Баястан хан сарай
— Symbat
☺️🙂 көңүлгө тийбейт кыскасы
ЖМ
Жолдош Мойор
16,11,2025 той до Досумдун инисинин УЙЛОНУУ ТОЙУНДА КЫЗМАТТА ЖУРДУК. ЖАШЫ БИР ТОПКО БАРЫП КАЛГАНБЫ ИЛИ ЖАШ ЭЛЕ ЭЖЕБИ ТУШУНУКСУЗ.АДМИН АЙБАН СЫЯКТУУ БАКЫРЫП ОШОЛ ЖЕРДЕ ИШТЕГЕН БАЙКУШ БАЛДАРДЫ ТИЛДЕП , АЛАРГА КОШУП БИЗДИ ТИЛДЕП СОГУНУП ЖУРДУ, ПОВЕДЕНИЯ НОЛЬ. ГРАМОТНЫЙ ОКУГААН КИШИ , МАМИЛЕНИ ЭЛ МЕНЕН КЫЛА ТУРГАН КИШИ КОЙБОЙСУНАРБЫ? ТЫЙЫНДЫ АЛЫШТЫ ЭСЕПТИ ЖАКШЫ БИЛГЕНДЕЙ ЭЛГЕ ЖАКШЫ МАМИЛЕ КЫЛУУНУ ДА БИЛИШ КЕРЕК. УШУЛ СЫЯКТУУ КЕМЧИЛИГИНЕРДИ УЛАНТА БЕРСЕНЕР ЖОГОРУ ТАРАПТАН СУРАНЫП СИЛЕРДИ УЙРОТУУ УЧУН ЧАРА КОРУУ ЗАРЫЛ.. АДМИНДИН ПОВЕДЕНИЯ СЫ НОЛЬ. ТООДОН ТУШКОН СЫЯКТУУ ЖУРОТ. ТУШУНДУРМО ЖУРГУЗУП КОЙГУЛА СУРАНЫЧ ШААРГА КЕЛДИН ДЕП.
Asem .
Очень плохое обслуживание чай попросили начеле свадьбы принесли в конце стейшны бордак не приятно смотерть офики грубые и не доброжелательные я бы вам не посоветовала бы
ЖР
Ж Р
Ото начар обслуживание администраторлор ото грубый аялдар карап турбасан алып барган нереселеринден урдашат койгон конфет,печеньялардан официанаттар жеп койот
II
Ibrahim Ibragimov
Админы грубые и не компетентные
Назира Барпиева
Приятная атмосфера,отличная обслуживания,все прекрасно,немножко прохладно,но терпеть можно 😁электричество отключили,но сразу дали свет,может быть генератор имеется,посуды красивые,хорошо кормят,все отлично,мне понравилось,я первый раз здесь,люстры очень красивые и модные
НХ
Нуриза Хамидбекова
Бир адамга канча төлөнөт ?