Моя радость
Частный детский сад
ОсОО Моя радость
Жи Ка
Всегда приветливы , с детьми очень терпеливы, имеют подход каждому ребенку, всем советую, мой сын в этом садикке 👍🏻👍🏻👍🏻
ИА
Индира Айталиева
Моя радость бала бакчсы бизге жагат анткени таза,тамактары даамдуу жана мугалимдер билимдуу, балдарды жакшы карашат
kD
kyyasbek Dj
Ото мыкты бала бакча, 3 баламды тарбиялашты. Тарбиячыларга терен ыраазычылык, озгочо жетекчиси Бурма Сабирбаевнага. Дайым коомдук иш чараларды уйуштуруп турат. Балдардын билимине, тартибине озгочо басым жасашат. Биздин райондун эн мыкты бала бакчасы деп ишеничтуу айта алам.👍👍👍