Эсма kids
2.4
2.4
ЛУ
Лия Урман
Эн начар садик менин акчамды кайрып берген дагы жок не порядочные воспитателей нету девочки маленькие работают я не советую этот садик !
НМ
Нурайым Мирланбекова
Эн начар садик ,Кир балдардын кийимдеринин дайыны жок ,тамактары мууздак,тарбиячысы отто Орой мамиле кылат,балдар каралбайт!Родители я вам советую не ведитесь на рекламу,не соответствует обещаемым словам!
ЛБ
Лира Бактыбек
Мен биринчи жолу барышым аябай сонун таза. Мага эмнеси менен жакты балдарга кылган мамилеси аябай жакты.