Гулзар Бешиги
Частный детский сад
ОсОО Гулзар Бешиги
. .
Спасибо коллективу сада за ваш труд, теплоту и искреннюю любовь к детям!
NM
Nuriza Mamatalieva
Мы очень рады, что выбрали именно этот детский сад! Воспитатели внимательные, добрые и профессиональные, к каждому ребенку находят свой подход.
ФУ
Фаризат Урайымова
Самый лучший садик, доча очень любит своих воспитателей, особенно Чолпон Атабаеву очень просторно и уютно в садике.
Ассаляму алейкум баарыныздарга. Балам ушул бакчага келет. Ушуга чейин башка бакчаларга барганда конулдонбой барат эле. Азыр эрте ойгонуп , даярданып турат. Ырларды, дубаларды үйдөн айтып берип баарыбызды кубантып отурат. Эжейлерин үйдөн оозунан түшүрбөйт. Өзгөчө Чолпон эжени жана Махабат эжени аябай жакшы көрөт.
Нур Шерматова
Гулзар бешиги бала бакчасы менин ойумча эн жакшы садиктердин бири. Тарбиячылары кулуп жайнап турушат
AO
Atyr Osmonova
Менин 3 балам ушул садике барды, тарбиясы дагы билими дагы эң жогорку. Эгер мектеби ачылса балдарымды окутмакмын.
ГМ
Гулбайра Макамбаева
Качеляда менин 10 айлык балам болчу Мухаммад аны өзүм карап чоңойтуп жатамын шүгүр.Мен ал апага сүйлөп жатканда балам качеляда отуруп калгандыр .Орунсуз суроолор берилбейт болгону ар бир апага тиешелүү суроолор эле берилген кээ бир апалар аныы орунсуз эсептесе анда ал апанын өзүнүн проблемасы.Ким бизден жакшылык издеп келсе аны табат жамандык издеп келгенге Аллах ынсап берсин.
AZ
Aydana Zhaparbekkyzy
Очень хороший садик , работают преподаватели которые знают свое дела на 5 . Побольше бы таких садиков 😍
Aika Aika
Директор садика - непрофессиональный человек, начала задавать при знакомстве с садиком личные, не касающиеся ее совершенно, вопросы, плюс пыталась учить и поучать «с вершины своего опыта». Пока она показывала садик, заметила маленького малыша, который ещё не умеет говорить, которого нянечки посадили в качели для малышей (из которой он самостоятельно не может слезть), его никто не качал и никто на него не обращал внимания, и он так и остался сидеть там на солнышке.
ГА
Гулбарчын Ашимова
Гулзар Бешиги бала бакчасы баламдын эн жакшы коргон бакчасы , Жасмина, Нурия эжекелери мээримдерин тогуп, билимдерин берип жакшы карашат, ошондуктан баламдан менин конулум тынч. Тамактары да адал жана даамдуу, менюсу да балдарга жага тургандай тузулгон. Тарбиячылардын бардыгы билимдуу, бир гана билим бербестен,балдарга адеп-ахлакты уйротушот. Мен дайыма сыймыктанып келем, баламдын ушундай жерден билим,тарбия алып жатканына. Баасы дагы коп кымбат эмес👍 Аллахыма шугур ушул бала бакчаны буйруп койгонуна.
СН
Сезим Нуртазаева
Лучшие 💥
СА
Самира Амалова
Я — часть команды «Гулзар Бешиги» как мобилограф. Часто бываю на занятиях, мероприятиях и в повседневной жизни группы. Очень радует, как дети раскрываются, как воспитатели находят подход к каждому. Честно — в таком садике мне бы самой хотелось быть ребёнком
ГА
Гульнура Абдивалиева
Гулзар бешиги-наш любимый сад,куда мой ребенок ходит с удовольствием! Самые лучшие условия для детей,самые лучшие воспитатели,которые с любовью и трепетом относятся к каждому ребенку. Отдельная благодарность нашей Жасмин эжеке и Нурия эжеке за бесценный вклад в развитие и воспитание наших малышей. Благодаря вашей любви и терпению детский сад стал для нас вторым домом.
BA
Burulkan Abdilakimova
Бул садик менин тандоомдо биринчи турган садик. Мен кыялданган тарбияны берет. Балаңыздын дүйнө жана акыретин чогуу түптөгөн жана балдардын ден соолугу үчүн туура тамактарды тандаган, мыкты тарбиячыларга бай, балдарга соонун атмосфера тартуулаган жер.
НБ
Нурия Бектемир кызы
Очень хороший садик🌹❤️
Жасмин Маткеримова
Очень хороший садик , рекомендую!
Назира Арапбаева
😍