Nurs
Нурс Токтосунов
Nurs
SS
Serious Sam
Соонун китептер, баасы абдан жакшы экен
NS
Nurislam Sattarov
Атмосферасы аябай жакшы экен.
N T
Лучшие👍🏻
ZZ
Zaf Zairov
Сонун дукон, китептери, баалары!
РТ
Рахат Толонбаев
Самый лучший магазин книг !
Нурадыл Кудайбердиев
Кайсыл сурооңо жооп алгың келсе, ошого ылайыктуу жооп берген китептердин баары бар экен. Атмосферасы, иштеген таксырлар баары сонун, Келип китеп алып кетип же жөн эле келип чай кофе ичкенче китеп окуп кеткен адам деле рахат ала турган жер.
aw
a77 ws
вчера купили книжки на 2 тысячи, остались очень даже довольны. байкешка который сидел за кассой, был очень вежливым, и знает свое дело на все 100 😍.
Adilet Akmidinov
👍🏿
Aynazik Kulumbetova
😍👍🏼
Бегимай Саидовна
Адамды Руханий жактан өстүрө турган китептер
Г
ГТА
Борбор калаабызда ушундуй китеп кананын бар экендигине, сыймыктанса арзыйт. Укмуш экен. Китептердин сапатына жана баасынын ыңгайлуулугуна кеп жок.
BU
Beknazar Urkasymov
Атмосферный магазин. Похож со стороны на Нават. Книги раскрывают сердце.
Жигитбек Канатбеков
Биз ачылдык!!!
Zh. Mlsova
Классные книги! Всем советую!!
ЭА
Эламан Алмасбек
Okumak ve okutmakla tam terbiye almak lâzım geliyor. Открыто для воспитания, необходимо, читая и давая читать другим краткую основную суть некоторых тем, аргументируемых книгами "Рисале-и Нур" и касающихся тюрьмы, получить всестороннее воспитание.
Сайид Кадыркулов
Сонун❤️❤️❤️
ИБ
Илья Богданов
Я сам русский, и я не люблю что-то нахваливать и преувеличивать. Эти книги на русском языке читаю уже где-то 2 года(начинаю перечитывать) и не могу остановиться. За весь мой опыт художественного кинематографа и литературы, я не смог найти аналога этим трудам. Попробуйте! И вы устанете... В чём их польза? Ещё в этой жизни ты начинаешь жить словно в раю.
Аймен Жаныбеков
Классные книги СубханАллах
AM
Abdullaev Marat
Аллах ийгилик берсин, сонун китептер