Hidjamed_kg
Aizada Kaiypova
Спасибо Хадидже за массаж
Ку
Кубанычбек уулу Максатбек
Тейлөө жакшы өзүнүн ишин жакшы билген адистер иштейт экен, хиджама абдан ден соолугубузга керектүү ден соолукту чыңдоочу каражат экен кадимкидей жеңилдеп өзүмдү жакшы сезип калдым
ТТ
Тим Тим
Я регулярно хожу это очень полезно для здоровья. Всем советую не пожалеете.👍👍👍
ШК
Шарапат Казиева
Ишинерге Ийгиликтер болсун.Колунар женил экен.Каным ото эле коюланып кетиптир,Хижама кылдырып каным суюлуп,баш ооруу,хандрос,оорууларынан айыктым,албетте АЛЛАХЫМДЫН каалоосу менен кызымдын жардамы менен.Эл керегине жарап ,Аман эсен болгула,Ишинерге ийгилик.Баса шпора да жоголду.Мезгил мезгили менен алдырып турам,денем женилдеп ,озумду жакшы сезип калдым
Жолдош Осмонов
Да это очень полезно.Я несколько раз делал.Результат отличный
мт
мистер топ #1
Делайте хиджаму.Я от многих болезней выздоровела благодаря хиджаме.Гигиена и чистота там хорошая.И специалисты тоже очень дружелюбные и профессионалы своего дела.👍
Aman Kubanychbekov
Хиджаманы Жакшы жасайт экен ,23 точкадан алдырдым. дагы алдырып кетем кудай буйурса ! Аллах ыраазы болсун !!!