экен
26 августа 2025, официальный ответ
Спасибо 😌 Ждём вас в гости снова.
Aitbaev Kyialbek
Айтенир деген бала красавчик,ото жакшы тейлейт экен.
Абдан Кубанычтабыз,
BJ
Bika Janudekova
Айтенир жигит самый лучший.обсуживание супер.Молодцы очень вкусно готовят
16 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Bika. Благодарим, что выбираете нас 😉 Будем ждать вас снова ❤
Omurbek Orozov
Рахмат тамактары өтө соонун экен
11 августа 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам, что оценили 💛 Ждём вас снова!
Мериза Ильясовна
Были у вас впервые,шашлык баранина был очень вкусным,официанты такие внимательные,вежливые…(это сейчас такая редкость) Но вот с детским стульчиком беда,кажется только один и он еще сломан🫣
11 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Мериза, большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 🙏 Приносим свои искренние…
Откурбек Кушматов
Очень уютно. Самое главное халал. Очень вкусно. Шашлык ващще супер.
Спасибо, Откурбек, за такой приятный отзыв 🤗 Мы старались 💛