Mirlan_dantist
Ж
Жазгуль
👍
Анара Курсанбекова
Сентябрда тиштеримди ондотконмун. Бирок бири копко чыдабады. Жасаган иши да жакпады. Кемчиликтери ото коп экен. 1-жоопкерчиликсиз. 3кун барсам. 3кун куттурду. Бир кун чай ичип, бир кун сигарет чегип, бир кун вообще эле бир кыз менен мороженое жеп отуруптур. Кызымды атасына калтырып барганмын. Атасын жумуштан калтырып. Шаштырып жатып аран келип жатты. 2-озунун жумушун аягына чейин чыгарган жок. 1-куну жардамчыларына корсотуп, арасында чыгып кетип оорутуп кыйнап салды. 2-куну жардамчысы озу пломба койду, 1-куну жасаган ишине жалоб кылсам ошол куну айтпайт белениз деп карабай койду. Акырында 17:00го чакырып 18:00го чейин куттум. Башка пациенттерди карап убактысы жетпеди. Же эртерээк айтып койбойт экен бугун убактым болбойт деп. Же айткан убактысында карабайт экен. 3-койгон пломбалары 1айга да жеткен жок. Эн кучтуу пломбаларды койуп жатам деген. 1 айдан кийин кайра ысык суукка сезгенип баштады. Азыр эми анын айынан башка стоматологго барып жатам. До беременности тиштеримди ондотуп алайын деп баргам. Наоборот бузуп алдым. Азыр эми во время беременности без наркоз тазалатып жатам🤦🏻♀️. Доктор Мирлан силер стоматологду башынан окуп иштегиле же жаап эле салышынар керек экен. Мынчалык жоопкерчиликсиз доктор коргон эмесмин. Айылда бекер иштеген врач да мынчалык жоопкерчиликсиз болбойт
алтышка 🎰
лучший стоматолог 🙂
ЕЖ
Егор Жуков
Положительные комментарии накручные, в одном и том же слове ошибка, да и текст поразнообразнее мозгов не хватило придумать
Дарья Калыкова
Советую делает без боль, и аккуратно
ЖАНБО Рахматов
Aktan Akmatali uulu
Советую
ТИ
Турсунбек Исаев
Озунун жумушун жакшы билген врач Озу дагы таза иштеген врач экен
Arnaiym Tursunbaieva
Aidai Baktybekova
Мыкты врач 👨⚕️ Мирлан байке
DA
Daniyar Asankadyrov
Очень хорошо лечит и хорошие люди и не дорого ВСЕМ СОВЕТУЮ !!!
ZI
Zhazgul Ishankulova
Без больи Золотые ручки
Agata Usubalieva
Мыкты врач
Кутбуддин Мухтар уулу
Хороший врач Методы лечения современные, без больи Теперь не боюсь стоматолога 🤗🥰
Nursultan Kerimaliev
Классный стоматолог Знает свое дело 👍
Мирлан Азимов
УСПЕХ НАЧИНАЕТСЯ С УЛЫБКИ Doc.mirlan к вашем услугом
УСПЕХ НАЧИНАЕТСЯ С УЛЫБКИ Doc.Mirlan к вашем услугом
😊🤎
😊 🤎
Вырвал не тот зуб, который нужно было
MT
M T
Очень крутой стом 🤙🏿
Бегайым Апсаматова
Без ответственное отношение к работе. Зачем записывать если сам в это время не сможет прийти,лучше запишите тогда когда сможете проснуться и прийти или запись вообще отмените. У ваших клиентов тоже есть работа, уважайте их тоже.
Mс
Mirlan_dantist, стоматологический центр
7 октября 2023, официальный ответ
Мы всегда заранее сообщаем эсли в друг врача нету ! Не надо делать такие плохие выводы даже не заход…
SM
Максатбек Орозбаев
Всем рекомендую ! Профи своего дела
ГА
Гулмира Айтмаматова
АЛЛАХ раазы болсун, колу аябай женил экен.
Нурболот Сайпидинов
Классный врач уколы делал даже не чувствовал. Раньше боялся, сейчас благодаря Мирлан байке не боюсь 👍
Aizat Azimova
Здравствуйте Мирлан Азимович я очень благодарно за вашу качественную работу 👍👍👍 как всегда безболезненно и быстро😍👍 сэкономили мне время 👍👍
BB
Baike Bolot
Ото мыкты врач экен 👍
Мирлан Азимов
Качественно и не дорого ✔Mirlan_dentist
азамат кусейинов
Жакшы жасайт экен молодец,колу раза жеңил экен