Kubanych
Студия красоты
BE
Bilal Esenov
✨ «Кубаныч салону – сапаты жана тейлөөсү менен өзгөчөлөнгөн эң мыкты жер. Ар бир келген адамга көңүл буруп, чын дили менен кызмат кылганыңыздар көрүнө берет!»
Бексултан
Kubanych studio самый лучший в районе,тут хорошо подстригуть, тут очень удобно,хороший запах,приятный музыка добрые работники,в общем самый лучший салон лезгинского района приходите наслаждайтесь
ЮА
Юсуп Алымбеков
Отличное место. Однажды в полночь встретил в салоне с улыбкой на лице, и постриг меня и сына. У него всегда двери открыты для посетителей.
Бурул
Эң ыңгайлуу, барсак жаркылдап жайнап тосуп алат Кубаныч,настроенияны көтөрүп😍)) Тейлөөсү да абдан жакшы. Семьябыз менен кызматын алабыз. Иштериңерге ийгилик, дагы өнүгүп өсө бергиле 👍😍
Айдана Назаракун кызы
Кубаныч салону мага абдан жагат онлайн жазылуу менен убактындын уномдой аласын.биз уй-булобуз менен кубаныч салонуна барып сулууланабыз.Кубаныч салонуна келиниздер окунбойсуздор баарын оюнуздагыдай жасап беришет.
Сыймык Закиров
Мен Кубанычбек байке жаны ачылгандан бери барам ушул Кубанычбек байке Ак ордодо ачылгандан бери барып журом башкаларга чачымды Кубанычбек байке не ишенгендей ишене албайм аябай жакшы алат Кубанычбек байке Дин колу алтында ий!!)
GG
Go Go
Вообще бетинер жок силердин ушундай да сонун кылып чач аласынарбы , мага коз тийсе ким жооп берет
Н
Нур
Супер салон и мастера !
БТ
Баратбек Ташматов
МаашаАллах. Буйруса бизда белектуу болот екенбизда😊 Чарчаба укам туну саат 10-11 болсо да тегиздеп бергенине ырахмат👍👍👍
ZD
Zhanara Dyikanova
Молодец Кубан. Мен алыска кеткем барсам эле барам созсуз.
Бактыгул
Кубаныч мен абдан кубанычтамын сага мен 6жылдан бери барам. Сенин мага биринчи ушунчалык кичи пейилдигин кардарларына жасаган мамилен абдан жагат, ишинден да адамга кылган мамилен ушундай тарбияда осконундон билинип турат сени ушундай тарбиялаган ата энене ыраазычылык билдирем. Ал эми иштеген ишине келсем соз жок баардык жумушунду ушунчалык кылдаттык менен кыласын. Мен ойлойм сага эч бир кардарын нааразы эмес деп ишине ийгилик биринчи эле ден соолук берсин эч качан ооруба уй булолук бакыт каалайм 🤲 Оомийин кыскасы сага жаза берсе соз тугонбойт аман бол коп жаша
My Way
Ак ордонун жигиттерин красавчик кылган ушул Куба братанго дейм,4жылдан бери алдырам,адекватные цены да и локация в удобном месте, дагы оркундоп осо берсин салон🎊
Kani expert
Кыйынсыңар жигиттер,,, ийгилик силерге, мыкты тейлөө, жылуу мамиле, ылайыктуу баа, ыңгайлуу локация силерде гана...Вы номер 1
Бектур Наргозиев
Просто супер всем советую 👍🏻👍🏻
Nurik Tilekovichhhh
С полной уверенностью могу сказать, что Kubanych Beauty — это не просто парикмахерская, это настоящая студия высокого парикмахерского искусства, которая превзошла все мои ожидания. Я искала место, где можно довериться мастеру на 100%, и, наконец, нашла его. Атмосфера и первое впечатление Первое, что бросается в глаза при посещении Kubanych Beauty, — это безупречный стиль и атмосфера, созданная для полного расслабления. Интерьер светлый, чистый и очень уютный, а приятная фоновая музыка и внимание администратора мгновенно переносят из городской суеты в зону комфорта. Это идеальное место, чтобы насладиться процессом преображения с чашечкой ароматного кофе.
Zalkar Uluk
Барбер шоптордон дагы - мыкты, супер
Асек Чоюбеков
Куба чачты алат
БУ
Бексултан Усенбаев
Мастер Кубаныч — просто супер! 💇♂️ Работает аккуратно, со вкусом и с душой. После его стрижки чувствуешь себя уверенно и стильно. Видно, что человек любит своё дело и делает всё на высшем уровне. Спасибо большое, Кубаныч! Теперь только к тебе — лучший мастер! 🔥✂️ Kubanuch baike, I like you so much! ❤️
АУ
Асыл Усен
Вообще бети жок салонсуңар ай.Жолдошум мн балдарымды барган сайын супсулуу кылып коёсуңар.Бир күнү мен да ээрчип барып жолдошум сулууланганча сонун бир китеп окуп кеткем.🫶🔥 Мыкты салон🔥Кубаныч жана анын командасына ийгилик.💪
НБ
Нурия Баатырбек кызы
Куба молодец успехов тебе и коллективу. Оочень рада и довольно ихний работе.наш семейный салон👍👍👍💲
Ms ular
Хороший салон
AE
Asel Esenalieva
Отто соонун салон баардыгы аябай жакшы так аткарышат озулорунун иштерин Кубаныч сага Рахмат алтыным ушундай жакшы коллективин бар экен сагада колуна береке берсин алтыным Аман бактылуу большой😘😘😘😘
ND
Ndmd Djjd
Недавно делал химию очень понравилось всем советую
Ф
Феличита
Хороший коллектив,стригут классно,советую всем🔥🔥🔥 Куба байке,Арген байке жаротырррр🔥🔥
. .
Чачты темаа алат
MURATBEKOV 🧸
Куба байке Кучтуу мастер 🔥🔥🔥
АСЕЛЬ
"Кубаныч" салонуна коптон бээри уй-булообуз м.н барабыз. Ичи жылуу,жайында салкын. Чачымды боётуп кырктырам. Кубаныч дайыма кофе,чай м.н угощать этет. Жылуу мамиле кылышат,тазалыгы абдан жагат
Силердиин Боботигии 😂🤭
Мээрим эже просто супер! Всегда аккуратно, красиво и со вкусом делает ногти. Всегда хожу только к ней! 🌸 И каждый раз ухожу довольная! ❤️
Nurpeil Samakova
"Кубаныч"сулуулук салону мыкты денгээлде которулуп келе жатат.Мен жана жолдошум экообуз тен алыс жашаганыбызга карабай Кубанычтын озуно дайыма барып сулууланып чачтарыбызды калыбына келтирип турабыз.Мыкты мастер,жогорку квалификациялуу. Баардык иштеген мастерлерге бекем ден соолук, ийгиликтүү күндөр, көп кардарларды жана чыгармачылык учкун каалайм! Колуңуздар дайым жеңил, ишиңиздер ар дайым берекелүү болсун. Сулуулук тартуулоо өзү чоң искусство, сиздер ошол искусствону мыкты өздөштүргөн чыныгы чеберсиздер.
ItSLeYn itSLeYn
Превосходный сервис и безупречное качество работы, Индивидуальный подход, аккуратность и профессионализм на высоком уровне. Результат превзошёл все ожидания Если бы мог — поставил бы 10 звёзд.
Нурик Тагайбекович
Огонь 🔥🔥 Радуюсь что не 1000сом а 300 Кубаныч байке вы один из лучших Вы достойны большего 🔥🔥
KS
Kubanych Satybekov
Айка А. Кто и что тебе сделали некрасиво???!! Не приходя и не зная что и как мы относимся к клиентам не стоит написать тут свои негативы!!! Ещё и в платке 😤 Это девушка к нам записывалась и не пришла. Не надо тут писать что тебе грубили! А че мы тебе руки должны были целовать за то что ты не пришла и убила время моих мастеров???!!! И те кто пишут плохие отзывы (специально) жашооңорго нааразы болуп журо бергиле!!! Кылаарга ишиңер жок!!! Я знаю что эти плохие отзывы пишут мои соседние конкуренты!!! Я с вами сюсюкаться не буду!!! С вашими плохими отзывами,без клиентов не останусь!!! Мы всем делаем от души! Все строго очень чисто,аккуратно и вежливо относимся к клиентам!!
Бека
Всегда туда хожу,Очень приятный и чистый салон
Айзада Абдыкулова
Салон чистый и мастера вежливые. Я там делаю педикюр, мастер приятная девушка и делает отлично. Спасибо руководителю этого салона.
MМ
Murat М
Норм заведение
Айка А
Очень грубые сделали некрасиво 😡😡😡😡 больше не приду к вам
ЭЖ
Элмурза Жумабеков
Арген деген байке иштейт, тейпер фейд келтирет , келе бергиле
Нуржигит Нуржигит
Арген деген бала иштейт 2006 жылкы кличкасы ГЕНА чачты келтирет экен реально Я СВОЕМУ ПАРИКМАХЕРУ РУКИИ ЦЕЛОВАЛ экенда одним словом. Если что журогу бош кыздар
ТТ
Тагай Талантбек уулу
Соотношение цена-качество — высший класс. Постригли хорошо (мужская стрижка)👍
Eliza Akmatova
Была на маникюре у Айзирек, понравился ее подход к работе. Очень внимательная, осталась довольна.
Abdykar Sultanov
Саат 9:00дө эмес, 11:00дө ачылат экен.
Элеман Эсенгелдиев
Достойно🔥
Куба
👍🏻
Илгиз Gfdfgf
Всегда в этом салоне стригусь , отличный сервис,чистата . В других салонах полотенцы воняют у них все чисто 👍👍👍
Бека Ергешов
Эн Жакшы салон