Средняя общеобразовательная школа №94
В здании
Denis ....
🔥🔥🔥🔥
Mimi
Если хотите подарить ребенку несколько психологических травм (может, и больше), и чтобы над вашим ребенком издевались, и вследствие сама школа с участковым замяли это дело, то это место отличный вариант
Nurzada Bekkojoeva
Сказать нечего 😶😶
AB
Ainura Begalieva
Самая лучшая школа ,хорошие учителя , заучи ,Директор ,парламенты очень добрые хорошие , всё хорошие есть кружочки добрые учителя Самсалиева Айжан, Кенешбекова кенжегул,Алымсетт кызы Атыргул, хорошие учителя
Майида Айдарова
Эххх студент болгондо школуңду сагынасың дегенге ишенбедим эле 94тумду сагынып жатам🥹❤️❤️ как никак были воспоминания, тёплые моменты с одноклассниками ❤️🩹🥺
Кенжегул Карыгуловна
Хорошая школа
Нагима Касымбекова
Бугун 20.07.2025ж Синдимди 7класска мектепке киргизиш учун мектепке бардым кабыл алуу жагында эки эже отурат сурадым эже 7 класска орун барбы деп «жок»-деп жооб беришти бирок директорду кутууну сунушташты макул болуп очередь менен кутуп турдум. Директору укмуш аял экен ажылдаган созун толук айтпаган же адамды укппаган окунучтуусу мен бул нерседен директору ушундай болсо демек мугалимдер дагы ушундай деп киргизбей калдым эгерде окуп жаткан болсоз директор эже мектепти сиз курган жоксуз! Адамга мамиле кылганды уйронунуз!!!
088 Zzi
Лутшая школа
rr's
Лучшая школа😍
Назима Султанмуратова
Школа просто огонь , мне все очень понравилось
Lolo pepe
Школа норм но те кто в ней
Ael Kerimbaewwaa
Я тут училась учителя ужасные
2B
2b B2B
#94 перееееед
Shayrbek Musaev
Завучтар жок болсо жакшы болмок
Aijana Zharkynbaeva
👍🏻
К
Кыял
Хороший школа мне здесь очень нравится ❤️
Farhad Le
Шахзада жок болсо жашкы болмок
ЫГ
Калыбек Илясов
Бул мектеп аябай сонун😍
TA
Tursunai Akmatalieva
Жакшы мектеп, таза жана тыкан👍
Сыргажан
Отличная школа 👍
Alina Saparovna
Бул жака келген окучулар писих Хулиган болушат точно имино завуч терпеть не могу блин вапше ажылдаган эжелер баары ушул жакта точно травма аласын ужасный школа 🏫😶🌫️😶🌫️😶🌫️
НН
Нурислам Нур
Самая лучшая школа
О
Окей
Отличная школа ... Новая и чистая ... Добрые и отзывчивые учителя и администрация ..
nl
nursspasepwpw l
Меня бьют это грустно😖☹️
БС
Бакыт Советов
|~| 94 мектеп. Ичинен коргон жокмун бирок, сырты таза, тыкан, кооз корунгон мектеп экен. Алдындагы бак дарактар жана живой изгородь текшелертир
БШ
Байтур Шабданов