Сарбан
2.6
2.6
ГБ
Гулмайрам Баратова
Страшные обслуживает Не ходите туда 30мин уже стучит дверь И говорит что надо выйти 👎🏿
Салкын
Самый ненормальный баня. Эки жузду эже иштейт. Эки Кун мурун эле 150 дон тушкомбуз эжелерим алып барсам 200 дейт булар мне блиин акчасы минут сайын особу. Тушпой эле койгула
Ааааа Нннн
Аябай муздак экен парилкасы,тазалыгы да жакшы эмес.
НА
Нургиза Айтбаева
Ужасное обслуживание, грубые сотрудники 🤬
Алина🩵 ✨
Эскирип калыптыр
Т Раимжанов
😱😱
Нуржан Касымбекова
Парилка холодная очень, в бане холодно очень и сотрудники почему-то всегда отсутствуют на месте.
MK
Mister KG
Мен 1чи жолу 6 жыл мурун 2018 ж. бул мончого баш баккам. Жаңы ремонт жасалган, баары иштеген, холлдо тв коюп соонун болчу. Кожойке эже өзү аябай жакшы иштетчү эле. Политехтен атайын келчүбүз. Кызы салон ачып, кийин анысын токтотуп, администрацияга өттү. Клиенттерге болгон мамилесине Кудай бетин салбасын. Мончонун кебетеси кетти. Ремонт деген нерсе көрүнбөйт. Бара-бара үңүрөйүп эле баратат. Бизнеске биснестен түшкөн акчадан салым да кылыш керек. Чыгаша болбосо - киреше болбойт. Клиентти сыйласаң клиенттен сый катары көңүлдөн чыккан акчасын көрөсүң. Кымбаттатып да алышыптыр. Көмүрдүн баасы 2 жыл мурун быйылкыдан арзан болбосо да, кымбат эмес болчу. Кайсы жаңылануусуна, же кайсы кошумчасына кымбаттатканына түшүнгөн жокмун. Бүгүн акыркы жолу бардым деп чечим чыгардым. Парда Х-XI кылымдагы караңгы түрмөдөгүдөй отурдум. Айласыздыктан Кудай сактасын!
N A
Ушул баняда бугун админ болгон аял, вообще грубая баары менен урушуп, же чалсан норм суйлобойт, же барсан ажылдайт. Парилка ичи вообще сасып кетиптир канализация, очень грубые работают.
K.
Kebia .
Ремонт кылбасанар болбой калыптыр
Арман Нургазиев
Обслуживание ноль, чистота отсутствует полки и баня грязная мужская и женская туалет вместе 🤦♂️
Аман Джан
Баня без пара, заходишь в парилку там Стоит холодная отопительная батарея, короче не попаришься! И персонал стоит подобрать более приветливых! Это был первый и последний визит в эту баню.
Сыймык Муктарбеков
Буду честен не советую грубить клиентам обслуживание ноль-ноль колидор чистый а там внутри сказать даже не хочу 🤢 шкафчики тоже отстой пар не хороший не советую не когда
Алия Муратова
Шикарная баня/сауна. Была там, кайфанула от души.
NT
Nurkiz Tenizova
убогий бестактный персонал, всё и везде грязно ужасно не могут во время обслуживать клиентов они даже одного звезда не достойны . ВООБЩЕ НЕ СОВЕТУЮ 👌
А Эра
Кичине акча тушсо эле текеберленип калат ушул биздин кыргыздар. Грубый отношение кылат клиенттерге
NN
Nurgazy Narynbekov
Очень хороший чистый уютный баня
НМ
Нуркыз Максатбек кызы
Дайте пожалуйста номер
BS
Boni Sansaro
Персонал ужас🤬!!!! Грязно 🤢, в раздевалке шкафы нет слов🥶🤮!!! Не советую
ЖА
Жанабилова Айжамал
Нармально всё шикарно чисто пар хароший персанал тоже харашо всё нормально
Omg Omgatova
Шикарная баня, хороший пар!!
Adilet Azizbekov
Персонал грубит. Записались 19:00 свободных мест не было. Пришлось ждать очень долго.
Ermek Anvar Uulu
У них персонал отстой и грубит клиентов