Нуска
Учебный центр
1–4-класстар үчүн математика. Натыйжа бир айда. Чалыңыз!
На правах рекламы.
Позвонить
Вакансии
E
Elina
Мен Алинурмун нускага 8 жашыман баргамын азыр 10 жаштамын английскийге барып жатам Айзад эже аябай жакшы
Айкол
Отзыв, я Айкол,училась у Айзада эже ,когда мне была 6 лет она подготовила к школу теперь я 5 класс до сих пор хожу к ней сейчас я у неё учусь Английский она классная 😍😃
Амина Канатова
This English course exceeded my expectations! The lessons were engaging, practical, and full of useful expressions. I finally started speaking without fear. Highly recommend it to anyone who wants real progress, not just theory!❤️❤️❤️
Ainazik Saparbekova
This is the best training center. I learned English for a year! The teachers are very kind and understanding. They also prepare for school. This is the best training center. I learned English for a year! The teachers are very kind and understanding. They also offer preparatory classes for school. There is preparation for school here I like studying English and Russian, mathematics here, it's really cool♥️
Alina Asekova
Саламатсызбы Айзада эже терен ыразычылык билдирем балдарыбызга тамга танытып билим берип Ден соолукта болунуз ишинизге ийгилик болуп турсун сизди жакшы коробуз чоон рахмат 🫡.
МД
Мидин Дуйшенбеков
Саламатсыздарбы,бул окуу жайда менин кызым билим алып жатат.Айзада эжекеси абдан жакшы жана Оз кесибин жакшы оздоштургон инсан,онугуп осо берсин Билим Борбору.
DD
Dilya89 Dinkulya
Ассаламу алейкум Айзада Эжеке сизге чоон Рахмат Балдарымды школа даярдап жогоркуу денгелге жеткиргениниз учун разымын канча Рахмат айтсамда сизге аз сиз болбогондо Балдарымды сизчелик денгелге жеткиралбайбыз. Бар болунуз эки дуйнолук бактылуулук калайм. Ишинизге ийгилик. Дайыма ийгиликтер коштап журоберсин сизди.
K
Kuka
Нуска окуу борборунда кыздарым окушту абдан жакшы билим берет баары тушунуктуу Айзада эжеге рахмаат онуп осо бериниз
A
Aiza
👍🫶🫶🌷
КС
Каныкей Сманова
Менин балам Азирет,Айзада эжеге эч нерсе билбей барган тамга таанычу эмес. Айзада эжеге абдан ыраазымын 3 ай ичинде балама баардыгын үйрөттү нөлдөн баштап,баарыныздарга сунуштайм.Нуска окуу борборуна сөзсүз алып барыныздар,сиз ойлогондон дагы жакшы жыйынтыктар болот!
Г
Гулсада
Менин балам 2 ай окуду, абдан жакшы билим берет Айзада эжеге ыраазыбыз ишине ийгилик каалайм, жакшы үйрөнүп калды, жакшы отот экен сабакты👍👍👍👍👍🥰🥰🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌷
УС
Угулай Саттаровна
Аябай жакшы билим берет. Балам 2 айда окуп, жазып уйронду. Баасы да арзан
G
Gulkan
Нуска Окуу борборунда окуп Келе жатканыбызга 4жылдан отту,окутуу методикасы эле эмес, билими да тарбиясы да кучтуу Жана мыкты. Биз дагы барабыз, Айзада эжейдин окуусунан башка Окуу курстарына баргыбыз келбейт. Башында менин тандоом менен барышса,азыр балдарымдын тандоосу каалоосу менен барып калдык😘
Бегайым Омурзакова
Нуска окуу борбору мага аябай жакты. Мугалимдери аябай жакшы,сабырдуу❤️ Аллахым ыраазы болсун. Аллахым мээримин төксун. Аминь
А🤍
Алия 🤍
Хочу поделиться впечатлением о подготовке к школе в центре «Нуска». Это действительно классное место! 🌸 Занятия проходят интересно, в тёплой атмосфере, дети вовлечены и с удовольствием занимаются. Педагоги очень внимательные и находят подход к каждому ребёнку
РА
Рахат Абдрасулова
Нуска окуу борборуна эки кызым барып журот, жыйынтык абдан жакшы. Мугалимдердин окутуу методикасы, окуучуларга болгон мамилеси сонун. Озгочо Айзада эжебизге терең ыраазычылык, талыкпай эмгектенип журо бериңиз.
MM
Manzura Mulabaeva
Мнение кызымда оокуду абдан соонун мугалимдер сиздерге чон рахмат
Авина
Здесь учатся мои девочки, многому научились, учителя очень добрые и отзывчивые, каждый урок проходит интересно и весело. Желаю процветания🤲❤️
PP
Perishka Perishka
Ни капли не жалею что отдала к вам дочку , пришли ничего не зная , сейчас она начала уже читать . Очень сильные и грамотные преподы
ЧБ
Чолпонай Бейшеналы кызы
Нуска окуу борбору менин балдарым барып билим алышат Айзада эже эн мыкты мугалим деп билем түшүндүрүү сөз байлыгы жогоруу
NS
Namazbek Sultanaliev
Нуска окуу борборуна менин иним 2 ай окуп жакшы жыйынтыка жети барып окусаныздар окунбойсуздор
R
Rff
Нускада менин балам окуган,дагы улантабыз.Айзада эже балдар менен кандай иштоо керектигин билет.Мектептен жетишпейт деген баланы кыйын,отумдуу,озуно ишенимдуу окуучу болууну бат эле уйротот.Билим эле уйротпостон мээримдуулукко дагы уйротот.Менин балам дайыма Айзада эжесин мугалим катары эмес жон гана мээримдуу,озуно жакын инсан катары корот
GI
Gulmira Isakova
Мыкты мугалим мыкты окуу борбору. Балдарым барып окуп жатышат ар бирине өзгөчө көңүл бурушат Балдарды кызыктырып окутат экен бош убакыт табары менен китеп окуп башташат рахмат силерге!
Айжамал Казыбекова
Айзада Эжекеге терен раазычылык билдирем 🙏🙏🙏Былтыр биринчи кызымды берип жалан 5 менен бутту.Азыр экинчи Кызым окуп жатат жыйынтыгы жакшы .Мээримин тогуп ар Бир балага озунчо конул буруп жакшы билим берип келет👍👍👍
Andrew Lol
Мыкты окуу борбору,мыкты мугалим балдарым окуп журушот 👍
Andrew Lol
Мыкты окуу борбору,мыкты мугалим балдарым окуп журушот 👍
КТ
Кума Тойтоева
Кызым ушул жерге барган,жакшы окутушат,мугалимдер дагы аябай жакшы үйрөтүшөт. Бизге жакты сиздерге даагы сунуштайм.Эн жакшы окуу борбор.🥰☺️🥰
JJ
Jumanova J
Особенная благодарность Айзаде, благодаря ей мы обучили двоих детей, методика на высшем уровне, дети мотивируются к учёбе.
Наргис Чакалова
Мои дети посещают уже третий месяц, и хочу сказать , что преподаватели подходят каждому ребенку индивидуально, моему сыну очень трудно было найти учителя, но Аселя , нашла подход к моему сыну . Хорошие учителя не только дают знания, но вдохновляют , поддерживают , воспитывают к доброте и уважение, формируя личности детей и помогая им раскрывать свой потенциал и хочу выразить благодарность всем кто учил моих детей. Английский язык Ваши уроки интересные и запоминающиеся сказал мой сын . Поэтому Советую.
Айжан Касымали
Сиздерге чон ракмат,бизге аябай жакты👍💜💜💜🪻🪻🪻Окусаныздар окунбойсуздор.
Шахноза Атабаева
Мой сын занимался на курсах английского языка три года, и результат превзошёл ожидания! Огромное спасибо преподавателям за профессионализм, внимание к детям и интересные занятия. 🌹🌹
AT
Ai Tur
Айзада эжекенин методикасы аябай сонун женил дагы,балдарды озуно тартып сонун результатка чыгарып койот.Дайыма оюун зоок,таттуулар м.н балдарды кубантып кызыктуу отот сабакты. Ма Ша Аллах
rl
raya lyubimova
Самое любимое место моего ребенка!Самые лучшие !Всем советую!
НТ
Назира Тыналиева
Это самый лучший обучающий центр. Индивидуальный подход к каждому ученику, расскажут и дадут советы. Большой опыт работы в разных направлениях. Адекватная цена и высокое качество!
Айнура Ба
Кызым «Нуска»борборунда мектепке даярдоо өттү. Бизге абдан жакты, балдар менен иштөө жагы да, билим берүү деңгээли да жогору . Мугалимдерге Айзада эжекесине , Асель эжекесине чоң ыраазычылык, рахмат!
Мээрим Садыкова
Отличное место для подготовки детей к школе🤩🤩🤩🤩 Айзада эже профессионал своего дела ! Подготовила моих детей к школе отлично! 🤲🫶🫶🫶🤩👍👍
KS
Kanykei Shjsenovna
Нуска окуу борборуна чон Рахмат🤗Результат соонун 👍👍👍
K
Kurmanjan.
Мен үч баламды ушул, Нуска оку борборунан окутуп жатам, кудайга шүгүр эң жакшы.
NB
Nurgusheva Burulsun